• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dar ayakkabıya bi çözüm

ayakkabının içine pudra dök bide giymeden önce ayağını acıtan yerlerini yara bantı yapıştırıp öyle git gideceğin yere yoksa vursa bile tedbirini almış olursun.

ayakkabı vurması çok kötü oluyor yakında banada oldu nerdeyse çöpe atacaktım yani...

o buzluk işi öyle olmuyormuşş buzlukda birgün beklettiğin ayakkabıyı çıkardığında kalın çorapla giyip ewde geziceksin birazda öyle donacak ve genişlemiş olacakmışş birde başka birşey daha ıslak bez sıkıştırıp akşamdan sabaha kadar kalacakmışş bilidğim yöntemler bunlar

canım ben de o yöntemi kullanıyorum ve gerçekten de işe yarıyor ayakkabılarını buzluğa koy biraz dursun.sonra çıkarınca sıcak bi yere koymalısın ki iyice genleşssin .

ayakkabınızın içine buzdolabı poşetine doldurduğunuz suyu koyun,
buzluğa atın donmuş şu genleşir, sabah çıkarın işte bu kadarrrrrrrropuyorumnanaktan

eğer vuruyorsa ayaklarınıza,yara yapan yerlere özellikle bebek pudrası dökün gercekten çok işe yarıyor,açık ayakkabıda denedim annem söyledi ve artık rahatlıkla gıyebılıyorum.

dar ayakkabıyı açmak için buhara tutuyorum birde ıslak gazeteyi tıkıyorum ayakkabının içine işe yarıyor

aynı dert bendede var.alıyorum ayakkabıyı normal oluyor.sonra felakat vuruyor kanatıyor ve su topluyor.ne biçim bi sanssızlık anlamadım.39 büyük 38 küçük oluyo.ara numarada yokki alayım.ayaklarım perişsan.kalıba veriyorum yine olmuyor.kaçtane ayakkabı aldıysanm hep böööle.babette bile ayak vururmu ya???vuruyo işte.

benmde çok tuhaf ayaklarım vardır bazılarında 37 38 giyerim bazılarında se 36 falan hatta bi ayakkabım var adidasın ki hani nike adidas gibi ayakkabıların kalıpları küçük olur numarası 35.5 geçende farkettim onu da yoksa 36.5 die biliyordumakannehir ama şöyle bişi var asla babet giyemem yani deri ve benzevi türde babetler hemen yara olur hemen vurur ayağımı su toplar falan sanırım alışık olmadığımdan..çalışmaya başladığımda napicam hiç bilmiyorum yoksa çok özeniyorum topuklu ayakkabıya babetlere falan ama mümkün değil rahat edemiyorum...:1no2:

babetlerin gazabına ben de uğramış bulunuyorum:teselli:
ucuza almıştım acaba o yüzden mi diye düşündüm de
herkese öyle oluyomuş
yok mu bunun çaresi

kızlar bı ayakkabıcı bana demıstı kı eger ayagını cok sıkıyorsa içine kolanya dok ve beklemedn kurumadan hemen gıy bu sekılde bıras daha rahatlar demıstı..bılgınıze:)

valla babet bi dert ya buzluğa koydum iyi oldu giye giye de açıldı benimki bide vuruyo ya fena off uzun yola hiç gelmiyo valla ama içine pudra dökme yöntemi işe yaradı ayağım rahat etti vurmadı tavsiye ederim

bi arkadaşımmm bana ayakkabının içine vazelin sür demişti denedim ama o ayakkabı için gerçekten faydası oldu mu emin deilim ayakkabı da açılmış olabilir. kendisi denermiş süreklii sende dene cnm istersennn

bi arkadaşımmm bana ayakkabının içine vazelin sür demişti denedim ama o ayakkabı için gerçekten faydası oldu mu emin deilim ayakkabı da açılmış olabilir. kendisi denermiş süreklii sende dene cnm istersennn
ya aslında vazelin sürdüm bende evet işe yarıyo vurmuyo acıtmıyo yani vuran yerlerine sürünce ama sıcaka eriyip ayağımdan çıkmıştı o gün ayakkabı hep tabi ayakkabısına göre de değişebilir.. vazelin denenebilir bi yöntem yani

Sağlam eski bir botum var fakat ayağıma olmuyor. İnternetten okumuştum sıkan ayakkabılar için önüne pamukla bolca sirke dökün 1 gün bekletin genişleme olur diyordu. Ben de yaptım hiçbir fark olmadı ne yazık ki. Hala durmakta botum öyle. Ben ona o bana bakmakta. :5:
Şu kolonyayı da deneyeyim bari. Birde ona bakayım.

ablamın ilkokul öğretmeni sıkan ayakkabılarını sınıfta ayağı büyük erkek öğrencilerine giydirirdi açılsın diye :D:D hatta sınıfta dolaştırırmış açılsın diye :D

Back
X