- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi alwaysandforever13
-
isin icinden cikamiyorum
Mesafeler protein sindiriyo sanirim :Oİşte bunlar hep uzaklık.
Kendine bir karbonhidrat bul en iyisi hayatin çok zorisin icinden cikamiyorum
Aminoasit 18 protein 21Aminoasit kac yasinda? Protein kac yasinda?
hhahahahahahaAminoasit kac yasinda? Protein kac yasinda?
Aminoasitler birleşip zamanla polipeptid bağları kurarak bir PROTEİN oluştururlar
O halde bunu da biliyorsundur
Yaa zipzip gece gece çok güldüm yine.Aminoasit kac yasinda? Protein kac yasinda?
Simdi ben eksi sozlukte yarim saattir iki erkek arasinda kalan kiz konusunu okuyorum birdeb kendimi burda buldum sirf bunu yazmak icimi dokmek icin actim hesabi , simdi ben fakemiyim ?yaws kapatip uyyacakdim ben
gulmekden uykum kaçti hala kikirdaiyorum
konu sahibi fakemisin gerçekmi yalan mi bilmiyorum sen beni guldurdun Alalhda seni guldursun
fakede olsa boyle konularla gelin bize bari eglence olsun renk katsin foruma : )))
Aminoasitler birleşip zamanla polipeptid bağları kurarak bir PROTEİN oluştururlar
O halde bunu da biliyorsundur
Cok tesekkur ederim fikriniz icin ben gercekten dikkate aliyorumfazla protein alinca senin devreler mi yandi acaba
ama dur ciddi olucam
ben olsam amniyoasiti seçrdim
protein miyadini doldurmus bide otekini dene bakalim
hiçbisey anlamadim benSimdi ben eksi sozlukte yarim saattir iki erkek arasinda kalan kiz konusunu okuyorum birdeb kendimi burda buldum sirf bunu yazmak icimi dokmek icin actim hesabi , simdi ben fakemiyim ?
Lise sonum ben itiraf edeyim liseliyim yani biyoloji sevgisi bu ygs biyoloji calisiyorum sadeceSendeki bu kimya dersi sevgisine hayran kaldım,
aşırı dozda kimya mı aldın
proteni sevmiyorsan ayrıl o vakit,
ama aminoasitle de da birlikte olma sakın orta okul talebesisin belli
yaşın daha ufak doğru dürüst kararlar alacak yetide değilsin.
Davinçinin şifresini çözdürdün mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?