• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daraldım...eşimm

Evde biri varken neden gelmiyor ki , Ayrica tabiki arkadaslarin
Gelecek sende gideceksin..

iyice Sacmalamis ....
ne biliyim ya gelmiyor işte sürekli telefon edip gitti mi gönder gibi saçma laflar ediyor .arkadaşlarım gelmeyecekmiş bundan sonra öyle diyor evde kafayı yememi istiyor sanırım

Esine o evin, onun oldugu kadar senin de oldugunu algilatman lazim. O kadin var diye evine giremediyse, sende onun yuzunden istedigin misafiri agirlayamayacaksin evinde.. Sen onun icin annesine, anneannesine yeri gelir katlanirsin, o 1 saat senin misafirine katlanmaz. Nerde kaldi karsilikli fedakarlik..

ne biliyim ya gelmiyor işte sürekli telefon edip gitti mi gönder gibi saçma laflar ediyor .arkadaşlarım gelmeyecekmiş bundan sonra öyle diyor evde kafayı yememi istiyor sanırım

aaa tabiki gelecek , buna o karar veremez!! Sen karar vereceksin , ev ortak eviniz tabiki arkadaslarini davet edeceksin 24 saat yalniz kalamazsin...

sakin onaylama soylediklerini...

aaa tabiki gelecek , buna o karar veremez!! Sen karar vereceksin , ev ortak eviniz tabiki arkadaslarini davet edeceksin 24 saat yalniz kalamazsin...

sakin onaylama soylediklerini...
bende dediklerini yapma taraftarı değilim ama ikide bir böyle sorun çıkrarırsa zarar gören yine ben olcam ama her dediğinide yapmak istemiyorum esir gibi. şaşırdım artık inan ben iyi oldukça sorun çıkmasın dedikçe eşim sorun çıkarmaya devam ediyor işe saat 10. 30 da gitti zaten nerden biliyim 4 de geleceğini bunun için bana kızıyor

Esine o evin, onun oldugu kadar senin de oldugunu algilatman lazim. O kadin var diye evine giremediyse, sende onun yuzunden istedigin misafiri agirlayamayacaksin evinde.. Sen onun icin annesine, anneannesine yeri gelir katlanirsin, o 1 saat senin misafirine katlanmaz. Nerde kaldi karsilikli fedakarlik..
bencede algılaması lazım kuralları o koyuyor direk bi daha gelmeyecek v.s diye çok sık misafir ağırlayan biri değilim arada bir olur bugünkü de zaten gün içinde birden gelişti ayarlanmış bişey değildi. annesiini hemen hemen hergün görüyorum ananesini de öyle ama o hep bana diyor hiç beni düşünmüyor

bende dediklerini yapma taraftarı değilim ama ikide bir böyle sorun çıkrarırsa zarar gören yine ben olcam ama her dediğinide yapmak istemiyorum esir gibi. şaşırdım artık inan ben iyi oldukça sorun çıkmasın dedikçe eşim sorun çıkarmaya devam ediyor işe saat 10. 30 da gitti zaten nerden biliyim 4 de geleceğini bunun için bana kızıyor

Belkide suan sinirli diye , oyle diyodur .. tabiki yapma.her soyledigini .. ilerde cok basin agirir canim...
huzurun daha onemli elbette ama .. insan arkadassiz cevresi olmadanda yasayamaz buda bir gercek...

Belkide suan sinirli diye , oyle diyodur .. tabiki yapma.her soyledigini .. ilerde cok basin agirir canim...
huzurun daha onemli elbette ama .. insan arkadassiz cevresi olmadanda yasayamaz buda bir gercek...
onu zamanla görcem ama bana kalırsa tavrı değişmeyecek .... ben de anası ve ananesiyle arkadaş olurum artık ne yapayım:)) onlarla dertleşirim onlarla takılırım sorun çıkmazz !!!!!!!!!!

onu zamanla görcem ama bana kalırsa tavrı değişmeyecek .... ben de anası ve ananesiyle arkadaş olurum artık ne yapayım:)) onlarla dertleşirim onlarla takılırım sorun çıkmazz !!!!!!!!!!

Sende onlara.takil birdee dukkana git git.otur sorarsa neden geliyosun diye , ee evde tek basina zaman gecmiyor bende buraya geliyorum de :)
belki ozaman tavri degisir

Daha önceki konularına da denk gelmiştim arkadaşım. Hepsinde olduğu gibi bunda da yerden göğe kadar haklısın. Arkadaşının sana kahve içmeye gelmesi kadar normal bir şey olamaz. Bence en önemli etken senin tavrın. Sessiz ve çok sabırlı bir insansın bence. O uzatınca sende çabuk kapansın diye alttan alıyorsun. Elbetteki kavga etme, bağırıp çağırma ama otur, konuş. Çok gereksiz üzüyorsun beni de. Bu işi çözmezsen hep sorun yaşıycaksın. Yarın gene çıksa gelse arkadaşın gene kavga. Sanada yazık ya sende insansın yani. Bu kadar da yüklenilmez ki. Sırf stresten dolayı bile hamile kalamıyor olabilirsin. Senin önce kafanı rahatlatman lazım. Bunda da eşinin desteği çok önemli. Allah hayırlısıyla sana sağlıklı, hayırlı bir evlat verir inşallah.

Sende onlara.takil birdee dukkana git git.otur sorarsa neden geliyosun diye , ee evde tek basina zaman gecmiyor bende buraya geliyorum de :)
belki ozaman tavri degisir
arkadaşım onları özellikle de k.valideyi görmekten daral geldi :) yerine göre k.v ye sinirlenince dertleşmek istiyorumm:) yani k.vden arkadaş olmaz dost hiç olmaz:) ama şu dükkana gitme fikrine bayıldım gerçekten caydırıcı olur hiç aklıma gelmemişti sağol

Daha önceki konularına da denk gelmiştim arkadaşım. Hepsinde olduğu gibi bunda da yerden göğe kadar haklısın. Arkadaşının sana kahve içmeye gelmesi kadar normal bir şey olamaz. Bence en önemli etken senin tavrın. Sessiz ve çok sabırlı bir insansın bence. O uzatınca sende çabuk kapansın diye alttan alıyorsun. Elbetteki kavga etme, bağırıp çağırma ama otur, konuş. Çok gereksiz üzüyorsun beni de. Bu işi çözmezsen hep sorun yaşıycaksın. Yarın gene çıksa gelse arkadaşın gene kavga. Sanada yazık ya sende insansın yani. Bu kadar da yüklenilmez ki. Sırf stresten dolayı bile hamile kalamıyor olabilirsin. Senin önce kafanı rahatlatman lazım. Bunda da eşinin desteği çok önemli. Allah hayırlısıyla sana sağlıklı, hayırlı bir evlat verir inşallah.
amin canım çok sağol güzel duan için. beni çok iyi anlamışsın sabrımı korumaya çalışıyorum evde huzur kaçmasın diye karşımdaki insanla sinirli ve küsken konuşmak imkansız o yüzden şu an bende bişey söylemiyorum aama eşimin yaptğı kaba ve görgüsüzce bi davranış eve gelen misafir nasıl gönderilir ben bilmem ne ailemden ne çevremden görmedim ayrıca beni düşünmüyor. eşim sıkılmasın otursun vakit geçirsin demiyor neymiş eve girememiş dinlenememiş ya ben nerden bileyim günün ortasında eve geleceğini ....stres hamile kalmamı engeller mi bilmem ama stres yüküm çok fazla kendi durumuma üzülüyorum anne olamadığım için ailemin sıkıntıları var bi de eşim üstüne tuz biber işte

arkadaşım onları özellikle de k.valideyi görmekten daral geldi :) yerine göre k.v ye sinirlenince dertleşmek istiyorumm:) yani k.vden arkadaş olmaz dost hiç olmaz:) ama şu dükkana gitme fikrine bayıldım gerçekten caydırıcı olur hiç aklıma gelmemişti sağol

Ben nisanlima yapmistim bi arkadasim vardi cok iyi arkadasim durduk yere kiza gicik olmustu .. illede gorusme diyodu.. bende oglen vakitleri nisanlimin is yerine gidiyodum ve duruyodum yaninda bir iki SIKILMAYA basladi baska isin yokmu diye :)
ee dedim kiz arkadasima gicik oldun kizla bulusamiyorum.
Bende buraya geliyorum , iyi git bulus dedi hatta simdi kizi benden cok sever hic sorun etmez.

Ben nisanlima yapmistim bi arkadasim vardi cok iyi arkadasim durduk yere kiza gicik olmustu .. illede gorusme diyodu.. bende oglen vakitleri nisanlimin is yerine gidiyodum ve duruyodum yaninda bir iki SIKILMAYA basladi baska isin yokmu diye :)
ee dedim kiz arkadasima gicik oldun kizla bulusamiyorum.
Bende buraya geliyorum , iyi git bulus dedi hatta simdi kizi benden cok sever hic sorun etmez.
:))denenmiş bi formül yani açıkcası akıllıca belki bizde de işe yarar:) ama benim eşim odun ne yapcağı belli olmaz

:))denenmiş bi formül yani açıkcası akıllıca belki bizde de işe yarar:) ama benim eşim odun ne yapcağı belli olmaz

Erkeklerin hepsinde biraz odunluk var canim:))
Bazen her soylediklerini takmamak lazim , onlar soylediklerini unutur
Biz kafaya takariz.

Erkeklerin hepsinde biraz odunluk var canim:))
Bazen her soylediklerini takmamak lazim , onlar soylediklerini unutur
Biz kafaya takariz.
o odunluklar evlendikten sonra artıyor eşim farkında değil ama ben acayip şeyler düşünmeye başladım gücüm azaldı çünkü

Canim ne bosanmasi? Kendini toparla. Tabii ki haksiz degilsin, ama bence esin konustugun bayan dul oldugundan ötürü konusmani istemiyor olabilir. Ondan örnek alarak, seninde onu bosayacagini düsünüyordur. Korkuyordur. Ikinizde bence bu cocuk konusu yüzünden sinirleriniz yipranmis durumda. Birbirinizi alttan almaniz gerek. Hepimizin kötü günlerle sinandigini biliyoruz, sabretmeliyiz. Bence yanlis birsey yapma derim. Her insanin kötü yani olur, esininde öyle. Zamanla seni anlayacaktir, heleki cocuk oldugunda (insAllah) dahada iyi olur araniz, dert etme.

Son düzenleme:
Canim ne bosanmasi? Kendini toparla. Tabii ki haksiz degilsin, ama bence esin konustugun bayan dul oldugundan ötürü konusmani istemiyor olabilir. Ondan örnek alarak, seninde onu bosayacagini düsünüyordur. Korkuyordur. Ikinizde bence bu cocuk konusu yüzünden sinirleriniz yipranmis durumda. Birbirinizi alttan almaniz gerek. Hepimizin kötü günlerle sinandigimizi biliyoruz, sabretmeliyiz. Bence yanlis birsey yapma derim. Her insanin kötü yani olur, esininde öyle. Zamanla seni anlayacaktir, heleki cocuk oldugunda (insAllah) dahada iyi olur araniz, dert etme.
boşanma kelimesini telaffuz etmem aslında ama birikimler insanı bu hale getiriyor üstüme fazla gelindiğini düşünüyorum.çocuk işi beni çok gerdi yıprattı ama eşimin yaptıkları sadece huysuzluğundan canımm arkadaşım dul olabilir ama gayet aklı başında iyi biri eşi inanılmaz derecede psikolojik baskı yaptığı için boşandı hepimizin başına gelebilir ben bu tarz bakış açılarına kızıyorum aslında

boşanma kelimesini telaffuz etmem aslında ama birikimler insanı bu hale getiriyor üstüme fazla gelindiğini düşünüyorum.çocuk işi beni çok gerdi yıprattı ama eşimin yaptıkları sadece huysuzluğundan canımm arkadaşım dul olabilir ama gayet aklı başında iyi biri eşi inanılmaz derecede psikolojik baskı yaptığı için boşandı hepimizin başına gelebilir ben bu tarz bakış açılarına kızıyorum aslında

Aynen bende senin gibi düsünüyorum. Dul olmak bizim ülkede maalesef, cok kötü görülüyor. Yani dulu bir yere sigdiramiyoruz ülkece. Herseyde iki kere düsünüp davranmalari gerekiyorlar. Bende buna her ne kadar karsida olsam, bu böyle. Elbette yanlis bir insanla hayatini sürdürecegine, bosanmak en dogru karardir. Dedigim gibi birikimler iki taraflidir, esinde bunun üstesinden gelemedigi icin kücük seylere kiziyor abartiyor olabilir. Zamanla umarim düzelir. Insallah en kisa zamanda kucagina hayirli bir evlat alirsin

Son düzenleme:
Küsmek nedir ya ? en çok garibime giden bu oldu ilkokul çocukları gibi..eşinizin evinize gelen misafir hakkında gitsin ne işi var demesi çok ayıp haklısınız yerden göğe kadar..siz onun arkadaşları için bu tarz şeyler söyleyebilir misiniz ?? kayınvalide ve anneanne durumuna da gelince mecbur hissetmeyin kendinizi hiçbir şey yapamıyosanız çıkın gidin evden yürüyüş yapın..valla ben de kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum ama her yerede yapışık ikiz gibi gitmeyeceğimi bilir ve ısrar etmez..boşanmak çözüm değil sizin bileceğiniz iş tabi ki...umarım her şey yoluna girer:34:

Aynen bende senin gibi düsünüyorum. Dul olmak bizim ülkede maalesef, cok kötü görülüyor. Yani dulu bir yere sigdiramiyoruz ülkece. Herseyde iki kere düsünüp davranmalari gerekiyorlar. Bende buna her ne kadar karsida olsam, bu böyle. Elbette yanlis bir insanla hayatini sürdürecegine, bosanmak en dogru karardir. Dedigim gibi birikimler iki taraflidir, esinde bunun üstesinden gelemedigi icin kücük seylere kiziyor abartiyor olabilir. Zamanla umarim düzelir. Insallah en kisa zamanda kucagina hayirli bir evlat alirsin
amin canım inşallah..... bu arada arkadaşım adına bi kez daha üzüldüm insan şansını tayin edemiyor o da edemedi aslında toplum olarak daha çok destek olmalı sahip çıkmalıyız ama genel bakış açısı kötü ....neyse...

Back
X