- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
- Konu Sahibi Fulya irem2311
istemediği biriyle asla evlenmesin yazık olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay niye etmesin evrak işleri ha deyince yapılmıyor ki... diyorum ya ben de eşim de nikah için birlikte gün almaya gittik ve nişandan önce tarih vardı ikimiz de düşünmedik bile ya öyle olursa ya böyle olursa diye , ikimz de üstüne atladık. sonra da tayin işleri için evrakları toparlayıp yapmaya başladık. düğünle arada 3 ay vardı ama ona rağmen düğünden 1 ay sonra halloldu tayin işimiz. bürokratik işlemler uzun sürüyor ha deyince olmuyor, ben "ne mal olduğumuzu anlamadan hemen nikahı kıyalım" mantığında olduklarını düşünmedim nedense...Normal bir adam değilmiş işte.
Ki normal olsa ailesi ısrar kıyamet hemen nikah da nişanla kıyılsın diye ısrar eder mi?
Belliymiş aslında çocukta sorunlar olduğu ailenin ört bas etmek için harcanacak kız aradığı...
Siz nikahı yapmaya karar verdiğinizde eşinizle ne kadardır birlikteydiniz?ay niye etmesin evrak işleri ha deyince yapılmıyor ki... diyorum ya ben de eşim de nikah için birlikte gün almaya gittik ve nişandan önce tarih vardı ikimiz de düşünmedik bile ya öyle olursa ya böyle olursa diye , ikimz de üstüne atladık. sonra da tayin işleri için evrakları toparlayıp yapmaya başladık. düğünle arada 3 ay vardı ama ona rağmen düğünden 1 ay sonra halloldu tayin işimiz. bürokratik işlemler uzun sürüyor ha deyince olmuyor, ben "ne mal olduğumuzu anlamadan hemen nikahı kıyalım" mantığında olduklarını düşünmedim nedense...
ay niye etmesin evrak işleri ha deyince yapılmıyor ki... diyorum ya ben de eşim de nikah için birlikte gün almaya gittik ve nişandan önce tarih vardı ikimiz de düşünmedik bile ya öyle olursa ya böyle olursa diye , ikimz de üstüne atladık. sonra da tayin işleri için evrakları toparlayıp yapmaya başladık. düğünle arada 3 ay vardı ama ona rağmen düğünden 1 ay sonra halloldu tayin işimiz. bürokratik işlemler uzun sürüyor ha deyince olmuyor, ben "ne mal olduğumuzu anlamadan hemen nikahı kıyalım" mantığında olduklarını düşünmedim nedense...
tanıyalı 4 ay sözleneli 1 ay olmuştuSiz nikahı yapmaya karar verdiğinizde eşinizle ne kadardır birlikteydiniz?
Bu gezmeler tozmalar birbirlerini tanısınlar, ısınsınlar diye idiBunlar daha bir hafta önceki mesajları konu sahibinin:
"Her akşam buluşup, şehir merkezine gidip geliyorlar. İlk defa bugün çocuğa bakıp ben bu insana haksızlık ediyorum diye ağlamış yemekte. Vicdan yapmış. Şimdi de uzak bi ülke olmasa daha iyi olurdu diyor. "
"Nikah iptali olunca boşanmış olmuyor mu. O da hepimiz de pişman olduk, keşke nikah olmasaydı, bu kız eski sevgilisine kaçar napar, aş bi de tazminatları falan uğraş. "
Bir hafta içinde ne oldu da kız eski sevgilimle daha mutluydum, unutamadım, uzak ülke olmasa daha iyi olurdu derken, konu sahibi bile eski sevgilisine kaçar eder derken kocası şeytanımsı oldu ben anlayamadım valla.
bır yıl bosanamaz dıye bılıyorum, sonrasında karsı taraf ıstemezse cekısmelı o da okey derse anlasmalı tek celsede bosanırlar hem bu ne sacma ıs tanımadan etmeden nısan yap bırde yetmezmıs gıbı nıkah kıy acelesı neymıs kardesınızın , evlılık bu yanı cocuk oyuncagı degıl..!!!Arkadaşlar geçenler De konu açmıştım kardeşim apar topar görücü usulü tanıştığıyla nişanlandı, nişanda RESMİ nikah ta kıyıldı. Aradan geçen bir ay kadar sürede kardeşim her şeyi çok iyi, severim ısınırım dedi, şimdi sevemedim, ısınamadım. Yurt dışına gitmek istemiyorum. Diyor. Damadın ailesi ve biz biraz zaman tanı, belki seversin. Hızlı başladı bari hızlı bitirme dedik. ısrarla istemiyor, damat ve ailesi de ısrarla ayrılık falan yok, evlenecez diyor. Kardeşim gerekirse intihar ederim, zorla nasıl evlenirim diyor, onlar böyle yaptıkça daha çok soğuyor. Biz de artık kardeşime destek vermeye çalışıyoruz, tama istemiyorsan zorla olmaz tabi, senin mutluluğun önemli olan diye.Ailecek hepsi döndü yurtdışına. Burada akrabaları var. KV yalvardı gitmeden kardeşime ağlayarak, bunu bana yapma dostundan çok düşmanım var. Oğlum kendine gelemez artık diye. İkinci kez nişanlanmış meğer. Kardeşim engelledi oğlanı her yerden. Napcaz biz şimdi. Nasıl olsak bu ayrılık.nikah iptali nerede yapılır. İstemezse karsı taraf, nasıl biter. Lütfen yardımcı olun.
İkinci gün kabul edip, apar topar nişanda nikah yapmamışsınız anladığım kadarıyla o zaman.tanıyalı 4 ay sözleneli 1 ay olmuştubizim giriş gelişme sonuç hepsi 6-7 ay zaten
![]()
evet benim durum biraz daha insaflıİkinci gün kabul edip, apar topar nişanda nikah yapmamışsınız anladığım kadarıyla o zaman.
Dolayısıyla aslında konuda bahsedilen nişanda nikah ile sizin nişan öncesi nikah durumunuz çok aynı değil bence.
Bakın demek istediğim gezmeler tozmalar değil.Bu gezmeler tozmalar birbirlerini tanısınlar, ısınsınlar diye idi
Bunlar daha bir hafta önceki mesajları konu sahibinin:
"Her akşam buluşup, şehir merkezine gidip geliyorlar. İlk defa bugün çocuğa bakıp ben bu insana haksızlık ediyorum diye ağlamış yemekte. Vicdan yapmış. Şimdi de uzak bi ülke olmasa daha iyi olurdu diyor. "
"Nikah iptali olunca boşanmış olmuyor mu. O da hepimiz de pişman olduk, keşke nikah olmasaydı, bu kız eski sevgilisine kaçar napar, aş bi de tazminatları falan uğraş. "
Bir hafta içinde ne oldu da kız eski sevgilimle daha mutluydum, unutamadım, uzak ülke olmasa daha iyi olurdu derken, konu sahibi bile eski sevgilisine kaçar eder derken kocası şeytanımsı oldu ben anlayamadım valla.
Kardesinizde suc pat diye nisan pat diye nikah mi yapilir ya .Cani isteyince herseyi yapiyo istemeyince .........cocuk oyuncagi mi bu .Arkadaşlar geçenler De konu açmıştım kardeşim apar topar görücü usulü tanıştığıyla nişanlandı, nişanda RESMİ nikah ta kıyıldı. Aradan geçen bir ay kadar sürede kardeşim her şeyi çok iyi, severim ısınırım dedi, şimdi sevemedim, ısınamadım. Yurt dışına gitmek istemiyorum. Diyor. Damadın ailesi ve biz biraz zaman tanı, belki seversin. Hızlı başladı bari hızlı bitirme dedik. ısrarla istemiyor, damat ve ailesi de ısrarla ayrılık falan yok, evlenecez diyor. Kardeşim gerekirse intihar ederim, zorla nasıl evlenirim diyor, onlar böyle yaptıkça daha çok soğuyor. Biz de artık kardeşime destek vermeye çalışıyoruz, tama istemiyorsan zorla olmaz tabi, senin mutluluğun önemli olan diye.Ailecek hepsi döndü yurtdışına. Burada akrabaları var. KV yalvardı gitmeden kardeşime ağlayarak, bunu bana yapma dostundan çok düşmanım var. Oğlum kendine gelemez artık diye. İkinci kez nişanlanmış meğer. Kardeşim engelledi oğlanı her yerden. Napcaz biz şimdi. Nasıl olsak bu ayrılık.nikah iptali nerede yapılır. İstemezse karsı taraf, nasıl biter. Lütfen yardımcı olun.