- 12 Ağustos 2022
- 303
- -4
- 28
- 35
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
illa yatması mı gerekiyor anlamadım.Beni çok sıkıyorsun bla bla. İzin verince de bunlar oluyor işteDansozle yatmış mi sonrasında ?
Gebelikten kaynaklı bir buhran olabilir mi sizinkisi ?
Alın karşınıza konuşun,bir daha böyle ortamlarda bulunmaması gerektigini söyleyin.
Beni hamileyken bırakıp disarlarda sürtüyor deseniz hak veririm ancak disarayi çıkmasına izin verdim ama donsoze para taktiği için bosanacagim diyorsaniz pek makul değil açıkçası
E siz bilirsiniz,bir avukata danışıp bosanin o halde..illa yatması mı gerekiyor anlamadım.Beni çok sıkıyorsun bla bla. İzin verince de bunlar oluyor işte
Başka sıkıntılar vardı evet ama umursamıyordum artık.Başka sıkıntılarınız da var sanırm. Yoksa bu boşanmak için bir sebep değil bence . Hemde hamileyken??
Abartma istersenBaşlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.
Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.
Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum
Bende hassasımdır bu tarz konulara hemde çok fazla. Kimisi değildir nolacak eğlemişler der saygı duyarım ama herkes öyle değil. Aklımda binbir senaryo kurarım ama konuşup çözülecek bir mesele diye düşünüyorum. Madem böyle bi hassasiyetiniz var eşiniz neden dikkat etmiyor o tarz ortamdan kaçınmıyor habersiz mi gitmişler? Eğer eşiniz sizi seviyorsa birdaha öyle ortamlara gitmeni istemiyorum diyerekten çizginizi belli edebilirsiniz konuşabilirsiz. Başka büyük sıkıntınız yoksa boşanmak için bir sebep değil bence.Başka sıkıntılar vardı evet ama umursamıyordum artık.
Bu kaldırabileceğim bir olay değil ahlaksızlık bildiğin. Çok basit bir şey yüzünden mi boşanmak istiyorum gibi duruyor?.Bu saate kadar uyumadım ağla ağla içim şişti
Haberim vardı gideceğinden tabi ki ama dansöz olduğunu bilmiyordum o da bilmiyordu zaten arkadaşı ayarlamış yeri.Bende hassasımdır bu tarz konulara hemde çok fazla. Kimisi değildir nolacak eğlemişler der saygı duyarım ama herkes öyle değil. Aklımda binbir senaryo kurarım ama konuşup çözülecek bir mesele diye düşünüyorum. Madem böyle bi hassasiyetiniz var eşiniz neden dikkat etmiyor o tarz ortamdan kaçınmıyor habersiz mi gitmişler? Eğer eşiniz sizi seviyorsa birdaha öyle ortamlara gitmeni istemiyorum diyerekten çizginizi belli edebilirsiniz konuşabilirsiz. Başka büyük sıkıntınız yoksa boşanmak için bir sebep değil bence.
Dansözle eglenmişler herhalde baya o yüzden bu kadar sinirlisiniz?Başlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.
Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.
Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum
Olay bu gece oldu gecenin köründe nereye gideyim.Hem böyle bir şey yapıcak hem ben gidicem öyle mi? Annesiyle aynı sitede oturuyoruz defolsun gitsinEv eşimin üstünde derken evlilik öncesi mi alınıdı? Eğer öyleyse işiniz geliriniz yok, hamilesiniz eve ortak değilsiniz. Mideniz bulanıyorsa çıkıp gitmeniz gerek, nereye gideceksiniz? Adam özellikle dansöz seyretmeye gitmemiş, planlı hareket etmemiş bu kadar trip yapmanıza gerek var mı? Asla kaldıramam yapamam edemem diyorsanız çoktan evden ayrılmanız gerekmez mi? Aldatmamış etmemiş adamı evinden mi kovuyorsunuz?
Beni dışarıda bi arkadaşımın yanına bıraktı.Eve kendim döndüm sonra o geldi.Birlikte de gidelim çok eğlenceliymiş mekan dansöz falan çıktı dedi.Ben de masanıza geldi mi derken para da takmışsındır deyince ya arkadaş telle konuşuyodu ben takmak zorunda kaldım gibi bir şey dedi sonra bir de üste çıkmaya çalışıyor terbiyesizDansözle eglenmişler herhalde baya o yüzden bu kadar sinirlisiniz?
Evde hamile karısı varken bende sinirlenirdim eşimin gidip dansözlerle eglenmesine para takmasına.
Kim söyledi para taktigini filan?
Ay ne dedinnBeni dışarıda bi arkadaşımın yanına bıraktı.Eve kendim döndüm sonra o geldi.Birlikte de gidelim çok eğlenceliymiş mekan dansöz falan çıktı dedi.Ben de masanıza geldi mi derken para da takmışsındır deyince ya arkadaş telle konuşuyodu ben takmak zorunda kaldım gibi bir şey dedi sonra bir de üste çıkmaya çalışıyor terbiyesiz
Bende böyle evli adamın dansözlu ortamlara girmesinden hoşlanmam haklısînda hamilesin üstelik.Ama eşin bir şeyler kartıştırmışa benzemiyor kendisi söylemiş sana.Çekinecegi bir şey olsa söylemezdi gizlerdi diye düşünüyorum.Beni dışarıda bi arkadaşımın yanına bıraktı.Eve kendim döndüm sonra o geldi.Birlikte de gidelim çok eğlenceliymiş mekan dansöz falan çıktı dedi.Ben de masanıza geldi mi derken para da takmışsındır deyince ya arkadaş telle konuşuyodu ben takmak zorunda kaldım gibi bir şey dedi sonra bir de üste çıkmaya çalışıyor terbiyesiz
Kız sende yangına körükle gitme detayli detayli anlatıp.Kadın zaten çıldırmış.Ya nolmus taktiysa diyenler ne yaşıyor adam demekki elini kadının memesine degdire degdire para takmış ne alaka evli adamın dansözlü ortamlarda para yemesi ayrıca bebeği olacak. Size kim dedi bu arada para taktığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?