- 12 Ağustos 2022
- 303
- -4
- 28
- 35
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
kemerine takmış , gitmiyordu gitsin diye taktım diyo bi de.Ya nolmus taktiysa diyenler ne yaşıyor adam demekki elini kadının memesine degdire degdire para takmış ne alaka evli adamın dansözlü ortamlarda para yemesi ayrıca bebeği olacak. Size kim dedi bu arada para taktığını
Şu anda yeni nesil meyhane konsepti vs de dansöz çok çıkıyor ve gayet aileler, arkadaş ortamlari var adam pavyona gitmemiş ki . Aynen yamuk bir mekan olsa karısına birlikte gidelim diyemezEğlenmek için gidilen mekanda dansöz çıkıyorsa para takılır. O parayı almadan gitmez zaten. Kafanızda ne canlanıyor bilmiyorum ama öyle ellemeli okşamalı falan olmuyor o işler, askısına sıkıştırıp geçiyorlar genelde. Kadın da mekandaki erkekler beni bir ellese okşasa diye dolanmıyor ortalıkta. İşini yapıyor, dans ediyor.
Adam da sizinle gitmeyi, eğlenmeyi teklif ettiğine göre mekan yamuk bir mekan değil.
Ama yok ben kabul edemem illa boşanacam diyorsanız da kendi bileceğiniz şey.
Şu an tamemen emin oldum ki sırf milleti meşgul etmek için açmışsın bu konuyu.kemerine takmış , gitmiyordu gitsin diye taktım diyo bi de.
Siz iyi misiniz ? Bu saate kadar bir gram uyumadım.Kendisi de kalktı ben bu halimle gidemem defol git dedim ve az önce çıktı.Sizin için normal olabilir ama ben normalleştiremeyeceğim.Şu an tamemen emin oldum ki sırf milleti meşgul etmek için açmışsın bu konuyu.
Biz, kocan haklı ve masum diye seni ikna etmeye çalışacağız ; sende bizi sürekli olumsuzlamaya calisip kendince egleneceksin öyle değil mi ?
Klasik kocamı övün konusu değil mi bu.
Siz adam masum diye yirtinin,bende simardikca simarayim tavrı degil mi bu
İki arkadaş içecekler sanıyordum asla dansöz olabileceğini bilmiyordum salaş bir mekandı,dansöz yoktu önceden.Gittiği yere gizli mi gitmişti? Yoksa siz o arkadaşıyla oraya gideceğini biliyor muydunuz?
Eger dansözlü çalgılı bir mekana gitmesine izin verdiyseniz bu da hamileyken boşanacak bir şey değil bence . Dansöz varsa para takılır. Ben de çok dansözlü ortamda bulundum, masada çift bile varsa dansöz gelir gerdan kırar, parasını alır. Usulü boyleidr yani. Dansöz gelip gerdan kırınca para vermemek ayilik oluyor .
Ha ama dersen ki "kocam bana haber bile vermedi, ben Ali'yle kahve içmeye gitti sandım meğer Ali'yle dansozlu mekana içmeye gitmiş " bu tabii büyük bir hayvanlık
Para takmasaydi gitmezdi dansöz ,usul bu şekilde oluyorkemerine takmış , gitmiyordu gitsin diye taktım diyo bi de.
Bosanin o zaman.Siz iyi misiniz ? Bu saate kadar bir gram uyumadım.Kendisi de kalktı ben bu halimle gidemem defol git dedim ve az önce çıktı.Sizin için normal olabilir ama ben normalleştiremeyeceğim.
Düşüneceğimi söyledim.Bosanin o zaman.
kemerine takmış , gitmiyordu gitsin diye taktım diyo bi de.
Kötü niyetli olan g.tü başı dağıtan dediğiniz adam bu mu? Bir gün de beraber gideriz eğleniriz demiş. Derdiniz nedir tam olarak? Yarın gidin açın boşanma davanızı ne millete çemkirip duruyorsunuz. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Lütfen boşanma dilekçenizi buradan paylaşın da görelim tam olarak ne düşündüğünüzü. Boşanmayı düşünecekmiş... Düşününce lafınızı geri mi yutacaksınız? Adamı evden kovmuşsunuz, yarın almayacak mısınız eve? Ev eşimin dediniz, valla böyle bir sebepten adamı kendi evinden kovmaya hakkınız yok. Ne güzel iş adamı istemem ama evini isterim de alırım da. Gurursa olayınız, terk edin adamı toplayın eşyanızı çıkın gidin evinden.Birlikte de gidelim çok eğlenceliymiş mekan dansöz falan çıktı dedi.
Haklısınız affetmemeliyim zira hala ağlıyorum.Kötü niyetli olan g.tü başı dağıtan dediğiniz adam bu mu? Bir gün de beraber gideriz eğleniriz demiş. Derdiniz nedir tam olarak? Yarın gidin açın boşanma davanızı ne millete çemkirip duruyorsunuz. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Lütfen boşanma dilekçenizi buradan paylaşın da görelim tam olarak ne düşündüğünüzü. Boşanmayı düşünecekmiş... Düşününce lafınızı geri mi yutacaksınız? Adamı evden kovmuşsunuz, yarın almayacak mısınız eve? Ev eşimin dediniz, valla böyle bir sebepten adamı kendi evinden kovmaya hakkınız yok. Ne güzel iş adamı istemem ama evini isterim de alırım da. Gurursa olayınız, terk edin adamı toplayın eşyanızı çıkın gidin evinden.
Eşiniz bile isteye dansözlü mekana gitmemiş hatta gittiğini de gizlememiş yalan söylememiş kendiliğinden anlatmış.
Ben bekliyorum dilekçenizi görmeyi. Bu kadar esip gürledikten sonra affetmeyin bari ya da affedecekseniz esip gürlemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?