Dansöze para takmak

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bende sizin yerinizde olsam büyük bir tepki gösterirdim sanırım fakat bu bi boşanma sebebi değil bence, hele ki şu durumunuzda. Eşiniz gizlemiş olsaydı daha kötü olurdu ama kendisi söylemiş. Böyle bir şeyden hoşlanmadığınızı ve tekrar etmemesini söyleyin, konuyu kapatın.

E haklı, dileyeceksiniz muhtemelen

Ahlaksız dediğim için diyor onu.Niye dileyim arkadaşım dansözün orasına burasına para takmadan önce hamile bir karım var diye düşünecekti
Hamile olunca ne değişiyor? Herkes hamile karısı var deyip durmuş. Hamile olmayınca şu an affetmem dediğiniz şey affedilebilir mi oluyor?

Valla niye dilersiniz bilmem, sizde boşanacak hal tavır yok. Yarın öbür gün karşılıklı özür diler barışırsınız, evliliğinizin dinamiği böyle anladığım kadarıyla.

Bir de bayıl istersen feriha :)

Aşırı abartıyorsunuz. Dansöz varsa para da takılır. En baştan o ortama gidilmeyecekti madem rahatsızsınız bu kadar. Hayır eşiniz de saf sanırım kalkmış gelmiş anlatmış. Sahiden boşanacak mısınız? Tamam adam evden gitti diyelim çalışmıyorsunuz karnınızda bebek var nasıl geçinmeyi bebeğinize nasıl bakmayı düşünüyorsunuz? Hayır o kadar boşanasınız vardıysa şu an o evde zaten bulunmuyor olmanız gerek. Öncelikle bir sakin olun.

Ahlaksız dediğim için diyor onu.Niye dileyim arkadaşım dansözün orasına burasına para takmadan önce hamile bir karım var diye düşünecekti
Bakın sinirlisiniz hoşunuza gitmeyecek kabul etmeyeceğiniz bir durummus. Ama bu kadar büyütmeyin. Adam bir daha yapmam derdi olay kapanirdi. Sırf para taktı diye de boşanma lafı edilmez ki. Ben öyle bir mekanda bulunmadim herkes usul gereği almadan gitmez diyor. Yani kadinin yuzsuzlugu diyorum olayı başka bir boyuta çekmek istemiyorum ama eşiniz gitsin diye yapmış. Bu açıdan bakın

Dansöze para takarsan daha çok ilgilenir masayla. Gitsin diye para takılmaz :)

O zaman ev için ödediğiniz parayı geri isteyin ve boşanın. Ağlıyorum kendimde değilim çok kötüyüm... Afedersiniz de drama kraliçesi oldunuz resmen. Kocanızı kovmuşsunuz evden, ee planınız ve? Tek başınıza doğurup kendiniz mi büyüteceksiniz? Atıp tuttunuz ama hem barışacaksınız hem de alttan alacaksınız belli. Niye herkesin eğlence anlayışı sizin gibi olmalı? Eşiniz gizli saklı iş yapmayan biri, adam söylemiş olan biteni. Dansözlü mekana gitmiyorum deyip giderse haklısınız. Sözünde durmayan güvenilmez derim ama arkadaşının ayarladığı yerden de kocanızı sorumlu tutmayın.

Evliliğinizde hep boşanma tehditleri savurup durmuşsunuz. Bence de boşanın adam kendine göre bir eş bulsun.

Yüzsüzlük mü? Kadının işi bu yalnız. Keyfinden gidip oynamıyor neticede para almak için oynuyor masaya gelip. Masaya gelen müzisyenden farkı yok yani

Yüzsüzlük mü? Kadının işi bu yalnız. Keyfinden gidip oynamıyor neticede para almak için oynuyor masaya gelip. Masaya gelen müzisyenden farkı yok yani
Pink duyar kasma allasen. Kadının işi olduğunu biliyorum. Almadan gitmiyormus bence yuzsuzluk. Isı dans etmek para almadan gitmemek değil galiba

illa yatması mı gerekiyor anlamadım.Beni çok sıkıyorsun bla bla. İzin verince de bunlar oluyor işte
Boşanırsan haber ver
Dansöze para taktı diye adam mı boşanır y sdagajakala

Valla buradaki kaıdnlaır anlamıyorum
Her gün dayak yiyor canım kocam
Her gün aldatılıyor canım kocam

Dansöze para takmış pis kocam

Boşanacak adam gelip burda konu açmaz. Boşanamaycak kadınların süründürdüm deme yöntemi bu evden kovmak

Adam gelirse ayaklarıma kapandı da affettim denir, gelmezse aranır hamilelik bahane edilir sancım oldu ağrım oldu aradım denir falan.

Ben de bi arkadaş gibi boşanma dilekçesini görmek isterim bu kadar artisliğe.

Normalde zor durumda olan bir hemcinsime asla böyle konuşmam ama karşıt görüşte olan kadınlara öyle ters konuşmuşsunuz ki hadi bakalım diyesi geliyor insanın..

Ya dansöze para taktı diye herif boşanır mı ? Beni hamile hamile bırakıp gidiyo deseniz anlayacağım ki bu durumu konuşun bence . Öyle sık sık arkadaşlarıyla dışarı çıkması daha büyük sorun bence . Ama bunu kavga ederek yapmayın , yani güzellikle konuşun endişe ettiğinizi korktuğunuzu falan söyleyin .

Pink duyar kasma allasen. Kadının işi olduğunu biliyorum. Almadan gitmiyormus bence yuzsuzluk. Isı dans etmek para almadan gitmemek değil galiba
Ne alakası var muzisyende masaya geldiğinde para takılır enstrümanina öyle gider , onlar da mı yüzsüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…