bence bilmeden iyi bişey yapmışsın , zamanla anlarsın ne demek istediğimi!Sinirden sağlıklı düşünemiyorum bana bir akıl vermeniz lazım. Biraz uzun olabilir...
Ciddi görüştüğüm biri var. Geçen gün bana annesi ve kızkardeşinin benimle tanışmak istediğini söyledi, bugün için.. Benim de bugün anneme verdiğim bir sözüm vardı. Dedim ki ertelenebilir birşey ama aklım annemde kalır çok uzun zamandır bekliyor. İstersen annenlerle konuş haftaya görüşelim olmazsa da ben bi şekilde programımı kaydırır hem sizinkilerle tanışırım hem de annemle olan programımı da devam ettiririm dedim. Sonra bu neyse tamam o zaman sıkışmasın başka zamana erteleriz deyip konuyu kapattı. Israr da ettim kaç kere bak gelebilirim, annem zaten problem çıkarmaz filan dediysem de yok dedi.
Az önce telefonda konuşurken annesi kahvaltıya çağırmaya geldi yanına. Ben de dedim ki kahvaltıya gidince annenle kızkardeşine kusura bakmamalarını ama inşallah haftaya telafi edeceğimi söyle gibi bişey dedim. Aklımca kibarlık edecektim. Sonra bir anda bu şimdi konuşulmaz o zaten gerginler bir kaç gün sonra filan söylerim dedi. Hayırdır dedim ne oluyor? Bu bir başladı anlatmaya..
Meğer bu kadınlar ikisi kafa kafaya vermişler. Benim cumartesi gelmeme ferman kesmişler. Bana daha davetli olduğum söylenmeden hazırlıklar yapılmış. Kız kardeşi bugün için eşinden izin almış benimle tanışacağı için eşi onu buraya bırakacakmış falan filan herşeyi planlamışlar. En sonda da git söyle gelsin tanışalım denmiş. Neymiş ben onca hazırlığa rağmen davete icabet etmemişim, ayıp olmuş, kızmışlarmış. Haftaya da onlar müsait değilmiş. Ya ben sana geleyim dedim kabul etmedin diyorum, iş işten geçti bilmem ne diyor delirdim telefonda.
Kızlar haksız mıyım? Hazırlık yapıldığından filan haberim olsaydı zaten bir şekilde gitmeye çalışırdım ama daha bana birşey demeden kafalarına göre herşeyi planlayıp sonra benim programım uymayınca ortalığı germek ne oluyor? Ben onların yaptığı programa uymak zorunda mıyım? Ki en başından beri tanışma muhabbeti döndüğünde söylüyorum, birlikte yapalım planını, haftasonlarım dolu olabiliyor, ama ben tanışmak isterim diye. Üstelik erkek arkadaşıma da çok kızdım, ortalığı yatıştıracağına bana gelmedin ayıp oldu filan demesi....
Ne bu şimdi!!!!
ya asıl ayıp sana olmuş takma kafana iyi yapmışsın bu ne emri vaki böyleSinirden sağlıklı düşünemiyorum bana bir akıl vermeniz lazım. Biraz uzun olabilir...
Ciddi görüştüğüm biri var. Geçen gün bana annesi ve kızkardeşinin benimle tanışmak istediğini söyledi, bugün için.. Benim de bugün anneme verdiğim bir sözüm vardı. Dedim ki ertelenebilir birşey ama aklım annemde kalır çok uzun zamandır bekliyor. İstersen annenlerle konuş haftaya görüşelim olmazsa da ben bi şekilde programımı kaydırır hem sizinkilerle tanışırım hem de annemle olan programımı da devam ettiririm dedim. Sonra bu neyse tamam o zaman sıkışmasın başka zamana erteleriz deyip konuyu kapattı. Israr da ettim kaç kere bak gelebilirim, annem zaten problem çıkarmaz filan dediysem de yok dedi.
Az önce telefonda konuşurken annesi kahvaltıya çağırmaya geldi yanına. Ben de dedim ki kahvaltıya gidince annenle kızkardeşine kusura bakmamalarını ama inşallah haftaya telafi edeceğimi söyle gibi bişey dedim. Aklımca kibarlık edecektim. Sonra bir anda bu şimdi konuşulmaz o zaten gerginler bir kaç gün sonra filan söylerim dedi. Hayırdır dedim ne oluyor? Bu bir başladı anlatmaya..
Meğer bu kadınlar ikisi kafa kafaya vermişler. Benim cumartesi gelmeme ferman kesmişler. Bana daha davetli olduğum söylenmeden hazırlıklar yapılmış. Kız kardeşi bugün için eşinden izin almış benimle tanışacağı için eşi onu buraya bırakacakmış falan filan herşeyi planlamışlar. En sonda da git söyle gelsin tanışalım denmiş. Neymiş ben onca hazırlığa rağmen davete icabet etmemişim, ayıp olmuş, kızmışlarmış. Haftaya da onlar müsait değilmiş. Ya ben sana geleyim dedim kabul etmedin diyorum, iş işten geçti bilmem ne diyor delirdim telefonda.
Kızlar haksız mıyım? Hazırlık yapıldığından filan haberim olsaydı zaten bir şekilde gitmeye çalışırdım ama daha bana birşey demeden kafalarına göre herşeyi planlayıp sonra benim programım uymayınca ortalığı germek ne oluyor? Ben onların yaptığı programa uymak zorunda mıyım? Ki en başından beri tanışma muhabbeti döndüğünde söylüyorum, birlikte yapalım planını, haftasonlarım dolu olabiliyor, ama ben tanışmak isterim diye. Üstelik erkek arkadaşıma da çok kızdım, ortalığı yatıştıracağına bana gelmedin ayıp oldu filan demesi....
Ne bu şimdi!!!!
Sinirden sağlıklı düşünemiyorum bana bir akıl vermeniz lazım. Biraz uzun olabilir...
Ne bu şimdi!!!!
yani ben karşı tarafa pek kızamadım açıkçası.seninle tanışmaya heves etmişler hazırlık yapmışlar heyecanla, demek ki önemsemişler seni, sen gelmeyince de kırılmışlar. gelmeme gerekçeni erkek arkadaşın düzgün ifade edemediyse tabii keyfi bir gelmeyiş sanmışlardır. aynı durumda ben olsam, eğer annem verdiğim söz öyle çok önemli hayati bişey değilse önceliği karşı tarafa verirdim, çünkü annem zaten benim annem, ama karşı tarafla ilk kez tanışıcam. inşallah telafi olunur yakın zamanda.
İyiki ertlemedin annenle görüşmeni... Sana yapılan ayıp. Sensen haber gelmeden hazırlıklar yapılmış. Boşver takılma. Zaman geçsin konuşursun buluşursun. Ama sana tavsiye bence eve gitme dışarda buluşun. Sonuçta aileler tanışmamış daha. Ben dışarda bir kafede buluştum. Onların evine ilk annemlerle girdim. Bence böyle daha iyi gibi ama sen bilirsin
Ama siz alttan alarak, tamam geleyim diyerek emri vakiyi normal gösteriyorsunuz sevgilinize.
"Bana sormadan müsait olacağıma nasıl karar verdiniz? Annemle kaç gün oneden plan yaptık, nasıl bozayım?" demeliydiniz.
Ailenizi ertelenebilir gibi göstermeyin.
işte ben onlara direkt gelmem demedim kızlar. Programım var ama erteleyebilirim de dedim. Yok o zaman olmasın filan diye kestirip atan erkek arkadaşım. Israr da ettim yok ben gelicem diye. Tamam boşver filan yaptı. Şimdi de mevzu böyle oldu. Ben kadının yerinde olsam ben de sinirlenirdim. Ama benim haberim yoktu ki böyle bir programdan ne yapabilirim? Ve üstelik gelme dedi bana erkek arkadaşım. Dedim ki gel sabah gidelim, 12-1'e kadar otururum kahvaltı filan yaparız giderim. Zaten öğleden sonra da misafirleri var. Araya sıkıştırmakmış bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?