- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi Kingdom9821
-
Aynı sıZın gıbıydım 21yasınsa slıkon yaptırdım suan 28yasındayım hayatımda kendım ıcın yaptıgım en ıyı seylerden bırı dıyebılırımYani bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ben göğüs dışında fiziğiyle barışık bir kızım İnan’ın anlatırken utanıp çekiniyorum göğüslerim yeni büyümeye başlar ya ergen kızlarını gibi aynen öyle hiçbir südyeni doldurmuyor üstelik bu da yetmezmiş gibi etrafında kıllanma oldu napıcam hiç bilmiyorum kendime aynadan bakmak dahi istemiyorum hep olmayan göğsüme dolgulu südyenleri takmaktan bıktım hep dert ediniyorum bunu kendime
Bralet ne
Hormon testi yaptın mı kıllanma olayı ondan kaynaklı olabilir bende çok küçük şöyle söyleyim tam destekli 75 ş bile doldurmuyor şuan hamileyşm Bu şekilde bira büyüdü inş küçülmez büyüdü derken bile 75 tam dolduruyor arada göğüslerim ağrıdığı için seksen takıyorum çok canımı sıkıyordum bu durum ama tam dolgulu ve alttan tam destekli daha büyük gösteriyor iyi iç çamaşırı seçmek istediğin görüntüyü verebilir doğru iç çamaşırı bu dertten nispeten kurtarırYani bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ben göğüs dışında fiziğiyle barışık bir kızım İnan’ın anlatırken utanıp çekiniyorum göğüslerim yeni büyümeye başlar ya ergen kızlarını gibi aynen öyle hiçbir südyeni doldurmuyor üstelik bu da yetmezmiş gibi etrafında kıllanma oldu napıcam hiç bilmiyorum kendime aynadan bakmak dahi istemiyorum hep olmayan göğsüme dolgulu südyenleri takmaktan bıktım hep dert ediniyorum bunu kendime
Evlenince eşiniz sıkıntı etmedi miHormon testi yaptın mı kıllanma olayı ondan kaynaklı olabilir bende çok küçük şöyle söyleyim tam destekli 75 ş bile doldurmuyor şuan hamileyşm Bu şekilde bira büyüdü inş küçülmez büyüdü derken bile 75 tam dolduruyor arada göğüslerim ağrıdığı için seksen takıyorum çok canımı sıkıyordum bu durum ama tam dolgulu ve alttan tam destekli daha büyük gösteriyor iyi iç çamaşırı seçmek istediğin görüntüyü verebilir doğru iç çamaşırı bu dertten nispeten kurtarır
Küçükmüş dediği oldu açıkçası ama vücuda göre çok da kötü durmuyor Ona göre iç çamaşırı ve gecelik seçimi ile bu durumun üstesinden geliyorum açıkçası ayrıca ben adam severse bu tür şeyleri çok dert ettiğini düşünmüyorum eşiminde dert ettiğini sanmıyorumEvlenince eşiniz sıkıntı etmedi mi
Ben tarifini çok iyi anladım çünkü benimki de aynı bahsettiğin boyutta. Ben de bir ara çok takmıştım bu işi, çünkü genel olarak beğenilen, düzgün bir fiziğim var. Meme ile taçlandırmak isterdim onuYani bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ben göğüs dışında fiziğiyle barışık bir kızım İnan’ın anlatırken utanıp çekiniyorum göğüslerim yeni büyümeye başlar ya ergen kızlarını gibi aynen öyle hiçbir südyeni doldurmuyor üstelik bu da yetmezmiş gibi etrafında kıllanma oldu napıcam hiç bilmiyorum kendime aynadan bakmak dahi istemiyorum hep olmayan göğsüme dolgulu südyenleri takmaktan bıktım hep dert ediniyorum bunu kendime
Çok çok çok acil Dr a gidiyorsun. Hormon testi yaptırıyorsunYani bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ben göğüs dışında fiziğiyle barışık bir kızım İnan’ın anlatırken utanıp çekiniyorum göğüslerim yeni büyümeye başlar ya ergen kızlarını gibi aynen öyle hiçbir südyeni doldurmuyor üstelik bu da yetmezmiş gibi etrafında kıllanma oldu napıcam hiç bilmiyorum kendime aynadan bakmak dahi istemiyorum hep olmayan göğsüme dolgulu südyenleri takmaktan bıktım hep dert ediniyorum bunu kendime
E gidin o zaman bir devlet hastanesine. Kıllanma varsa zaten ilk bu testi yapacaklardırBilmiyorum annemle konuşup gitmek istiyorum
Randevu aldım on beşinde gidicem bakalım sebebi neymişÇok çok çok acil Dr a gidiyorsun. Hormon testi yaptırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?