Dansöze para takmak

Şimdi eşiniz dansöz çıkacağını bilse size hak verirdim.ama adamın da haberi yokmuş ve dansoz para takılana kadar gitmezmis.siz burnundan getirin ama boşanma biraz uc

Ahlaksız dediğim için diyor onu.Niye dileyim arkadaşım dansözün orasına burasına para takmadan önce hamile bir karım var diye düşünecekti
Bide bayılsaydınız ya ne abartmışsınız dansöz bu dansöz kadın altı üstü dans ediyor. Adam gizli saklı bişey yapsa tamam haklısınız. Ama adam herşeyi söylemiş zaten şuan nerdeyse bütün meyhanelerde dansöz var yani. Bizde gidiyoruz ben dansözle bile oynarım eşim ikimize birden para takar. Bensiz gidip para taksada olur yani ne var bunda. Dansöze para takmak ne ara ahlaksızlık oldu. Siz bu şekilde kendinizi haklı görmeye devam ederseniz sizden önce eşiniz açar o davayı. Şuan para taktığı dansöz bu yazdıklarınızı görse eminim bi tarafıyla size gülerdi.

Yahu gidilen mekanda menü dahil canlı müzik vs araştırılır . Yani dansözün olduğunu bilmiyordum yalan .hadi eşin bilmiyor , arkadaşı biliyordur yani.Sene 90lar değil ki gidince ne çıkacağı belli olmasın 😂

Başlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.

Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.

Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum

Offf nekadar kasıyorsunuz herşeyi.

Düşüneceğimi söyledim.
Eğer sen kocani arayıp "Hayatım akşam sana kaç çeşit yemek yapayım,saat kaçta evde olursun" demediysen ben de hiçbir şey bilmiyorum 😀
Safi rüzgarsin,her konunda bosanacagim diyerek gazliyorsun forumu.. 🤣

Eğlenmek için gidilen mekanda dansöz çıkıyorsa para takılır. O parayı almadan gitmez zaten. Kafanızda ne canlanıyor bilmiyorum ama öyle ellemeli okşamalı falan olmuyor o işler, askısına sıkıştırıp geçiyorlar genelde. Kadın da mekandaki erkekler beni bir ellese okşasa diye dolanmıyor ortalıkta. İşini yapıyor, dans ediyor.

Adam da sizinle gitmeyi, eğlenmeyi teklif ettiğine göre mekan yamuk bir mekan değil.

Ama yok ben kabul edemem illa boşanacam diyorsanız da kendi bileceğiniz şey.
ben geçen gün bi dansözün röportajını izledim
30larında bi kadın
40 yaşına kadar falan yapılır bu meslek maksimum dedi
mesleğinden bahsederken, bu mesleği yapıyorsanız yalnız kalmayı göze alacaksınız
çünkü türkiyede'de mesleğinizi sorun edecek erkek bulmak çok zor, ben denk gelmedim falan dedi
yani mesleği yüzünden hayatına birini alamadığını söyledi kadıncağız
düşünsene bu kadın sadece dansını ediyor işini yapıp gidiyor hatta 1 gecede 2 mekana çıkıyor eve sabaha karşı geliyor falan
ve dışarıdakiler de dansöz mü oo kucaktan kucağa geziyordur o , kimin eli memesinde orasında burasında belli değil diye düşünüyor
öyle sanıyor
bu arada söz konusu kadın o mekanlardaki adamlara bakacak bi kadın da değil
aslında bu bir dans, bir yetenek, bir beceri ama yanlış anlamayan insan sayısı pek az .
bi insan düşünün, sırf sevdiği işi yapıyor diye çok değişik şeylerle itham ediliyor. ayıp ..

Dansöz çıkabilecek ortama girecek kadar rahat bi evlilikte para takınca sorun olmasını anlayamadım açıkçası...
Dansöz çıkabilecek kadar rahat bir ortam ne allah aşkına, ne canlanıyor kafanızda? Cumartesi akşamı hemen hemen her meyhanede canlı müzik, dansöz vs olur zaten. İnsanların çoluk çocukla ailece geldikleri yerler bunlar. Gözünüzde pavyon falan mı canlanıyor?

30larında bi kadın
mesleğinden bahsederken, bu mesleği yapıyorsanız yalnız kalmayı göze alacaksınız
çünkü türkiyede'de mesleğinizi sorun edecek erkek bulmak çok zor, ben denk gelmedim falan dedi
düşünsene bu kadın sadece dansını ediyor işini yapıp gidiyor hatta 1 gecede 2 mekana çıkıyor eve sabaha karşı geliyor falan
ve dışarıdakiler de dansöz mü oo kucaktan kucağa geziyordur o , kimin eli memesinde orasında burasında belli değil diye düşünüyor
öyle sanıyor
aslında bu bir dans, bir yetenek, bir beceri ama yanlış anlamayan insan sayısı pek az .
bi insan düşünün, sırf sevdiği işi yapıyor diye çok değişik şeylerle itham ediliyor. ayıp ..
ben de bir röportaj izlemiştim. o takılan paralar çok önemli onlar için. bazen direkt onlara kalıyor bazen yarı yarıya paylaşıyorlamış mekana göre. yok yüzsüzlük falan yazan olmuş. kadın para kazanıyor millet yüzsüz diyor sanki keyfinden elin adamına gidip kıvırıyor:KK9:

neyse konu sahibi bana göre boşanmalık mevzu değil ama sana göre öyle ki evden falan kovmuşsun. ama bizi ikna etmene gerek yok. katlanamazsan ayrıl tabi ki

Zaten birlikte gidiyoruz demişsin, dansözler genelde para almadan ayrılmıyorlar masadan. Eşinizde takmış, bu götü başı dağıtmak demek değil ki.
Sizde gidin erkek dansoze para takın halledin aranızda. Bu sebeple bosanilmaz, zaten hamilesiniz aldatma falan yok. Her kavgada ayrılacağım derseniz bi gün bi bakmışsınız eşiniz gerçekten ayrilivermiş.

Başlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.

Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.

Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum
Yani bence ok bir durum para takmayıp napcak kadın sanatçı ve bence dansözler çok efsane ya ben bile özellikle izlemeye gidiyorum şampanya falan açıyoruz fazla dursun diye çok hoş bir dans türü ya
Ayrıca ne hayal ettiniz bilmiyorum ama masaya dansöz ya da zenne gelince garsonlar etrafında dört dönüyor öyle sapık supuk şekilde para takma olmaz sanmıyorum zaten o niyetle olduğunu da adabı budur yani dansöz masana geldiyse allahın cimrisi değilsen ya para takarsın ya da takması için garsonların birinden rica edersin
Ben olsam bu adamdan boşancağıma mekan mekan gezerim kafa kocan var

Böyle şeyden boşanmak ne kadar saçma ya. Ama eşiniz de sizi hiç mi tanımıyor da öyle bir mekana gidiyor? Hadi gittin gelip böyle ballandirarak anlatacak kadar kafası mı çalışmıyor🙄
Ben zaten dansöz işini çok varoş bulduğum için gitmem, eşim de gitmez, sevmeyiz, seveni de anlamayız, konu bana o yüzden itici gelse de boşanma sebebi olarak komik olmuş.

Eğer sen kocani arayıp "Hayatım akşam sana kaç çeşit yemek yapayım,saat kaçta evde olursun" demediysen ben de hiçbir şey bilmiyorum 😀
Safi rüzgarsin,her konunda bosanacagim diyerek gazliyorsun forumu.. 🤣
Siz normal değilsiniz cidden.Bir de okuyup gelin olur mu.Ben de dışarı çıkıp arkadaşımla görüştüm yazdım

30larında bi kadın
öyle sanıyor
Dansözler bir tek bizim coğrafyada rencide ediliyor, ki dünyanın en eski tarihine sahip danslardan biri olan oryantal dansın çıktığı topraklarda bu coğrafya.

Oryantal dans dünya dans türleri arasında sayılıyor, aynı vals gibi, zumba, bale gibi ve bu coğrafyanın aksine Avrupa’da çok itibar görüyorlar, kimse dansözler basit kadınlardır parasıyla istediğinizi yaparsınız diye düşünmüyor olacak ki bellydance festivalleri düzenleyip dansında ün yapmış dansözleri davet ediyorlar herkes koltuklarına oturup lirik dans veya bale izler gibi hayranlıkla izliyor, bu dansa saygıları olduğundandır herhalde bizdeki dansçılar gibi geçim sıkıntısı çekmiyorlar çoğunun kendisine ait dans okulu var, dünyanın dört bir yanında davet edildikleri ülke ülke gezdikleri bellydance festivallerinden elde ettikleri gelirleri var, bizdeki dansözlere hem farklı gözle bakılıyor hem de Avrupa‘da bu işi profesyonel yapanlarla eşit gelir hakkına sahip olamıyorlar, bizde o yüzden dansözlere para veriliyor.

Haberim vardı gideceğinden tabi ki ama dansöz olduğunu bilmiyordum o da bilmiyordu zaten arkadaşı ayarlamış yeri.

Yüzünü bile görmek istemiyorum iğrenç ya
Bence abartmak bu. Olabilir makarasına takmıştır. Çok sıkıyorsun derken evet herkesin gezmesi tozması olacak. Ayrıca bir rest çekeceksiniz arkasında durmanız şart. Adamı kovup sonra affetmeniz komik olacaktır

Back
X