Dansöze para takmak

Kocam bensiz eğlenme mekanlarına gidip takılan birisi değil bensiz dışarı adım atmaz. Ona göre seçtim. Kafamız uyuştu. Gece müzik dinlemeye mi gidilecek; birlikte, alkol mü alınacak; birlikte. Bunu bilerek böyle adamları koca diye alıp hem de söyleniyorsunuz. Yaşam tarzınıza uymuyorsa neden evleniyorsunuz? Evlendikten sonra bir anda çıkmalara başladıysa neyse (!)

Kocam bensiz eğlenme mekanlarına gidip takılan birisi değil bensiz dışarı adım atmaz. Ona göre seçtim. Kafamız uyuştu. Gece müzik dinlemeye mi gidilecek; birlikte, alkol mü alınacak; birlikte. Bunu bilerek böyle adamları koca diye alıp hem de söyleniyorsunuz. Yaşam tarzınıza uymuyorsa neden evleniyorsunuz? Evlendikten sonra bir anda çıkmalara başladıysa neyse (!)
bununla ilgili bir sürü yerde yazdım ama okumak istememişsiniz,olsun.evet bir tek siz tanıyarak evlendiniz benim kocam dansözlerle yer içerdi bilerek evlendim.şimdi ceremesini çekiyorum işte siz tanıyarak evlenmişsiniz aferin bravo

Kocanız kötü niyetli biri değil. Sizden gizlememiş saklamamış, yalanını yakalamamışsınız. Sayfalarca size bunu anlatmaya çalıştık. Dansözlü uere gideceğini bildiği halde bilmiyormuş gibi yapmamış. Ben yerinizde olsam dansöze para takmaktan çok, nedense o anda telefonla konuşup parayı eşime taktıran arkadaşını sorgulatırdım. Hem mekanı ayarla dansözlü yer seç hem de parayı davet ettiğin arkadaşına taktır, uyanığa bak derdim. Adam saf saf hem parayı takmış hem de gelip evde karısına söylemiş.

Aklıma şu olay geldi anlatıcam 😂 babam anneme jest olsun diye düğünlerine dansöz de tutmuş annemin haberi yok .. annemin adı ayşe olsun anons eden adam dansözü sahneye davet ederken karsinizda dansözzzz ayşeeeee demiş isimleri aynı çikmış zaten bozulldum bi diyor neyse babam kadının beline para sokmuş annem görmemiş o an düğün fotolarını alınca halamların olduğu bir resmin arkasında babam .. masadaki kadına para sokuşturuyor annem bunu fotograftan görüyor daha başka nerelerine sokuşturdun diye basıp gidiyor 😂😂 babamda çekinek adamdır hala o resmi saklıyoruz nasıl cesaret gelmiş yapmış diye allem ediyor kallem ediyor aliyor geliyor annemi babam dansözde para kazansın diye yaptım diyor ama şuan olsa yapamam diyor düğünümüze geldi ortamı eğlendirdi diyor ya hshshsh gülmekten yazamiyorumki benzer bir durum işte ..

Aslinda niyet de önemli ya bilmiyorum ben boşamazdım bu sebepten niyetinden eminsem.. sizinki kendi ağziyla soylemis birde

ne yaptiniz var mi bir gelisme ?
eşimin ailesi geldi konuşmak için.annesi ve kardeşi.benim de annem evdeydi.benin oğlumun niyeti söyle böyle klasik. konuşun yine olmuyorsa boşanın bla bla.biraz da geniş insanlar anlamalarını beklemiyordum zaten.detaylı bir şekilde anlattı nasıl ve niçin taktığını.iğrenç bir şey tabi ki ama beline takmış.biraz katakulliye gelmiş.masaya ışıklar koyulunca aşırı rahatsız olmuş asla bakmamasına rağmen gitmemiş dakikalarca.mecburen taktım herkes masaya odaklanmıştı falan dedi.bu arada bu olaylardan nefret eder gerçekten.bazı sözler verdi bilmiyorum belki de hamileyim diye üzmek istemiyor beni.limoniyiz tabi boşanırsam neler yapacağımı da düşünmüştüm içim soğumadı bekleyip görücem.bir de ilk iş günüydü dün aşırı zor günler geçiriyor bu aralar.stresli yani.eski günlerin hatrına üzerine gitmiyorum şu an

eşimin ailesi geldi konuşmak için.annesi ve kardeşi.benim de annem evdeydi.benin oğlumun niyeti söyle böyle klasik. konuşun yine olmuyorsa boşanın bla bla.biraz da geniş insanlar anlamalarını beklemiyordum zaten.detaylı bir şekilde anlattı nasıl ve niçin taktığını.iğrenç bir şey tabi ki ama beline takmış.biraz katakulliye gelmiş.masaya ışıklar koyulunca aşırı rahatsız olmuş asla bakmamasına rağmen gitmemiş dakikalarca.mecburen taktım herkes masaya odaklanmıştı falan dedi.bu arada bu olaylardan nefret eder gerçekten.bazı sözler verdi bilmiyorum belki de hamileyim diye üzmek istemiyor beni.limoniyiz tabi boşanırsam neler yapacağımı da düşünmüştüm içim soğumadı bekleyip görücem.bir de ilk iş günüydü dün aşırı zor günler geçiriyor bu aralar.stresli yani.eski günlerin hatrına üzerine gitmiyorum şu an
Onun ailesi neden geldi ki, onlar zaten sizi sevmiyorlar, ayrilmaniz onların işine gelir. Neden karışmışlar hiç anlamadım. Ama böyle saçma bir sebepten ayrılmayacağınız belliydi, daha uzatmaya gerek yok sadece kendinize zarar.

Başka sıkıntılar vardı evet ama umursamıyordum artık.

Bu kaldırabileceğim bir olay değil ahlaksızlık bildiğin. Çok basit bir şey yüzünden mi boşanmak istiyorum gibi duruyor?.Bu saate kadar uyumadım ağla ağla içim şişti
Dansözlü mekana gittiğinden haberin varsa abartıyorsun
Yok habersiz gitti ve senin rızan olmyacağını bilerek yaptıysa haklısın
Ama bu boşanma sebebi değil kesin bir şekilde uyar
Evi de satın taşının başka yere yani alınan evde yarısı senin olur o zaman en azından
Baktın devam ediyor bu sorunlar
O zaman boşanırsın

Onun ailesi neden geldi ki, onlar zaten sizi sevmiyorlar, ayrilmaniz onların işine gelir. Neden karışmışlar hiç anlamadım. Ama böyle saçma bir sebepten ayrılmayacağınız belliydi, daha uzatmaya gerek yok sadece kendinize zarar.
Karnındaki çocuğun hatrınadır, şimdi yok yere niye düzen bozsunlar, konu sahibi dua etsin aklı başında insanlara düşmüş azcık, bak diğer konuda anasının ağzına bakıp 7 aydır çocuğunu arayıp sormayan adam var.

bende böyle bir durumu kabullenmekte zorluk yasardim. hamilesiniz ve esiniz dansözlere para takiyor nereden geliyor bu rahatlik o zaman sizde gidin erkeklerle belirli aktivitelere katilin normal mi yani. esiniz kabul eder miydi etmezdi tabi sizde etmemelisiniz. ama bu sürecte tavrinizi koruyun ve bir daha böyle bir yanlis yaparsa emin adimlarla ilerleyin. alin karsiniza da konusun. sizin suan üzülmemeniz lazim. gercekten cok sinir bozucu bir durum

Benim için de kabul edilebilir bir durum değil, yorumlardan anladığım kadarıyla toplumun çoğu bunu normal karşılıyor o yüzden empati yapmaları zor olacaktır. Eğer yarı çıplak bir adam dans ederse ve ben de beline ya da göğüslerine para sıkıştırabileceksem ve eşim bunu normal görecekse o noktada bir düşünebilirim belki. Aksi durumda neden onun böyle bir rahatlığı olsun? zaten eğlence anlayışımız da dansözlü bir şey değil eşimle, ama bir gün eğlence anlayışını değiştirirse evet ben de muhtemelen boşanma lafları açabilirim.

Başlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.

Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.

Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum
Dansöz seyretmesi sorun değil para takması mı problem ?
Yani zihniyet olarak öyle bir ortama girmesin diyebilirsiniz. Yaşam tarzınız buysa buna hak verebilirim ama izlemesinde sorun yoksa para takmasında da yok abartılı geldi

Boşamayacağın belliydi zaten adamı boşa esip gürledin bide aileleri falan katmışsın araya boşa atraksyon yaşattın herkese😀

Çekilecek çile değilsiniz, bu bilmem kaçıncı konunuzmuş boşanacağım diye açtığınız. Hiç kimse sabır taşı değildir, eşiniz bir noktada 'artık yeter' diyecektir. Karnınızdaki bebeğinizin hatırına aklınıza başınıza alın...

Mideniz alacak mı gerçekten?

Back
X