- 3 Aralık 2016
- 126
- 740
- 53
Ailem ve nişanlımin ailesiyle bayram alisverisine çıktık. Ben her şeyi istediğime göre aldım . Annem bana ayakkabı alırken kv in yanında kızdı benim de zoruma gitti ağladım ayakkabicida . Sonra zaten hep bi gerginlik vardı. Annemlerle ben alışveriş bitince işimiz var deyip beni de zorla götürdüler bı tanıdık kuyumcuya oturduk. Daha ben soluklanmadan annem bana "sen salaksın aptal kızım gerizekalı " diye bağırdı . Benim daha ucuz şey aldığımı zannedip sonra babam hesapladı bana daha 10 lira fazla harcama yapılmış. Annem bunu görünce bı şey diyemedi sonra yine bağırdı ben de dayanamayıp çıktım oradan ağlayarak. Nişanlım ve kv daha çarşıdan gitmemisler beni görmüşler nişanlım hemen beni tuttu noldu falan dedi. Ben de sadece sinir oldm bugün o yüzden sinirlerim boşaldi dedim ama kv noldu kizim alınanları mı begenmedin ya da annen beğenmedi diye annemlerin yanına gitti sonra bı kavga gürültü aldı gitti . Ertesi günü ara düzeltmek için kv geldi ama annem yine kavga çıkarttı nişanda alınan elbisenin fiyatına kadar dile aldı . Ve tüm bu kavga da sadece ben annemin istediğini almadım diye oldu kış annem bana ben bunu beğendim nişanlı kıza bu yakışır dese ben yine hatri kirilmasin diye alırdım ama annem beni kendin soğuttu nişanlım artık ailemin suratina bakmak istemiyo annem hiç ağza alınmayacak sözler söyledi çünkü . Nişanlım kaçalım diyo ben de zaten ailemden bıktım bu terbiyesizliklerinden napayim ablalarım yardimci olun lütfen