- 15 Temmuz 2019
- 558
- 1.706
- 113
- 23
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Yok dolmuyor işteA cup bile mi dolmuyor?
Öyle bir şeye ailem izin vermez 18yaşındayım dahaBunu kendinize gerçekten dert ediyorsanız, psikolojinizi bozuyorsa silikonu tercih edebilirsiniz.
Ya bak böyle diyorsunuz ya istemsizce sinirleniyorum bende biliyorum çok şükür ki başka sıkıntım yok ama yok işte takıyorum kafaya bende istemez miyim dert olarak görmemeyi olmuyor işteBöyle basit şeylere takılmayın cok şükürki başka saglik sorununuz yok
Yok dolmuyor işte
Yani düz diyemem hafif var ama o da gelişimini tamamlamamış gibiHerkesin gogusleri kocaman olmak zorunda degil kucuk gogusler de guzeldir diyecektim ama dümdüz gogusler insanin psikolojisini bozar muhtemelen. İlerde kendin calismaya baslayinca silikon yaptirabilirsin bunun baska bir buyutme yolu yok cunku
Ooo daha çok erken :) bence güzel güzel, çeşit çeşit dolgulu kullan. İleride rahatsız olmaya devam edersen yaptırırsın.Öyle bir şeye ailem izin vermez 18yaşındayım daha
Bralet neŞimdilik bralet tarzı şeyler kullanın zamanı gelince bedeniniz biraz daha oturur gerekirse silikon düşünürsünüz. Benim de 18 yaşımdayken çok kötüydü şimdi 80b gayet iyi doluyor. Zamanla beden bile kendine geliyor.
18'ten sonra büyümeye devam ediyor ki. Ben üniversiteye gidiyordum hala buyudugunu fark etmiştim. Benim de küçüktü ama 80'i buldum sonunda. Bazı modellerde 75 de giyiyorum. Ama bir hamile kaldım, kocaman oldular. O da iyi değil ki. Çatladı hep.Yani daha büyür dert etme.
Bilmiyorum annemle konuşup gitmek istiyorumHormon tahlili yaptirdiniz mi? Testesteron ozellikle. Buyumesini baskiliyor olabilir
Tebrikler75-80 meme ölcusu degil sirtinizin olcusu, verdiginiz rakamlardan meme buyuklugunuz degil kilo aldiginiz anlasiliyor sadece.
Meme olcusu a b c d dd cup olarak belirtilir.
75C giyen biri 80b giyenden buyuk gogusludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?