Dansöze para takmak

Ya nolmus taktiysa diyenler ne yaşıyor adam demekki elini kadının memesine degdire degdire para takmış ne alaka evli adamın dansözlü ortamlarda para yemesi ayrıca bebeği olacak. Size kim dedi bu arada para taktığını
kemerine takmış , gitmiyordu gitsin diye taktım diyo bi de.

Gittiği yere gizli mi gitmişti? Yoksa siz o arkadaşıyla oraya gideceğini biliyor muydunuz?
Eger dansözlü çalgılı bir mekana gitmesine izin verdiyseniz bu da hamileyken boşanacak bir şey değil bence . Dansöz varsa para takılır. Ben de çok dansözlü ortamda bulundum, masada çift bile varsa dansöz gelir gerdan kırar, parasını alır. Usulü boyleidr yani. Dansöz gelip gerdan kırınca para vermemek ayilik oluyor .
Ha ama dersen ki "kocam bana haber bile vermedi, ben Ali'yle kahve içmeye gitti sandım meğer Ali'yle dansozlu mekana içmeye gitmiş " bu tabii büyük bir hayvanlık

Uğruna kavga çıkarılır bunun için ama boşanılmaz bana göre. Yine tercih sizin ama hormonların sizi ele geçirdiği şu dönemde öfkeyle hareket etmeyin derim. Sonuçta sizden gizli gitmemiş. Dansözden haberi yokmuş. Para takmasaymış iyiymiş ama dansözler gerçekten para alana kadar yapmadıklarını bırakmıyorlar malesef. Biraz daha takmasa adamın kucağına oturmaya kadar giderdi. Yapanı gördüm. Dürüstçe anlatmış da üstelik. Birinden falan duymamissiniz. İyi düşünün.

Bilemiyorum, dansözlü mekanlara eşimle gittim ayrıca dansöze para taksaydı da bende eğlenir takılazdım..

Fakat, eşim ben evde hamile halimle onu beklerken o arkadaşlarıyla dansözlü ortamda eğlenmeye gitseydi kabul etmez tepki verirdim.

Eşsiz, böyle işler yapan adamların eninde sonunda eğlence şekilleri değişiyor ve sonu pek iyi olmuyor. Yani gidip Dansözle iş pişirir demiyorum çünkü, O işini yapıyor fakat adamların huyları, ahlaki bakış açıları değişiyor özellikle görmemiş olanların..

Yakın zamanda buna benzer bir durumdan dolayı eşinden boşanan bir adam gördüm.. Adam her anlamda değişmişti herkesi çok şaşırttı.

Yılanın başını daha küçükken ezeceksin derler konu sahibi, eğer ki boşanmayacaksanıź eşinizin burnunu iyi sürttürün..

Eğlenmek için gidilen mekanda dansöz çıkıyorsa para takılır. O parayı almadan gitmez zaten. Kafanızda ne canlanıyor bilmiyorum ama öyle ellemeli okşamalı falan olmuyor o işler, askısına sıkıştırıp geçiyorlar genelde. Kadın da mekandaki erkekler beni bir ellese okşasa diye dolanmıyor ortalıkta. İşini yapıyor, dans ediyor.

Adam da sizinle gitmeyi, eğlenmeyi teklif ettiğine göre mekan yamuk bir mekan değil.

Ama yok ben kabul edemem illa boşanacam diyorsanız da kendi bileceğiniz şey.
Şu anda yeni nesil meyhane konsepti vs de dansöz çok çıkıyor ve gayet aileler, arkadaş ortamlari var adam pavyona gitmemiş ki . Aynen yamuk bir mekan olsa karısına birlikte gidelim diyemez

kemerine takmış , gitmiyordu gitsin diye taktım diyo bi de.
Şu an tamemen emin oldum ki sırf milleti meşgul etmek için açmışsın bu konuyu.
Biz, kocan haklı ve masum diye seni ikna etmeye çalışacağız ; sende bizi sürekli olumsuzlamaya calisip kendince egleneceksin öyle değil mi ?
Klasik kocamı övün konusu değil mi bu. 🤣🤣
Siz adam masum diye yirtinin,bende simardikca simarayim tavrı degil mi bu 😀

Şu an tamemen emin oldum ki sırf milleti meşgul etmek için açmışsın bu konuyu.
Biz, kocan haklı ve masum diye seni ikna etmeye çalışacağız ; sende bizi sürekli olumsuzlamaya calisip kendince egleneceksin öyle değil mi ?
Klasik kocamı övün konusu değil mi bu. 🤣🤣
Siz adam masum diye yirtinin,bende simardikca simarayim tavrı degil mi bu 😀
Siz iyi misiniz ? Bu saate kadar bir gram uyumadım.Kendisi de kalktı ben bu halimle gidemem defol git dedim ve az önce çıktı.Sizin için normal olabilir ama ben normalleştiremeyeceğim.

Gittiği yere gizli mi gitmişti? Yoksa siz o arkadaşıyla oraya gideceğini biliyor muydunuz?
Eger dansözlü çalgılı bir mekana gitmesine izin verdiyseniz bu da hamileyken boşanacak bir şey değil bence . Dansöz varsa para takılır. Ben de çok dansözlü ortamda bulundum, masada çift bile varsa dansöz gelir gerdan kırar, parasını alır. Usulü boyleidr yani. Dansöz gelip gerdan kırınca para vermemek ayilik oluyor .
Ha ama dersen ki "kocam bana haber bile vermedi, ben Ali'yle kahve içmeye gitti sandım meğer Ali'yle dansozlu mekana içmeye gitmiş " bu tabii büyük bir hayvanlık
İki arkadaş içecekler sanıyordum asla dansöz olabileceğini bilmiyordum salaş bir mekandı,dansöz yoktu önceden.

Bazı işlerin, mekanların eğlence şekilleri amiyane tabirle raconu vardır.
Dansöz varsa para takılır. Bu kadar. Hani düğün günü damat bahşiş bırakmadan gelin kuaförden çıkamaz ya, aynısı.
Para takmayacak, mekana göre eğlenmeyi bilmeyen dansöz çıkan yere gitmesin zaten.
Normal davrandı diye adamı mı linçleyelim?
Siz de gidin bir dahakine. Böyle şeylerden dünyayı birbirinize dar edecekseniz de oturun evinizde çay için yani olmuyorsa olmuyordur.

Bu tarz yerlere birlikte gidiyorduk ve dansöz arkasında oynuyorsa dönüp bakmazdı bile,ilgi alanım değil hesabı.Yanımızda oynasa bile asla para taktığını görmedim.Parasını almayınca ilgilenmeyince gidiyordu zaten.

Ben olmayınca götü başı dağıtası mı gelmeli yani anlamadım.Benleyken takmıyosun şimdi ne değişti ? Dansöz olduğunu bilsem başka mekana geçin oha yani iki evli adam abartmayın derdim.
Beni arkadaşıma bırakırken dansözlü bir mekan adı geçti oraya gitseydiniz para takardın dansöze diye takıldım güldük falan gerçek oldu

Eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim, evlendiğinizden beri sürekli boşanma lafını atmışsınız ortaya sonra vazgeçmişsiniz. Ya boşanın adam da rahatlasın ya da artık boşancam boşancam diye ortalıkta gezmeyin.
Bunu da unutur boşanmaktan vazgeçer gibi duruyorsunuz.

İki gün önce eşimin doğum günüydü kutlayacak halim yoktu hamileyim son zamanlarım arkadaşları ile çıktılar eğlendiler tabi ki sordu bana gideyim mi diye git dedim zaten kutlayamadım bile. O da bana karışmaz bu arada. Ha dansöz yoktu ama olsa da boşamazdım.
Dansöze benim de para takmışlığım çoktur beni de boşasın o zaman 😀 Valla ben çoğu konuya boşan diyen biri olarak bazen bazı konuları anlayamıyorum.. dansöz bir dansçı kadın da erkekte para takabilir prim bahşiş gibi bir şey yatmış gibi davranmanın adabı yok

Birlikte de gidelim çok eğlenceliymiş mekan dansöz falan çıktı dedi.
Kötü niyetli olan g.tü başı dağıtan dediğiniz adam bu mu? Bir gün de beraber gideriz eğleniriz demiş. Derdiniz nedir tam olarak? Yarın gidin açın boşanma davanızı ne millete çemkirip duruyorsunuz. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Lütfen boşanma dilekçenizi buradan paylaşın da görelim tam olarak ne düşündüğünüzü. Boşanmayı düşünecekmiş... Düşününce lafınızı geri mi yutacaksınız? Adamı evden kovmuşsunuz, yarın almayacak mısınız eve? Ev eşimin dediniz, valla böyle bir sebepten adamı kendi evinden kovmaya hakkınız yok. Ne güzel iş adamı istemem ama evini isterim de alırım da. Gurursa olayınız, terk edin adamı toplayın eşyanızı çıkın gidin evinden.

Eşiniz bile isteye dansözlü mekana gitmemiş hatta gittiğini de gizlememiş yalan söylememiş kendiliğinden anlatmış.
Ben bekliyorum dilekçenizi görmeyi. Bu kadar esip gürledikten sonra affetmeyin bari ya da affedecekseniz esip gürlemeyin.

Kötü niyetli olan g.tü başı dağıtan dediğiniz adam bu mu? Bir gün de beraber gideriz eğleniriz demiş. Derdiniz nedir tam olarak? Yarın gidin açın boşanma davanızı ne millete çemkirip duruyorsunuz. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Lütfen boşanma dilekçenizi buradan paylaşın da görelim tam olarak ne düşündüğünüzü. Boşanmayı düşünecekmiş... Düşününce lafınızı geri mi yutacaksınız? Adamı evden kovmuşsunuz, yarın almayacak mısınız eve? Ev eşimin dediniz, valla böyle bir sebepten adamı kendi evinden kovmaya hakkınız yok. Ne güzel iş adamı istemem ama evini isterim de alırım da. Gurursa olayınız, terk edin adamı toplayın eşyanızı çıkın gidin evinden.

Eşiniz bile isteye dansözlü mekana gitmemiş hatta gittiğini de gizlememiş yalan söylememiş kendiliğinden anlatmış.
Ben bekliyorum dilekçenizi görmeyi. Bu kadar esip gürledikten sonra affetmeyin bari ya da affedecekseniz esip gürlemeyin.
Haklısınız affetmemeliyim zira hala ağlıyorum.

Ev konusuna gelince evlenmeden önce alındı ama ben de ciddi bir miktar ödedim evlendikten sonra.Yoksa gider miydi sizce eşyalarını toplayıp.

Giderken benden özür diliceksin diyor bir de arsız

Back
X