- 19 Ekim 2022
- 2.076
- 5.627
- 88
- 29
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
E haklı, dileyeceksiniz muhtemelenHaklısınız affetmemeliyim zira hala ağlıyorum.
Ev konusuna gelince evlenmeden önce alındı ama ben de ciddi bir miktar ödedim evlendikten sonra.Yoksa gider miydi sizce eşyalarını toplayıp.
Giderken benden özür diliceksin diyor bir de arsız
Ahlaksız dediğim için diyor onu.Niye dileyim arkadaşım dansözün orasına burasına para takmadan önce hamile bir karım var diye düşünecektiE haklı, dileyeceksiniz muhtemelen
Hamile olunca ne değişiyor? Herkes hamile karısı var deyip durmuş. Hamile olmayınca şu an affetmem dediğiniz şey affedilebilir mi oluyor?Ahlaksız dediğim için diyor onu.Niye dileyim arkadaşım dansözün orasına burasına para takmadan önce hamile bir karım var diye düşünecekti
Bir de bayıl istersen feriha :)Başlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.
Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.
Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum
Bakın sinirlisiniz hoşunuza gitmeyecek kabul etmeyeceğiniz bir durummus. Ama bu kadar büyütmeyin. Adam bir daha yapmam derdi olay kapanirdi. Sırf para taktı diye de boşanma lafı edilmez ki. Ben öyle bir mekanda bulunmadim herkes usul gereği almadan gitmez diyor. Yani kadinin yuzsuzlugu diyorum olayı başka bir boyuta çekmek istemiyorum amaAhlaksız dediğim için diyor onu.Niye dileyim arkadaşım dansözün orasına burasına para takmadan önce hamile bir karım var diye düşünecekti
Dansöze para takarsan daha çok ilgilenir masayla. Gitsin diye para takılmaz :)Bakın sinirlisiniz hoşunuza gitmeyecek kabul etmeyeceğiniz bir durummus. Ama bu kadar büyütmeyin. Adam bir daha yapmam derdi olay kapanirdi. Sırf para taktı diye de boşanma lafı edilmez ki. Ben öyle bir mekanda bulunmadim herkes usul gereği almadan gitmez diyor. Yani kadinin yuzsuzlugu diyorum olayı başka bir boyuta çekmek istemiyorum amaeşiniz gitsin diye yapmış. Bu açıdan bakın
O zaman ev için ödediğiniz parayı geri isteyin ve boşanın. Ağlıyorum kendimde değilim çok kötüyüm... Afedersiniz de drama kraliçesi oldunuz resmen. Kocanızı kovmuşsunuz evden, ee planınız ve? Tek başınıza doğurup kendiniz mi büyüteceksiniz? Atıp tuttunuz ama hem barışacaksınız hem de alttan alacaksınız belli. Niye herkesin eğlence anlayışı sizin gibi olmalı? Eşiniz gizli saklı iş yapmayan biri, adam söylemiş olan biteni. Dansözlü mekana gitmiyorum deyip giderse haklısınız. Sözünde durmayan güvenilmez derim ama arkadaşının ayarladığı yerden de kocanızı sorumlu tutmayın.Haklısınız affetmemeliyim zira hala ağlıyorum.
Ev konusuna gelince evlenmeden önce alındı ama ben de ciddi bir miktar ödedim evlendikten sonra.Yoksa gider miydi sizce eşyalarını toplayıp.
Giderken benden özür diliceksin diyor bir de arsız
Bakın sinirlisiniz hoşunuza gitmeyecek kabul etmeyeceğiniz bir durummus. Ama bu kadar büyütmeyin. Adam bir daha yapmam derdi olay kapanirdi. Sırf para taktı diye de boşanma lafı edilmez ki. Ben öyle bir mekanda bulunmadim herkes usul gereği almadan gitmez diyor. Yani kadinin yuzsuzlugu diyorum olayı başka bir boyuta çekmek istemiyorum amaeşiniz gitsin diye yapmış. Bu açıdan bakın
Çoğu yorumcu almadan gitmez demiş ona istinaden dedimDansöze para takarsan daha çok ilgilenir masayla. Gitsin diye para takılmaz :)
Pink duyar kasma allasen.Yüzsüzlük mü? Kadının işi bu yalnız. Keyfinden gidip oynamıyor neticede para almak için oynuyor masaya gelip. Masaya gelen müzisyenden farkı yok yani
Yok yok dansözle göz teması konulmazsa o gelmemiş gibi davranılırsa anında gidiliyor. Dansözler paranın nerden geleceğini bilirlerÇoğu yorumcu almadan gitmez demiş ona istinaden dedim
Boşanırsan haber verilla yatması mı gerekiyor anlamadım.Beni çok sıkıyorsun bla bla. İzin verince de bunlar oluyor işte
O zaman iş degisiyorYok yok dansözle göz teması konulmazsa o gelmemiş gibi davranılırsa anında gidiliyor. Dansözler paranın nerden geleceğini bilirler
Ne alakası var muzisyende masaya geldiğinde para takılır enstrümanina öyle gider , onlar da mı yüzsüzPink duyar kasma allasen.Kadının işi olduğunu biliyorum. Almadan gitmiyormus bence yuzsuzluk. Isı dans etmek para almadan gitmemek değil galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?