daraldım...eşimm

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.535
9.978
723
Ankara
çok daraldım arkadaşlar zaten bebeğim olmuyor bunalımlı günler geçiriyorum tedavi olmaya başlamam lazım kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum bi yandan da eşimle uğraşıyorum .bunaldım bu bunalımla gidip dilekçeyi vercem o olacak artık!!!eşimin iyisi çok iyi kötüsü de kötü sorumluluğunu bilir bişeyimizi eksik etmez 3.5 senedir evliyiz öncesinde 6 sene beraberdik severek evlendik ama evlendikten sonra değişti eşim .takıntılı bi hali var bişey sinirlendi mi kafayı taktı mı yandım uzatıyorda uzatıyor kavga etmek için elinden geleni yapıyor iyi olduğu zaman da gereğinden fazla iyi bi ortası yok hata yaptım mı yandım.bugünkü tartışma sebebi de bi arkadaşımın bana kahveye gelmesi arkadaşım aynı semtte evlenince tanıştım aynı zamanlarda evlendik o boşandı sık olmasada ben onlara giderim arada bir o gelir .arkadaşım saat 14.30 gibi aradı işin yoksa uğrayım dedi ok dedim 3 de geldi 3 buçukda eşim aradı ne yapıyosun bende x le kahve içiyoruz dedim haa tamam dedi on dakka sona tekrar aradı ben eve gelcem halen gitmedi mi dedi bende yok dedim (dükkan evimize çokk yakın)normalde bu kadar erken gelmez ama müşteri olmayınca kapatmak istemiş.sonra yine aradı saydı bana karşıdan defolsun gitsin evime giremiyorum dedi bu arada saat 4 .eşimin ananesi alt katımızda oraya girmiş oran arıyor beni.sonra arkadaşım 4 ü beş geçe falan kalktı aradım çıktı yukarı suratı beş karış bi daha bu eve gelmeyecek falan dedi ve daha bi sürü şey saydı şimdi halen küs konuşsada bi daha gelmesin sende gitme diyor ve kıza aklına ne kadar kötü kelime geliyorsa sayıyor arkadaşım da ailesi de iyi insanlar ama eşim önceden rahatsız olmadığı insanlardan şimdi rahatsız oluyor bunun etkenlerinden birisi babasının durduk yere insanları olumsuz eleştirip eşimi etkilemesi ikinci etken ise eşimin ben annnesi ve ananesi dışında bulunduğumuz semt içinde kimseyle görüşmemi istemesi(bunu alenen söylemiyor ama ben hissediyorum) şimdi bana tavır yapıyor çekip gitmek istiyormuş arabası uygun yerde olsa gitcekmiş yemeği falanda evde yemeyecekmiş. arkadaşlar ben çok mu hatalıyım eşim mi haklı ben bu adama karşı nasıl bi tavır takınıyım??

canım ne dilekçesi ne diyosun saçmalama her kavgada boşanmayı düşünseydik ohooo...eşin sanırım bayanın boşanmış olmasından rahatsızlık duymuş olabilir ..kendisini tanımıyorsa belki önyargılı davranmış olabilir.bence sen sakinleştiğinizde neden o arkadaşından rahatsız olduğunu bir gerekçesi olup olmadığını sor ondan empati yapmasını iste ...sen dükkandasın ama ben evde sıkılıyorum ne var bunda büyütecek filan gibi konuşmaya çalış .olur böyle şeyler her evde oluyor .bebek tedavisi ise ayrı bir konu buna eşinle birlikte karar vermelisiniz .tek başına çıkacağın bir yol değil bu canım.

ya basit bi tartışma farkındayım ama bu ve buna benzer şeyler hep oluyor sonra onun siniri yatışıyor olan bana oluyor ben ne yapabilirim eve gelen misafiri kovamamki.arkadaşım boşanmış olması onu rahatsız etmemeli kendide ailesi de iyi.ben onun o saatte geleceğini bilemezdimki günü mahvolmuş bi daha eve kimse girmeyecekmiş....konuşup duruyor

Canım boşanmayı aklından çıkar bakalım. Evliliğini güzelleştirmek için çaba sarfet. İyisi iyi diyorsun ya, iyi yönlerine odaklan..
Eşine eve gelmesini, başka odada oturmasını söyleyebilirdin... Biz de annemle misafir çağırdığımızda kadın tek gelirse öyle yapardık. Böyle söyleseydin eşin de sinirlenmezdi.. Adam yorulmuştur evine dinlenmeye gelmek istemiştir. Belki bi müşteriyle tartışmıştır. Sana patlamıştır.. Babasının sözlerine takılıyor olsa bile ona huzuru veren sen olursan senin yanında olacaktır..

3.5 senedir çabalıyorum iyi yönlerini gözümün önüne getiriyorum ama bu takıntılı kavgacı halleri canımı sıkıyor.başkası varken eve gelmez iyi biliyorum hoş gelse zaten arkadaşım anında kalkardı kız zaten telefon üstüne telefon olunca anladı heralde kalktı gitti canım sıkıldı.evime sık misafir gelmez anlayışla karşılamasını beklerdim bende .babasının sözlerinin etkisi olduğunu düşünüyorumm

Esiniz sacmalamis.. cocuk gibi..

Dip Not: Konuyu okuyayim derken süt tasti ocak batti
hep böyle arkadaşım ufacık olayları takıntı yapıyor geçen duşa girdi su soğumuş mutfağın musluğunu sen açtın diye 1 saat tartıştı(musluğu açmamıştım) sonra pişman oluyor ama ben sinir oluyorum bunda da söylediği arkadaşım bi daha gelmeyecekmiş.

bu arada sütün benim yüzümden taşmasına üzüldümm belirtmek isterimmm:) kusura bakma yaaa

Sen de evde tek başına kafayı yiyecek değilsin. Konuş eşinle. Sana anlayış göstersin. İnsan sürekli tek başına kötü olur. Psikolojin çok önemli senin. Belki bu sıkıntılar bile bebeğinin olmasına engel oluyor olabilir.. Eşine bunları anlat..

Arkadasinin nesi varmis ? bir yanlisinimi gormus acaba gercekten cok buyutmus yani esin henuz olgunlasmamis sanirim sudan sebeplerle tartisigina gore

önemli degil canim gülün diye yazdim yoksa temizlenir ne olacak

zaten çok gezen çok birilerine giden bi tip değilim genelde evdeyim ama arada bir yaşıtım olan insanlarla konuşma dertleşme ihtiycı hissediyorum bu iyi geliyor bana ona kalsa annesiyle ananesiyle görüşsem yeter ama onlar başka arkadaş başka bi daha asla görüşme eve gelmesin diyor .psikolojim önemli ama farkında değil söylesem ne alakası var der

Arkadasinin nesi varmis ? bir yanlisinimi gormus acaba gercekten cok buyutmus yani esin henuz olgunlasmamis sanirim sudan sebeplerle tartisigina gore

önemli degil canim gülün diye yazdim yoksa temizlenir ne olacak
arkadaşım kendi halinde boşanalı 6 ay falan oluyor genelde evde arada bunalıyor o da .zararsız bi kız kendi halinde eşim hem olgun değil hem takıntılı bu mevzuyu halen uzatıyor konuşmuyor bıktım artık ya

bu arada cevapları okurken dikkat et:) evi darma duman etme

Eşin eski versiyon adamlara benziyor. Biraz odun...
Annesiyle anneannesiyle sen her şeyi konuşabilecek misin sanki. Bunun bilincinde bile değil..
Sen kesin tavrını ortaya koy.
Ya bana anlayış göster ya da bu böyle yürümez, ben köle değilim de..

Yani simdi arkadasin geldi oturdu diye hala küs mü

Yok yok her yer saglam :)

Arkadaşının seninle kahve içmesi onun eve girmesine neden engel oluyor o kısmını anlamadım ben??? Eğer sadece bu arkadaşına karşı tavırları böyleyse ve dediğin gibi eskiden sorun yoksa şimdi başladısa büyük ihtimal boşanmış olmasından dolayıdır. Maalesef hala boşanmış kadınlara uzaylı görmüş gibi bakan insanlar var. Erkeklerin büyük bir kısmı da korkar boşanmış kadınlardan. Eğer bu kadın boşanacak gücü, cesareti, kendine güveni bulduysa kesin benim hatunu da etkiler diye düşünür. Çünkü erkekler genelde güçlü kadınlardan korkar:) Böyle bir tartışma boşanma dilekçesi vermeyi düşünecek kadar büyük bir tartışma bence. Oturup konuşmayı dene. Açık açık içinden gelenleri söyle, neden böyle yaptığını sor.

eşim benim veya kendi ailesinin dışından kadın veya kadınlar varsa girmez kapıyı bile çalmaz nedenini bilmiyorum:) eşim arkadaşım boşanmamış da olsa bugün bunu yapacaktı babasının tavrı onu çok etkiledi biliyorumm ...bana göre boşanmış kadınla evli kadın aynıdır yani kadındır arkadaştır ama dediğin gibi belki etkilenirim diye korkuyordur .bu arada dilekçe vermem tabiki sadece bu konuyla ilgili olamaz buna benzer çok şey yaşıyorum ben

off aynen dediğin gibi odun annesini hergün görmekten zaten daral geldi ananesi desen çok yaşlı ne paylaşabilirim ananesi bi başlıyor anlatmaya 50 sene öncesinden ...bu kadın bunlardan sıkılmaz mı demiyor

Evde biri varken neden gelmiyor ki , Ayrica tabiki arkadaslarin
Gelecek sende gideceksin..

iyice Sacmalamis ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…