• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damacanayı kim değiştirmeli sorunsalı?

Biz bu sorunu eve arıtıcı takarak çözdük ama sorun damacana değil aslında kornişi baltayla çaktığımı bilirim düşmesin diye bilir ama yapmaz en son raddede yapar yok en son matkap kullanmayı da öğrenicem yani
:)) harikasınız.
Sizi anlıyorum. Artık bende bu yüzden her işten anlayan biri oldum. Tıkanan gider borusu açma matkap kullanma elektrikli aletleri tamir etme. Elimden her iş gelmeye başladı. 😃 çok sinir edici bir durum ama Allah bize sabır versin.

Evet istediğin cilveyi yap zeki adam kanmaz 😂yapar ama senin ona iş yaptırmak için yaptığını öyle iyi bilir ki 😂
Biliyor… ve bilerek yapıyor. Söylemezsem aklına gelmiyor 🤭

Muhtemelen konu sahibi ev hanımı olduğu için yapabilir diye düşünüyor. Kadın Evde olunca erkekler daha az sorumluluk almak istiyor.

:)) harikasınız.
Sizi anlıyorum. Artık bende bu yüzden her işten anlayan biri oldum. Tıkanan gider borusu açma matkap kullanma elektrikli aletleri tamir etme. Elimden her iş gelmeye başladı. 😃 çok sinir edici bir durum ama Allah bize sabır versin.
Matkap eğitimini nereden aldınız acaba benim de eğitim almam lazım 😂kocamın bilmediği şey yok ama yapmazzz

Biz bu sorunu eve arıtıcı takarak çözdük ama sorun damacana değil aslında kornişi baltayla çaktığımı bilirim düşmesin diye bilir ama yapmaz en son raddede yapar yok en son matkap kullanmayı da öğrenicem yani
dysonı ben astım , matkapla deldim dübel çakıp yaptım 😂. Yapmadığım bişi kalmadı sanırım.

Ama ayıldım itekleyerek yaptırıyorum 😀

dysonı ben astım , matkapla deldim dübel çakıp yaptım 😂. Yapmadığım bişi kalmadı sanırım.

Ama ayıldım itekleyerek yaptırıyorum 😀
Matkabı nasıl öğrendiniz bizde var ağır bişey ama korkuyorum kullanmaya kafaya koydum öğrenicem duvara tablo asılacak mesela günlerce bekliyorum ah o çivi çakılan duvarlardan değil nasıl kızıyorum

Damacana kimsenin üzerine zimmetli değil,kime denk gelirse o değiştirir. Çoğunlukla siz de değiştiriyor olabilirsiniz,eşiniz de olabilirdi ne fark edecek? Evliliklerde dert araya araya dert sahibi olunması da böyle bir şey herhalde

Her gün düzenli yaptığınız ne varsa aralarda yapmayın. sorarsa ne var bunu yapmakta, çolak mısın ? sen yapabilirsin deyin.

Tabikide kocam. Asla elımı sürmem su bitti derim su istersede derim ki e bitti hayatım. Ben normalde tek elımle alırım buarada onu😂 uçakta mislini yapıyorum eşimde biliyor işimi aynı işi yaptığımız için. Ama oda alıştı. Alıştırmal önemli. Çöptür ağır işlerdir fln indir kaldır bunları bilerek kitliyorum. 🤣

Canım bunuda uyguladım. Hatta bu sabah yine Yunan heykeli gibi kocam varken ben mi damacanayi taşıyayım dedim. Sanki 9 aylık hamile garı ya dedi. O dediğiniz yöntemi daha öncede denedim ama bizimki çok uyanık gaza gelmiyor 😃
“Gari” ne demek ya.
Hangi mağaradan buldunuz evlendiniz bunla.
9 aylık hamile garı diyen bir adam kıronun tekidir.

Lafa gelince "ben erkeğim, şöyle güçlüyüm, böyle güçlüyüm" diyordur eminim.
Daha güçlü olduğu, daha kolay taşıyacağını bildiği halde karısına damacana taşıtan adam o kadını bir gram önemsemiyordur, kusura bakmayın.
Bedenimi zorlayacak hiçbir işi yapmam. Eşim de yaptırmaz zaten. Biri prenses olacaksa o ben olurum.
Sizde eşiniz prenses olmuş.

Matkabı nasıl öğrendiniz bizde var ağır bişey ama korkuyorum kullanmaya kafaya koydum öğrenicem duvara tablo asılacak mesela günlerce bekliyorum ah o çivi çakılan duvarlardan değil nasıl kızıyorum
Babam yapar, bende az çıraklık yapmadım. Ondan öğrendim. Ağır oluyor onlar. Öyle bi matkap kullandım bende.

Basit aslında, video bakın ilk önce.

Hep herkül gibi davranan kadinlar bunu yaşıyor. Artık çocuk ayakkabi bagcigini bile eşime işaret atıp baglartiriyorum belim ağrıyor sırtım ağrıyor bunları yapınca deyin kendi yapsın

Basit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş. 😃😃😂🥹😤😤
Kadın ev hanımı diye her işi o mu yapmalı? Ben mi abartıyorum.
Hatalı olan sensin bir kere bile yapmaman gerekiyordu. Ay hakikaten bazı erkekler prenses mi ne karısının damacanayı sırtlamaya çalıştığını görüp yardım etmeyen de ne bileyim. Kadın ve erkek eşit filan değildir fiziksel güç gerektiren işler erkeklere daha uygundur.

Basit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş. 😃😃😂🥹😤😤
Kadın ev hanımı diye her işi o mu yapmalı? Ben mi abartıyorum.
Bu kadar büyük bir sorun değil ama misilleme yapın sizde. Yemek yapmayın, sende yapabilirsin deyin. Tuvaleti temizlemeyin, sende yapabilirsin deyin.

Bu arada kuvvet antrenmani yapmak icin fitnese giden
1748940360400.webp

Valla ben taşırdım sürüklerdim takılmam öyle şeylere ama bir gün taşırken gördü eşim (her zaman damacana almıyoruz biz ara ara alıyoruz) BIRAKK SEN NAPIYOSUN diye elimden aldı😂 sonra ellememeye başladım artık ona bırakıyorum hep. Ama evde tek kaldığım dönemlerde taşıyorum tabi.

Back
X