Damat adayı ayrılmak istemiyor

Normal bir adam değilmiş işte.
Ki normal olsa ailesi ısrar kıyamet hemen nikah da nişanla kıyılsın diye ısrar eder mi?
Belliymiş aslında çocukta sorunlar olduğu ailenin ört bas etmek için harcanacak kız aradığı...
ay niye etmesin evrak işleri ha deyince yapılmıyor ki... diyorum ya ben de eşim de nikah için birlikte gün almaya gittik ve nişandan önce tarih vardı ikimiz de düşünmedik bile ya öyle olursa ya böyle olursa diye , ikimz de üstüne atladık. sonra da tayin işleri için evrakları toparlayıp yapmaya başladık. düğünle arada 3 ay vardı ama ona rağmen düğünden 1 ay sonra halloldu tayin işimiz. bürokratik işlemler uzun sürüyor ha deyince olmuyor, ben "ne mal olduğumuzu anlamadan hemen nikahı kıyalım" mantığında olduklarını düşünmedim nedense...

ay niye etmesin evrak işleri ha deyince yapılmıyor ki... diyorum ya ben de eşim de nikah için birlikte gün almaya gittik ve nişandan önce tarih vardı ikimiz de düşünmedik bile ya öyle olursa ya böyle olursa diye , ikimz de üstüne atladık. sonra da tayin işleri için evrakları toparlayıp yapmaya başladık. düğünle arada 3 ay vardı ama ona rağmen düğünden 1 ay sonra halloldu tayin işimiz. bürokratik işlemler uzun sürüyor ha deyince olmuyor, ben "ne mal olduğumuzu anlamadan hemen nikahı kıyalım" mantığında olduklarını düşünmedim nedense...
Siz nikahı yapmaya karar verdiğinizde eşinizle ne kadardır birlikteydiniz?

Sen ama görücü usulü beraber değildin. Burada iki haftada tanışma nişan ve nikah var. Sence de hızlı değil mi?
Bir sene sonra değil iki sene sonra evlenirdi ama tanırdı.
Erkek tarafı tanımalarına müsaade etmiyor aslında, aceleye getiriyor iki haftada oldu bittiye geliyor yani.

Bunlar daha bir hafta önceki mesajları konu sahibinin:
"Her akşam buluşup, şehir merkezine gidip geliyorlar. İlk defa bugün çocuğa bakıp ben bu insana haksızlık ediyorum diye ağlamış yemekte. Vicdan yapmış. Şimdi de uzak bi ülke olmasa daha iyi olurdu diyor. "

"Nikah iptali olunca boşanmış olmuyor mu. O da hepimiz de pişman olduk, keşke nikah olmasaydı, bu kız eski sevgilisine kaçar napar, aş bi de tazminatları falan uğraş. "

Bir hafta içinde ne oldu da kız eski sevgilimle daha mutluydum, unutamadım, uzak ülke olmasa daha iyi olurdu derken, konu sahibi bile eski sevgilisine kaçar eder derken kocası şeytanımsı oldu ben anlayamadım valla.
Bu gezmeler tozmalar birbirlerini tanısınlar, ısınsınlar diye idi

Arkadaşlar geçenler De konu açmıştım kardeşim apar topar görücü usulü tanıştığıyla nişanlandı, nişanda RESMİ nikah ta kıyıldı. Aradan geçen bir ay kadar sürede kardeşim her şeyi çok iyi, severim ısınırım dedi, şimdi sevemedim, ısınamadım. Yurt dışına gitmek istemiyorum. Diyor. Damadın ailesi ve biz biraz zaman tanı, belki seversin. Hızlı başladı bari hızlı bitirme dedik. ısrarla istemiyor, damat ve ailesi de ısrarla ayrılık falan yok, evlenecez diyor. Kardeşim gerekirse intihar ederim, zorla nasıl evlenirim diyor, onlar böyle yaptıkça daha çok soğuyor. Biz de artık kardeşime destek vermeye çalışıyoruz, tama istemiyorsan zorla olmaz tabi, senin mutluluğun önemli olan diye.Ailecek hepsi döndü yurtdışına. Burada akrabaları var. KV yalvardı gitmeden kardeşime ağlayarak, bunu bana yapma dostundan çok düşmanım var. Oğlum kendine gelemez artık diye. İkinci kez nişanlanmış meğer. Kardeşim engelledi oğlanı her yerden. Napcaz biz şimdi. Nasıl olsak bu ayrılık.nikah iptali nerede yapılır. İstemezse karsı taraf, nasıl biter. Lütfen yardımcı olun.
bır yıl bosanamaz dıye bılıyorum, sonrasında karsı taraf ıstemezse cekısmelı o da okey derse anlasmalı tek celsede bosanırlar hem bu ne sacma ıs tanımadan etmeden nısan yap bırde yetmezmıs gıbı nıkah kıy acelesı neymıs kardesınızın , evlılık bu yanı cocuk oyuncagı degıl..!!!

tanıyalı 4 ay sözleneli 1 ay olmuştu :KK23: bizim giriş gelişme sonuç hepsi 6-7 ay zaten:KK23:
İkinci gün kabul edip, apar topar nişanda nikah yapmamışsınız anladığım kadarıyla o zaman.
Dolayısıyla aslında konuda bahsedilen nişanda nikah ile sizin nişan öncesi nikah durumunuz çok aynı değil bence.

İkinci gün kabul edip, apar topar nişanda nikah yapmamışsınız anladığım kadarıyla o zaman.
Dolayısıyla aslında konuda bahsedilen nişanda nikah ile sizin nişan öncesi nikah durumunuz çok aynı değil bence.
evet benim durum biraz daha insaflı :KK53:

Bu gezmeler tozmalar birbirlerini tanısınlar, ısınsınlar diye idi
Bakın demek istediğim gezmeler tozmalar değil.
Daha gezip tozarken kardeşiniz "uzak ülke olmasa iyi olurdu" demeye başlamış. Baştan bildiği halde, nikahtan sonra.
Daha bir hafta önce kardeşiniz için eski sevgilisine kaçabileceğine dair siz cümleler kurmuşsunuz.

Kardeşinizin tavrı şu an tamamen eski sevgilisine nispet olsun diye evlenip, sonradan mızıldanmaya başlamak gibi görünüyor. Üstelik tam kardeşiniz evlendiğine pişmanken adamın bu derece illet ne gibi huyları çıkmış olabilir merak etmiyor değilim.

Bir hafta içinde ne değişti yani bu kadar?

Nasılsa isinirim diye kardeşiniz nasıl evlenir ya alla alla karşı tarafa ümit verip karşı taraf ne kadar zorlarsa zorlasin zorla güzellik olmaz açın nikahin iptali davasını aile mahkemesinde hakime de diyen isinirim diye evlendim daha da soğudum hakim beeeyyy belki boşar

Bunlar daha bir hafta önceki mesajları konu sahibinin:
"Her akşam buluşup, şehir merkezine gidip geliyorlar. İlk defa bugün çocuğa bakıp ben bu insana haksızlık ediyorum diye ağlamış yemekte. Vicdan yapmış. Şimdi de uzak bi ülke olmasa daha iyi olurdu diyor. "

"Nikah iptali olunca boşanmış olmuyor mu. O da hepimiz de pişman olduk, keşke nikah olmasaydı, bu kız eski sevgilisine kaçar napar, aş bi de tazminatları falan uğraş. "

Bir hafta içinde ne oldu da kız eski sevgilimle daha mutluydum, unutamadım, uzak ülke olmasa daha iyi olurdu derken, konu sahibi bile eski sevgilisine kaçar eder derken kocası şeytanımsı oldu ben anlayamadım valla.

Belli ki kızın aklı karışmış yok yere. Belki eski sevgilisi aradı falan.

Damatta sorun olmadığı halde bu sebeple ayrılmak istiyor başka ülkeye gidecegini bilmiyor muydu sanki?

Kusura bakmasın da zorla nikah olmaz tabi ama oyuncak gibi nikah yapıp ben oynamak istemiyorum demek de olmaz.

Ben konu sahibinin kardeşi gibilere uyuz oluyorum. Dünya onların etrafında dönüyor sanki. Istiyorum istemiyorum biliyorum bilmiyorum.
Şımarıklığın alemi yok.

Varsa damatta ciddi bir kusur söyleyin.
Çünkü burdan bakınca tüm kusur kardesinizde görünüyor.

Arkadaşlar geçenler De konu açmıştım kardeşim apar topar görücü usulü tanıştığıyla nişanlandı, nişanda RESMİ nikah ta kıyıldı. Aradan geçen bir ay kadar sürede kardeşim her şeyi çok iyi, severim ısınırım dedi, şimdi sevemedim, ısınamadım. Yurt dışına gitmek istemiyorum. Diyor. Damadın ailesi ve biz biraz zaman tanı, belki seversin. Hızlı başladı bari hızlı bitirme dedik. ısrarla istemiyor, damat ve ailesi de ısrarla ayrılık falan yok, evlenecez diyor. Kardeşim gerekirse intihar ederim, zorla nasıl evlenirim diyor, onlar böyle yaptıkça daha çok soğuyor. Biz de artık kardeşime destek vermeye çalışıyoruz, tama istemiyorsan zorla olmaz tabi, senin mutluluğun önemli olan diye.Ailecek hepsi döndü yurtdışına. Burada akrabaları var. KV yalvardı gitmeden kardeşime ağlayarak, bunu bana yapma dostundan çok düşmanım var. Oğlum kendine gelemez artık diye. İkinci kez nişanlanmış meğer. Kardeşim engelledi oğlanı her yerden. Napcaz biz şimdi. Nasıl olsak bu ayrılık.nikah iptali nerede yapılır. İstemezse karsı taraf, nasıl biter. Lütfen yardımcı olun.
Kardesinizde suc pat diye nisan pat diye nikah mi yapilir ya .Cani isteyince herseyi yapiyo istemeyince .........cocuk oyuncagi mi bu .

Ne diye tanımadan yangından mal kaçırır gibi hemen nikah kıyılıyor ki? Biraz geç yerleşsin yurtdışına ne olacak sanki? Nasıl müsaade ettiniz ailesi olarak böyle bir şeye. Ders olsun bu size. Kız istemiyorsa yapacak bir şey yok. Zorla olmaz sakın kabul etmeyin. "düşmanım çok" diye yalvar yakar kız isteyen bi aileye kız verilmez. Boşanma davası açarsınız

wazgeçmiyor dedğniz damat adayına acıdım. aynı durumda olsak neler gelrdi aklımıza. kardeşinz baştan düşnseydi keşke bunları.
anneniz arasın annesini kızm istemiyor desin bitirsin. kardeşinin konuşmasna gerek yok

kuzenim de aynı şekilde evlenmişti, dava açıldı ve boşandılar.

Iyide o insanlarin gururu yokmu, dalgami geciyor
Kardesiniz.
Istemiyorsa tabiki bitirsin, anlami yok zaten.
O aile kardesinize yapsaydi aynisini hos olurmuydu?

Evlilik iptali olabiliyor ama onunda süresi var bildiğim kadarıyla tanımadığı adamla reami nikah yapmışsınız aferin şimdi boşanmış sayılıcak :KK12: ne kadarda akıllı işi bunlar

Back
X