çok daraldım arkadaşlar zaten bebeğim olmuyor bunalımlı günler geçiriyorum tedavi olmaya başlamam lazım kendimi buna hazırlamaya çalışıyorum bi yandan da eşimle uğraşıyorum .bunaldım bu bunalımla gidip dilekçeyi vercem o olacak artık!!!eşimin iyisi çok iyi kötüsü de kötü sorumluluğunu bilir bişeyimizi eksik etmez 3.5 senedir evliyiz öncesinde 6 sene beraberdik severek evlendik ama evlendikten sonra değişti eşim .takıntılı bi hali var bişey sinirlendi mi kafayı taktı mı yandım uzatıyorda uzatıyor kavga etmek için elinden geleni yapıyor iyi olduğu zaman da gereğinden fazla iyi bi ortası yok hata yaptım mı yandım.bugünkü tartışma sebebi de bi arkadaşımın bana kahveye gelmesi arkadaşım aynı semtte evlenince tanıştım aynı zamanlarda evlendik o boşandı sık olmasada ben onlara giderim arada bir o gelir .arkadaşım saat 14.30 gibi aradı işin yoksa uğrayım dedi ok dedim 3 de geldi 3 buçukda eşim aradı ne yapıyosun bende x le kahve içiyoruz dedim haa tamam dedi on dakka sona tekrar aradı ben eve gelcem halen gitmedi mi dedi bende yok dedim (dükkan evimize çokk yakın)normalde bu kadar erken gelmez ama müşteri olmayınca kapatmak istemiş.sonra yine aradı saydı bana karşıdan defolsun gitsin evime giremiyorum dedi bu arada saat 4 .eşimin ananesi alt katımızda oraya girmiş oran arıyor beni.sonra arkadaşım 4 ü beş geçe falan kalktı aradım çıktı yukarı suratı beş karış bi daha bu eve gelmeyecek falan dedi ve daha bi sürü şey saydı şimdi halen küs konuşsada bi daha gelmesin sende gitme diyor ve kıza aklına ne kadar kötü kelime geliyorsa sayıyor arkadaşım da ailesi de iyi insanlar ama eşim önceden rahatsız olmadığı insanlardan şimdi rahatsız oluyor bunun etkenlerinden birisi babasının durduk yere insanları olumsuz eleştirip eşimi etkilemesi ikinci etken ise eşimin ben annnesi ve ananesi dışında bulunduğumuz semt içinde kimseyle görüşmemi istemesi(bunu alenen söylemiyor ama ben hissediyorum) şimdi bana tavır yapıyor çekip gitmek istiyormuş arabası uygun yerde olsa gitcekmiş yemeği falanda evde yemeyecekmiş. arkadaşlar ben çok mu hatalıyım eşim mi haklı ben bu adama karşı nasıl bi tavır takınıyım??