ya basit bi tartışma farkındayım ama bu ve buna benzer şeyler hep oluyor sonra onun siniri yatışıyor olan bana oluyor ben ne yapabilirim eve gelen misafiri kovamamki.arkadaşım boşanmış olması onu rahatsız etmemeli kendide ailesi de iyi.ben onun o saatte geleceğini bilemezdimki günü mahvolmuş bi daha eve kimse girmeyecekmiş....konuşup duruyorcanım ne dilekçesi ne diyosun saçmalama her kavgada boşanmayı düşünseydik ohooo...eşin sanırım bayanın boşanmış olmasından rahatsızlık duymuş olabilir ..kendisini tanımıyorsa belki önyargılı davranmış olabilir.bence sen sakinleştiğinizde neden o arkadaşından rahatsız olduğunu bir gerekçesi olup olmadığını sor ondan empati yapmasını iste ...sen dükkandasın ama ben evde sıkılıyorum ne var bunda büyütecek filan gibi konuşmaya çalış .olur böyle şeyler her evde oluyor .bebek tedavisi ise ayrı bir konu buna eşinle birlikte karar vermelisiniz .tek başına çıkacağın bir yol değil bu canım.
deerdi falan yok arkadaşım takıntılı taktı mı takıyor siniri geçene kadar ya konuşmuyor yada kötü konuşuyorbi kahve iççtim burnumdan geldi yaniEsin iyice sacmalamis. Onun baska derdi var belli.
3.5 senedir çabalıyorum iyi yönlerini gözümün önüne getiriyorum ama bu takıntılı kavgacı halleri canımı sıkıyor.başkası varken eve gelmez iyi biliyorum hoş gelse zaten arkadaşım anında kalkardı kız zaten telefon üstüne telefon olunca anladı heralde kalktı gitti canım sıkıldı.evime sık misafir gelmez anlayışla karşılamasını beklerdim bende .babasının sözlerinin etkisi olduğunu düşünüyorummCanım boşanmayı aklından çıkar bakalım. Evliliğini güzelleştirmek için çaba sarfet. İyisi iyi diyorsun ya, iyi yönlerine odaklan..
Eşine eve gelmesini, başka odada oturmasını söyleyebilirdin... Biz de annemle misafir çağırdığımızda kadın tek gelirse öyle yapardık. Böyle söyleseydin eşin de sinirlenmezdi.. Adam yorulmuştur evine dinlenmeye gelmek istemiştir. Belki bi müşteriyle tartışmıştır. Sana patlamıştır.. Babasının sözlerine takılıyor olsa bile ona huzuru veren sen olursan senin yanında olacaktır..
hep böyle arkadaşım ufacık olayları takıntı yapıyor geçen duşa girdi su soğumuş mutfağın musluğunu sen açtın diye 1 saat tartıştı(musluğu açmamıştım) sonra pişman oluyor ama ben sinir oluyorum bunda da söylediği arkadaşım bi daha gelmeyecekmiş.Esiniz sacmalamis.. cocuk gibi..
Dip Not: Konuyu okuyayim derken süt tasti ocak batti
3.5 senedir çabalıyorum iyi yönlerini gözümün önüne getiriyorum ama bu takıntılı kavgacı halleri canımı sıkıyor.başkası varken eve gelmez iyi biliyorum hoş gelse zaten arkadaşım anında kalkardı kız zaten telefon üstüne telefon olunca anladı heralde kalktı gitti canım sıkıldı.evime sık misafir gelmez anlayışla karşılamasını beklerdim bende .babasının sözlerinin etkisi olduğunu düşünüyorumm
hep böyle arkadaşım ufacık olayları takıntı yapıyor geçen duşa girdi su soğumuş mutfağın musluğunu sen açtın diye 1 saat tartıştı(musluğu açmamıştım) sonra pişman oluyor ama ben sinir oluyorum bunda da söylediği arkadaşım bi daha gelmeyecekmiş.
bu arada sütün benim yüzümden taşmasına üzüldümm belirtmek isterimmm:) kusura bakma yaaa
zaten çok gezen çok birilerine giden bi tip değilim genelde evdeyim ama arada bir yaşıtım olan insanlarla konuşma dertleşme ihtiycı hissediyorum bu iyi geliyor bana ona kalsa annesiyle ananesiyle görüşsem yeter ama onlar başka arkadaş başka bi daha asla görüşme eve gelmesin diyor .psikolojim önemli ama farkında değil söylesem ne alakası var derSen de evde tek başına kafayı yiyecek değilsin. Konuş eşinle. Sana anlayış göstersin. İnsan sürekli tek başına kötü olur. Psikolojin çok önemli senin. Belki bu sıkıntılar bile bebeğinin olmasına engel oluyor olabilir.. Eşine bunları anlat..
arkadaşım kendi halinde boşanalı 6 ay falan oluyor genelde evde arada bunalıyor o da .zararsız bi kız kendi halinde eşim hem olgun değil hem takıntılı bu mevzuyu halen uzatıyor konuşmuyor bıktım artık yaArkadasinin nesi varmis ? bir yanlisinimi gormus acaba gercekten cok buyutmus yani esin henuz olgunlasmamis sanirim sudan sebeplerle tartisigina gore
önemli degil canim gülün diye yazdim yoksa temizlenir ne olacak
zaten çok gezen çok birilerine giden bi tip değilim genelde evdeyim ama arada bir yaşıtım olan insanlarla konuşma dertleşme ihtiycı hissediyorum bu iyi geliyor bana ona kalsa annesiyle ananesiyle görüşsem yeter ama onlar başka arkadaş başka bi daha asla görüşme eve gelmesin diyor .psikolojim önemli ama farkında değil söylesem ne alakası var der
arkadaşım kendi halinde boşanalı 6 ay falan oluyor genelde evde arada bunalıyor o da .zararsız bi kız kendi halinde eşim hem olgun değil hem takıntılı bu mevzuyu halen uzatıyor konuşmuyor bıktım artık ya
bu arada cevapları okurken dikkat et:) evi darma duman etme
evet bildiğin küs o an evine girememiş ne hakkım varmış böyle yapmayaYani simdi arkadasin geldi oturdu diye hala küs mü
Yok yok her yer saglam :)
eşim benim veya kendi ailesinin dışından kadın veya kadınlar varsa girmez kapıyı bile çalmaz nedenini bilmiyorum:) eşim arkadaşım boşanmamış da olsa bugün bunu yapacaktı babasının tavrı onu çok etkiledi biliyorumm ...bana göre boşanmış kadınla evli kadın aynıdır yani kadındır arkadaştır ama dediğin gibi belki etkilenirim diye korkuyordur .bu arada dilekçe vermem tabiki sadece bu konuyla ilgili olamaz buna benzer çok şey yaşıyorum benArkadaşının seninle kahve içmesi onun eve girmesine neden engel oluyor o kısmını anlamadım ben??? Eğer sadece bu arkadaşına karşı tavırları böyleyse ve dediğin gibi eskiden sorun yoksa şimdi başladısa büyük ihtimal boşanmış olmasından dolayıdır. Maalesef hala boşanmış kadınlara uzaylı görmüş gibi bakan insanlar var. Erkeklerin büyük bir kısmı da korkar boşanmış kadınlardan. Eğer bu kadın boşanacak gücü, cesareti, kendine güveni bulduysa kesin benim hatunu da etkiler diye düşünür. Çünkü erkekler genelde güçlü kadınlardan korkar:) Böyle bir tartışma boşanma dilekçesi vermeyi düşünecek kadar büyük bir tartışma bence. Oturup konuşmayı dene. Açık açık içinden gelenleri söyle, neden böyle yaptığını sor.
off aynen dediğin gibi odun annesini hergün görmekten zaten daral geldi ananesi desen çok yaşlı ne paylaşabilirim ananesi bi başlıyor anlatmaya 50 sene öncesinden ...bu kadın bunlardan sıkılmaz mı demiyorEşin eski versiyon adamlara benziyor. Biraz odun...
Annesiyle anneannesiyle sen her şeyi konuşabilecek misin sanki. Bunun bilincinde bile değil..
Sen kesin tavrını ortaya koy.
Ya bana anlayış göster ya da bu böyle yürümez, ben köle değilim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?