Dansöze para takmak

Dansözlü mekana gidince dansöze para takma mecburiyeti var mı? Bilmediğimden soruyorum, dansözlü mekana denk gelmedik hatırlamıyorum geldiysek de. Kodamanlar, bekarlar ve hanımı izin verenler taksın. Yanına gelse de eşim taksın istemem.
Evet yanınıza gelir ve parayı almadan gitmez. Bazen vereyim de gitsin muhabbet devam etsin diye takarız bazen de karşılıklı oynarız sonra takarız. Ama dansöz de ekmeğinde işinde gücünde biri.

Neyine inandıramadım bilmiyorum,çok önemli de değil.Sadece anneme de gidemem napıcam nasıl boşanırım bu halde nafaka almalı mıyım bunları düşünüyorum
Anneniz sizi eve mi almıyor ,niye gidemiyorsunuz?
Nafaka alın,sonra kendiniz için de çalışın. Kimseyi evden kovmak zorunda kalmazsınız. Birine bir trip yapacaksanız kendiniz gidersiniz mis gibi. Esas trip öyle yapılır.

Ayyyy ne var bunda allah askina ya? Adam gaza gelmis yapistirmis sanki almis yataga goturmus, numarasini almis, asilmis. Benim kocam benim yanimda takmıştı cunku kadin zaten onun icin gelip masaya oynuyor para takilsin diye hem de bizi eglendiriyor nedir ki... Koca yine benim kocam. Rahat ol biraz. Abartmissin.

Ayyyy ne var bunda allah askina ya? Adam gaza gelmis yapistirmis sanki almis yataga goturmus, numarasini almis, asilmis. Benim kocam benim yanimda takmıştı cunku kadin zaten onun icin gelip masaya oynuyor para takilsin diye hem de bizi eglendiriyor nedir ki... Koca yine benim kocam. Rahat ol biraz. Abartmissin.
Yahu şimdi şöyle bir hadise var..
Bizim bir dansöz kulturumuz var.
Eskiler bilir,yaşı bana yakın olanlar.
Yilbasidir vesairdir bu dansozlar sürekli arzı endam ederdi Tv'lerde.
Oturur ailecek izlerdik.
Ayrıca para takmak değil para yapıştırmak derdik biz..
Şimdi düğünlerde zurnacıdir klarnetcidir masanıza gelip kulağınızın dibinde sürekli çalıyor.
O alete de para sokusturmadan gitmiyor.
Yani bu bizde hep var.
Ayrıca o dansoze kocan sarksa,koluna bacağını dokunup rahatsız etmeye çalışsa ; mekanın sahibi,calistirgi garsonlar varsa güvenlikleri bir temiz sopa çeker zaten 😀

Bir de bayil istersen Feriha yani tam. Ben mi genişim ikidir okuduğum konu sahipleri mi ilginç gerçekten bilemedim. Dansözlü mekana gidince para takılır yani öyle elleme oksanma vs durumu olmuyor ki sıkıstirmistir askisina geri eğlenmeye devam etmiştir. Bundan dolayı bosanilir mi?

Yahu şimdi şöyle bir hadise var..
Bizim bir dansöz kulturumuz var.
Eskiler bilir,yaşı bana yakın olanlar.
Yilbasidir vesairdir bu dansozlar sürekli arzı endam ederdi Tv'lerde.
Oturur ailecek izlerdik.
Ayrıca para takmak değil para yapıştırmak derdik biz..
Şimdi düğünlerde zurnacıdir klarnetcidir masanıza gelip kulağınızın dibinde sürekli çalıyor.
O alete de para sokusturmadan gitmiyor.
Yani bu bizde hep var.
Ayrıca o dansoze kocan sarksa,koluna bacağını dokunup rahatsız etmeye çalışsa ; mekanın sahibi,calistirgi garsonlar varsa güvenlikleri bir temiz sopa çeker zaten 😀

Evet hatirliyorum o donemleri, hic anamiz falan da laf etmezdi yani, oooyle agzimiz acik izlerdik ailecek umurlarinda olmazdi. Simdi bi tuhaf oldu, kadinlar su tv dizisinde pavyonda oynayan karakteri bile kıskanıyor kavga cikartiyor. Ha para takmis ha takmamis ha izlemis amaaan...

Yani iyi ki siz abartmayan birisiniz, dünkü postunuzu bilmesek inanalım 😂

Yani iyi ki siz abartmayan birisiniz, dünkü postunuzu bilmesek inanalım 😂
aklinizda yer ettigime gore oldukca takilmissiniz, burada konu kiskanclikken benim konumdaki durum bambaska herkesten bunu anlamasını bekleyemem ama en azindan karsinizda depresif hisseden ve bebegi icin endiselenen bir anne oldugunu unutmadan yorumda bulunabilirsiniz diye dusunuyorum. Umarim sizin iciniz yanarken kafaniz cevrenizde bayram havasi esmez de derdinizi de anlamaya calisanlar olur. Saygisizliga varmaya başladı artik.

İnşallah hamilelik hormonlariyla olan bir tavır felandir bu, değilse bosaninda adam kurtulsun su kafa yapısındaki birinden. Dansözlere ne gözle bakıyorsunuz, her şeyi geçtim dansöze para takılır yani bunun nesi yanlış? Takmasa gitmeyecek. Dansöz var diyip kaçsa miydi mekandan dhhshxhahaha komiksiniz ya

Dansöz denince benim bı feminist damarim ortaya çıkıyor. Bu iş zaten başlı başına kadın istismari. Eşinizin bunu beğenmesi de oldukça can sıkıcı. Ama yine de boşanma sebebi olarak tek başına sebep değil. Ha size kadında şöyle güzeldi böyle kivrakti dediyse bilemem.

ne kadar abartıyorsunuz. 2 sene üst üste hamilelik geçirdim eşim 24 saat başımı beklemedi. Bunaldığında arkadaşlarıyla gezdi de.
Hamilelik sürecini babanın anne gibi yaşamasını beklemeniz mantıksız. Sizin içinizde gün be gün bir canlı büyüyor. Baba sadece olan bitene seyirci.
Bir çocuğunuz olacaksa birbirinize daha hoşgörülü olmak zorundasınız. Adam dansözün gögsüne bile takmamış. Dikkat ediyor demek ki.

Back
X