- Konu Sahibi oyledegilboyle
Doğunca da çocuğum babasına çok düşkün, çocuğum için katlanıyorum dersiniz. Estiniz gürlediniz yetmedi bizleri de ahlaksız ilan etmek üzeresiniz. Bir çok kişiyi anlamıyorsanız demek ki sizde sorun var. Ben kocam dansöze para taktı diye oturup ağlamam, boşanıcam diye boş tehdit savurmam. Benim kocam da sizinki gibi çok eğlendik güzel bir yer der hatta daha oradayken rezervasyon yaptırır beni de götürür. Beraber gittiğimizde de güleriz eğleniriz mutlu mesut evimize döneriz.Öyle dertlerim olsa ağlayıp üzülmezdim.
Gerçekten buradaki birçok kişiyi anlamıyorum.Evli adamın dansöze para takmasını yadırgayacağına ne var bunda diyor
Hamilelik olmasa çok rahat boşanılır asıl.Beni düşünsüren bu.Bilerek hamile kalmış diyen bile olmuş.Cidden neler yaşadınız anlamak güç.
Lafta ağlamaktan mahvoldum, evden kovdum, g.tü başı oynayan adamı eve sokmam, bitti bu iş, boşanmayı düşünüyorum, bana bunu nasıl yapar ama icraate gelince fısss. Herkes sizin gibi düşünmek konuşmak davranmak zorunda mı? Herkes ahlaksız bir siz ahlaklısınız. Adam gelip kendiliğinden gelip anlatmış söylemiş, siz bir yerde uygunsuz şekilde basmamışsınız, cep telefonundan falan yakalamamışsınız. Ben böyleyim sen de benim gibi olacaksın, benim istediğimi yapıp istemediğimi yapmayacaksın... Kocanız gitiiği yerde eğlenmiş, demek ki böyle istiyor. İşinize gelmiyorsa sıkıyorsa tehditin altını doldurun da boşanın. Aklı olan adam eve dönmez boşar ömrünü heba etmez. Gidin de bir tedavi falan olun.
Ev kocamın dedikten sonra birden ben de evlendikten sonra ödedim oldu, asle eve sokmam kovdum atıım dan sonra napim çocuğumun babası, hamileyken boşanamam oldu.