- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
Ailenin de ulak gibi ogullarini kullanmasi da bi tuhaf. Telefon denilen bir icat var. Arayip uygun tarihe iki kisi anlasmaliydi.Ben karşı tarafı da suçlu bulmadım, seni de, bence süreç yönetmeyi bilmeyen bir sevgilin var, tek suçlu o. Sevgilin net bilgi vermedi onlara bence, bir de annesiyle işi varmış gibi yüzeysel bir bilgi verdiyse onların da eee ertelenecek birşeyi neden ertelememiş demeleri normal.
Boşuna karşı tarafa diş bileme bence, iş ciddiye binince bu olayı hatırlayıp önyargılı olur hiç ısınamazsın.
Ailenin de ulak gibi ogullarini kullanmasi da bi tuhaf. Telefon denilen bir icat var. Arayip uygun tarihe iki kisi anlasmaliydi.
Yanlis mi dusunuyorum acaba?
Benimde eşimle ilk görüşmelerimde haber getir götürü eşim yapardı, ben şahsen henüz tanışmadığım biriyle telde konuşmak istemem, ya da beni arasın istemem, hala daha k.validemi ben direk aramam ya da o aramaz (arada araşırız o da özel günlerde), eşimi arayınca konuşuruz.
Bana anormal gelmiyor açıkçası.
Arkadaşım diğer konuna yorum yaptığım için aklıma geldi. Sen daha ailesiyle tanışmamışsın, çeyiz alışverişine başlamayı mı düşünüyorsun? Kaldı ki bu Aileyle tanışsan, söz nişan yapsanız dahi çeyiz/düğün hazırlığı yapacak kadar güvenme bence.
Aile bi havalarda, erkek arkadaşın da akım derken b*kum diyor, ben olsam biraz daha beklerim herhangi bir adım atmadan önce
sevgili L labfaresi
bir erkek annesi olarak yorumum;
oglumun henuz telefonda dahi tanismadigim bir kiz arkadasi olsa, elbette ki ogluma 'su gun bu saatte uygunsa arkadasini bekliyorum' derdim. bu bir emrivaki degil, anne olmanin getirdigi ve ilk tanismanin buyuge gore ayarlanacak olmanin verdigi bir netlik olurdu. Oglum da arkadasina 'annem su gun bu saatte bizi bekliyor; ayarlayabilir misin' derdi. tabii bu, oglumun bir ergen oldugu zamanlar icin gecerli.
33 yasindaki bir erkegin annesi ile kiz arkadasinin tanismasini erkek tanzim eder. once size uygun tarih araliklarini sorar, belirler; annesine de su gun annecigim seni buraya goturmek istiyoruz arkadasimla diye programi tanzim eder.
suc mustakbel kayyum ailenizde degil, idareci olmayan erkek arkadasinizda.
ancak su da bir gercek ki, erkek arkadasimin annesi beni cagirsa roma'yi yakar giderdim. erkek arkadasimdan da ayni tavri beklerdim.
benim de annem bir erkek annesi ve size de o saygıyla ve sizin gözünüzden de olayları gördüğümü bilmenizi isteyerek yazıyorum. erkek arkadaşımla biz tanışalı zaten aman allah çok uzun bir zaman olmadı. bir kaç hafta önce ailesiyle tanışmam hakkındaki fikrimi sorduğunda ben de daha ikimizin birbirimizle olan ilişkisinin bile oturmadığını henüz erken olduğunu ama tabi ki vakti geldiğinde seve seve tanışmak isteyeceğimi söyledim. bu hafta içinde de bu teklifle geldiğinde yine olumsuz bir tavırla yaklaşmadım. niyetim naz niyaz ya da böyle hassas bir durumda saygısızlık etmek hor görmek asla değil. ama zaten şahsi olarak hem erken olduğu için hem de eve davet edildiğim için bu durumu çok da olur bulmadım. bana ilk bu mevzu söylenirken "sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olacak" diyen erkek arkadaşım iki gün içinde metamorfoz geçirip "davete icabet etmedin ayıp oldu" moduna ulaştı. hatta bir ara "istiyorsan biz henüz o kadar ciddi değiliz de diyebilirim" bile demişliği var o tripli haliyle. ki ben de duruma bakış açımı net anlattım ve ailesine vereceği cevap bu olacaksa "karışmayacağımı" söyledim. biz çağırdıysak tabi ki gelecek modunda olmaları bir tek bana mı tuhaf geliyor?
tek suçum onlar çağırdığında romayı yakıp koştur koştur oraya gitmemekse, fikrim alınıyormuş gibi yapılıp aslında emrivaki yapıldığı gerçeğini görmemezlikten gelmemekse, sanırım evet oldukça suçluyum.
yanlış da anlaşılmasın. evet kızdım benden habersiz hazırlık yapılıp şu gün gelsin tavrına ama suçun en büyüğü erkek arkadaşımda. ben annesine kızmıyorum. üzüldüm öyle olmasaydı keşke, ama suçun büyüğü erkek arkadaşımda ve yarın bu konuyu güzelce konuşup çözmeye çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?