danışmak istiyorum lütfen yardim edin

Hepinize teşekkür ederim konuya ilginizden dolayı ben iki haftadır düşünüyorum bu konuyu tamam annem beni üzmüş olabilir ama benim kalkip gitmem olmaması gerekiyordu çünkü nisanlim ve kv in daha gitmediğini carsidan biliyodum öfkeyle kalktım zararla oturdum bayağı bu ortalık karıştı şimdi nisanlimla konuştum "benim anneme babama ne olursa olsun saygı gosterceksin ben senin ailene gösteriyorum çünkü. Bazı şeyler oldu annem suçlu gibiydi ama benim yuzumden oldu sen de dikkat et davranışlarına herkes en güzelini ister evladı için onlar da öyle istediler ama ben yanlış anladım. Senin annen de bizim yanımızda 'salak oğlum gerizekali' diyo ama biz kavga cikartmiyoruz. Bundan sonra kırgınlık olmasin sen de saygini esirgeme tatliya baglansin su muhabbet " dedim .Ama bu arada gerçekten benim kv çok da iyi insan değilmiş bunu anladım. Nişanlımı hem annesi hem abisi kullaniyo maddi yönden ama nişanlım paraya sıkışınca 'bizde para yok' diyolar ve ben aile mevzusu acamiyorum nisanlima biraz kendimi geri cekicem yoksa o böyle saf gibi kullandircak kendini bi nişanlı kizin bayramdaki kolyesini kıyafetini nişanını hangi damat yapmış lafa gelince beni çok seviyo kv ama icraat da bi tane ignesi nasip degil hep nişanlım calisip yapiyo

Benim annem de bana karşı çok ters çok asabidir. Bişey sorarım düzgün cevap vermez, normal konuşması ses tonu bile iğneli iğnelidir. Bıktım ben de yoruldum çook. Ama Allahtam başkalarının yanında özellikle nişanlımın yanında öyle değil. Yoksa hiç iyi olmazdı, patlardım orada akıl var mantık var.....

annen seni hasta etmis var boyleleri kendileri gibi etrafida hasta ederler

Zaten artık hiç iyi değilim aramız düzeldi ama hem ailemi idare etmek hem nişanlımı ve onun ailesini artık uyku duzenim yeme içme duzenim her seyim değişti :KK14::ruh:

Düğün zamanı Maddiyat için huzursuzluk çıktı mı ben çok üzülüyorum.ömür boyu yüzyüze bakacağımız insanlarla 3 kuruş için karşı karşıya gelmek çok küçük düşürücü. Ayıp etmiş anneniz.kendini rezil etmiş. Birdaha ki alışverişlerinizde yanınızda götürmeyin .birde ailenizle aranızda geçenler ailenizin içinde kalsın. Fevri davranıp kaynanaya kadar duyurman hata. Yarın bunlar sana yol su elektrik olarak geri döner

Düğün zamanı Maddiyat için huzursuzluk çıktı mı ben çok üzülüyorum.ömür boyu yüzyüze bakacağımız insanlarla 3 kuruş için karşı karşıya gelmek çok küçük düşürücü. Ayıp etmiş anneniz.kendini rezil etmiş. Birdaha ki alışverişlerinizde yanınızda götürmeyin .birde ailenizle aranızda geçenler ailenizin içinde kalsın. Fevri davranıp kaynanaya kadar duyurman hata. Yarın bunlar sana yol su elektrik olarak geri döner
Çok doğru soyluyorsunuz ben zaten çıkıp gitmekle hata ettim ama gercekten daha fazla durup hakaret isitmeye tahammül edemedim

Back
X