danışmak istiyorum lütfen yardim edin

musami

Bi çocuğum olsun dünyalar benim olsun❤
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
126
740
53
Ailem ve nişanlımin ailesiyle bayram alisverisine çıktık. Ben her şeyi istediğime göre aldım . Annem bana ayakkabı alırken kv in yanında kızdı benim de zoruma gitti ağladım ayakkabicida . Sonra zaten hep bi gerginlik vardı. Annemlerle ben alışveriş bitince işimiz var deyip beni de zorla götürdüler bı tanıdık kuyumcuya oturduk. Daha ben soluklanmadan annem bana "sen salaksın aptal kızım gerizekalı " diye bağırdı . Benim daha ucuz şey aldığımı zannedip sonra babam hesapladı bana daha 10 lira fazla harcama yapılmış. Annem bunu görünce bı şey diyemedi sonra yine bağırdı ben de dayanamayıp çıktım oradan ağlayarak. Nişanlım ve kv daha çarşıdan gitmemisler beni görmüşler nişanlım hemen beni tuttu noldu falan dedi. Ben de sadece sinir oldm bugün o yüzden sinirlerim boşaldi dedim ama kv noldu kizim alınanları mı begenmedin ya da annen beğenmedi diye annemlerin yanına gitti sonra bı kavga gürültü aldı gitti . Ertesi günü ara düzeltmek için kv geldi ama annem yine kavga çıkarttı nişanda alınan elbisenin fiyatına kadar dile aldı . Ve tüm bu kavga da sadece ben annemin istediğini almadım diye oldu kış annem bana ben bunu beğendim nişanlı kıza bu yakışır dese ben yine hatri kirilmasin diye alırdım ama annem beni kendin soğuttu nişanlım artık ailemin suratina bakmak istemiyo annem hiç ağza alınmayacak sözler söyledi çünkü . Nişanlım kaçalım diyo ben de zaten ailemden bıktım bu terbiyesizliklerinden napayim ablalarım yardimci olun lütfen

Kaçma tabi ama annenle ciddi ciddi konuş herşeye karışmasın..... sen beğendiğini al anneni ilgilendirmez...... çok para harcayarak değil beğenilen şey alınınca mutlu olur insan....annenin yaptıkları muhtemel hava atmak vs için ama evlenince bunlar unutulmaz hep insanın yüzüne vurulur şimdi ve gelecekteki huzurun için sussun gerekiyorsa babana söyle o konuşsun annenle.

Kaçma tabi ama annenle ciddi ciddi konuş herşeye karışmasın..... sen beğendiğini al anneni ilgilendirmez...... çok para harcayarak değil beğenilen şey alınınca mutlu olur insan....annenin yaptıkları muhtemel hava atmak vs için ama evlenince bunlar unutulmaz hep insanın yüzüne vurulur şimdi ve gelecekteki huzurun için sussun gerekiyorsa babana söyle o konuşsun annenle.
Babamlar sevmiyo kv ama benim onla huylarimiz düşüncelerimiz aynı bu yüzden zaten ben devamlı annemlerle kavga ediyodum sinir krizi geçirdim kaç kez psikiyatrilere gittim ağır ilaçlar kullandım tam sevdiğim adamı buldum benden önce ailem sevdi ama şimdi her şey çok farklı

kv'ne de pek malzeme verme derim ben yani güvenip pek de açılma ...çünkü ileride evlenince en ufak tartışmada başına kakıcak,hem ne o öyle dibinizde gelip durmalar,evlenen sizsiniz kv anne baba ne işi var bunların yanınızda ya...haber vermeden çıkın siz de alışverişlere...

Ailem ve nişanlımin ailesiyle bayram alisverisine çıktık. Ben her şeyi istediğime göre aldım . Annem bana ayakkabı alırken kv in yanında kızdı benim de zoruma gitti ağladım ayakkabicida . Sonra zaten hep bi gerginlik vardı. Annemlerle ben alışveriş bitince işimiz var deyip beni de zorla götürdüler bı tanıdık kuyumcuya oturduk. Daha ben soluklanmadan annem bana "sen salaksın aptal kızım gerizekalı " diye bağırdı . Benim daha ucuz şey aldığımı zannedip sonra babam hesapladı bana daha 10 lira fazla harcama yapılmış. Annem bunu görünce bı şey diyemedi sonra yine bağırdı ben de dayanamayıp çıktım oradan ağlayarak. Nişanlım ve kv daha çarşıdan gitmemisler beni görmüşler nişanlım hemen beni tuttu noldu falan dedi. Ben de sadece sinir oldm bugün o yüzden sinirlerim boşaldi dedim ama kv noldu kizim alınanları mı begenmedin ya da annen beğenmedi diye annemlerin yanına gitti sonra bı kavga gürültü aldı gitti . Ertesi günü ara düzeltmek için kv geldi ama annem yine kavga çıkarttı nişanda alınan elbisenin fiyatına kadar dile aldı . Ve tüm bu kavga da sadece ben annemin istediğini almadım diye oldu kış annem bana ben bunu beğendim nişanlı kıza bu yakışır dese ben yine hatri kirilmasin diye alırdım ama annem beni kendin soğuttu nişanlım artık ailemin suratina bakmak istemiyo annem hiç ağza alınmayacak sözler söyledi çünkü . Nişanlım kaçalım diyo ben de zaten ailemden bıktım bu terbiyesizliklerinden napayim ablalarım yardimci olun lütfen
Kv çok malzeme vermişsin, bu işi baya ertele. Alışveriş işleri ne boş ya, herkes ihtiyacını kendi alamıyor mu? Biz hiç yapmadık bunları, huzursuzluk olmuyor böylece

Sakin oyle bir hata yapma derim evet can sikici bir durum ama oyle boyle gecicek alisveris maratonu iki tarafta kuzu kuzu uzlascak baska careleri yok canim annenin yaptigi suan sana ters geliyor ama bir taraftan yine senin icin ugrasiyor kadin evlenince kariscak degilya en iyisine layik oldugunu dusunuyor gittigin yerde daha cok kiymetin olur kolay almadik biz bu kizi dicekler kiz evi naz evi ayrica kactigin zaman okadar cok kesken olcakki bu annenin tartismalarini bile ozluceksin soylediklerim cevremden tecrubeyle sabit en kotu durum ayrilcak seviyeyede gelseniz kacma canim aman deyim

Annen hem seni hem kendilerini küçük düşürmüş,
Normalde böyle şeyler kvlerden çıkar.
Kvnizin yanında sizi azarlaması aglatması vs hiç hoş olmamış,
Kvniz ilerde bunları yüzünüze vurmaz umarım.
Sakın kaçma iyice degerini düşürme öyle bi işe girme aman ha.

Biz de istemiyoruz böyle olmasını kv her zaman yardımcı oldu babam rahatsızlandi gece yarısı kv ler koşturdu hastane hastane dolastirdilar hatta babam çalışmıyordu annem getiremedi bazen mutfak alışverişi yapamadık kv getirdi evindekini bı gün lafını yapmadı annem onlara aldığı doğum günü hediyesini bile "ben size doğum gününde hediye aldım almaz olsaydım almam zaten artık" dedi ve annem devamlı beni dinlemezsen o yüzük atılır şunu yaparsan o yüzük atılır parmağıni kırar yine çıkarıp atarım öyle şeyler yaparım ki yüzlerine bakamazsin diye tehtid ediyolar

Annen hem seni hem kendilerini küçük düşürmüş,
Normalde böyle şeyler kvlerden çıkar.
Kvnizin yanında sizi azarlaması aglatması vs hiç hoş olmamış,
Kvniz ilerde bunları yüzünüze vurmaz umarım.
Sakın kaçma iyice degerini düşürme öyle bi işe girme aman ha.
Kv de anneme evde hallet sorununu ama çarşı ortasında yapma genç kız böyle yapılmaz o da üzülmüştür aglamistir diyo annem " o aglamasa gitmese bı şey olmiycakti o suçlu. Hem sen neden karisiyosun benim evladım aptal da derim salak da " dedi kv de "iyi tamam dersin ama ben ağlarken görünce üzüldüm" dedi

Kv de anneme evde hallet sorununu ama çarşı ortasında yapma genç kız böyle yapılmaz o da üzülmüştür aglamistir diyo annem " o aglamasa gitmese bı şey olmiycakti o suçlu. Hem sen neden karisiyosun benim evladım aptal da derim salak da " dedi kv de "iyi tamam dersin ama ben ağlarken görünce üzüldüm" dedi
Bazı anneler olgunlasmamış oluyor.
Senin annende öyle sanırım.
Orda kayınvalidene prim verdiginin farkında degil,
Yada kendi düştügü durumun.
Ama sen yinede sakın kaçmaya kalkma dişini sık telinle duvagınla çık baba evinden.

Canimn cok uzuldum yaşadiklarina. Kötü olmuş gerçekten. Bu güzel günlerde annen icin dua et. Rabbim kalbini yumuşatsın. Bence seni paylaşmak istemiyor annen. Ama dünyaya bir evlat getirdiysen bir gün evlendirecegini bilirsin. Üstelik aileler bundan mutlu olmalidir. Annen şu an ne yaptiginin farkinda degil ama sende nişanlina ve annesine evde yaşadiklarini anlatma. Benim ailemde esimi istememislerdi yüzlerine bir sey demediler ama hissettirdiler ve ben hep esime aglardim annem bunu dedi babam boyle soyledi diye, simdi farkli sehirlerdeyiz ailemle ve inan bayramda zor görüştüruyor, asla yalniz gidemiyorum birlikte 2 gun durup geliyoruz 10 saatlik yolu. O yuzden biliyorum cok zor ama aradaki dengeyi iyi koru.

Peki nişanl
Bazı anneler olgunlasmamış oluyor.
Senin annende öyle sanırım.
Orda kayınvalidene prim verdiginin farkında degil,
Yada kendi düştügü durumun.
Ama sen yinede sakın kaçmaya kalkma dişini sık telinle duvagınla çık baba evinden.
Aslında annem olgunlaşmamış değil bı çok şeyi yaşadı yaşattı tabi bize de anne baba diyince benim gözümde onlar canlanmiyo abla annem babamı aldattı sonra bu ortaya çıktı babamla bosancaklardi sonra bosanamadilar kredi kart borçları yüzünden babam annemi aldatmaya başladı sonra annem de babamda daha ben nisanlandigimdan beri çeki düzen verdiler birbirlerine bunu nişanlım ve ailesi duymuş ama sırf o kişiler beni ovdukleri o ana babadan o çocuk nasıl olmuş dedikleri için benim arkamdalar hep bana destek oluyorlar yani ailem bana savunulacak bı taraf bırakmıyorlar bana

Peki nişanl

Aslında annem olgunlaşmamış değil bı çok şeyi yaşadı yaşattı tabi bize de anne baba diyince benim gözümde onlar canlanmiyo abla annem babamı aldattı sonra bu ortaya çıktı babamla bosancaklardi sonra bosanamadilar kredi kart borçları yüzünden babam annemi aldatmaya başladı sonra annem de babamda daha ben nisanlandigimdan beri çeki düzen verdiler birbirlerine bunu nişanlım ve ailesi duymuş ama sırf o kişiler beni ovdukleri o ana babadan o çocuk nasıl olmuş dedikleri için benim arkamdalar hep bana destek oluyorlar yani ailem bana savunulacak bı taraf bırakmıyorlar bana
Of durumlar bayagı kötüymüş :bicak:
Umarım bu sebeplerden evlendiginde ezmezler seni,
Sende kendini ezdirme anne babasını kimse secemiyor onların günahlarının bedelinide sen ödeyecek degilsin.
Her zaman özgüvenli ve dimdik ol sakın boynunu bükme.

Of durumlar bayagı kötüymüş :bicak:
Umarım bu sebeplerden evlendiginde ezmezler seni,
Sende kendini ezdirme anne babasını kimse secemiyor onların günahlarının bedelinide sen ödeyecek degilsin.
Her zaman özgüvenli ve dimdik ol sakın boynunu bükme.
Nişanlım bana bunun sözünü verdi ben seni ezdirme öyle bı durumda sen merak etme onlar annem babam sen esimsin ben aradaki köprüyü kurmayı bilirim dedi ve beni rahatlattı bı nebzede olsa aynı durum benim kv başına da gelmiş o da kendi kvaledesinden çok çekmiş bu yüzden çok anlayışlı

Nişanlanan anneniz mi siz mi yahu. Ona ne sizin beğendiğiniz şeyden? Pahalı olunca başları göğe mi eriyor anlamıyorum. Karıştırmayın hayatınıza bu kadar cümbür cemaat gitmeyin alışverişe sevdiğiniz bi kuzeniniz arkadaşınız olsun yeter. Anneyi sert bir şekilde uyarıp geri planda bırakmalısınız. Evlenen sizsiniz o değil bunu anlamalı

Nişanlanan anneniz mi siz mi yahu. Ona ne sizin beğendiğiniz şeyden? Pahalı olunca başları göğe mi eriyor anlamıyorum. Karıştırmayın hayatınıza bu kadar cümbür cemaat gitmeyin alışverişe sevdiğiniz bi kuzeniniz arkadaşınız olsun yeter. Anneyi sert bir şekilde uyarıp geri planda bırakmalısınız. Evlenen sizsiniz o değil bunu anlamalı
Ben de " ben istediğimi begendigimi alıyorum. 10 lirada olsa alırım 100 lirada olsa alırım" diyorum ben beğeniyorum ama o "ben buluz ceket istedim ben öyle istedim" diyo

Annenizin davranışları hiç doğru değil özellikle maddi şeyler için...
Ama aileniz ne kadar kötü olursa olsun kaçmayın, kaçıp mutlu olan duymadım ben.
Kaçan kızların kv-kp yanında da bir değeri olmuyor.
Bu kız kaçtı, ailesi arkasında değil artık bizim malımız gözü ile bakıyorlar.

Sakin kacma pişman olursun. Annen kötülüğünu istemiyodur ama nerede duracagini öğrenememis. Bir de niye alisverise maaile gidiyorsunuz? Sadece nisanlin ve sen gidin. Aman ucuza kacayim ya da pahalisini alayim kafasinda olma icine sinende diret sonra pisman olma. Ve sakin nisanlinla annenin arasinin duzeldiginden emin olmadan evlenme!

Sakin kacma pişman olursun. Annen kötülüğünu istemiyodur ama nerede duracagini öğrenememis. Bir de niye alisverise maaile gidiyorsunuz? Sadece nisanlin ve sen gidin. Aman ucuza kacayim ya da pahalisini alayim kafasinda olma icine sinende diret sonra pisman olma. Ve sakin nisanlinla annenin arasinin duzeldiginden emin olmadan evlenme!
Ben alırken ucuz pahalı olarak değil içime sineni aldım ama annem 'ucuz şeyleri aldin' diye bu sürü laf söyledi. Kv anneme ' bırak gençler begensin alsın kendileri' dedi annem diretti 'olmaz biz eşek basimiyiz burda' dedi sonra da ' keşke gelmeseydim bu kadar sinir olmazdım en azından ' dedi nisanlim hep benn annemle kavga ettiğimde bana kiziyodu ' ana baba onlar kavga etme ' diye ama o bile su an yüzlerine bakmak istemiyo devamlı annem surat asıp dışarı çıkarken izin istediğimizde bile izin vermiyorlar

Back
X