• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daraldım, nefes alamıyorum. Sen nasıl kocasın

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.962
5.143
398
Ruhum daralıyor, nefes alamıyorum.. Kırgınım kızgınım aglamaktan mahvoldum.. Minicik bebegim hissediyor. Onun yanında aglamk istemiyorum. Ama babası olacak adam gitti yavrum dan ve Rabbim den başka kimsem yok.. Geçen de konu açtım cocuk İçin tartışıyoruz diye olaya geçeyim.
Eşim gece çalıştı sabah geliyor eve işi kolay ama nihayetinde uymaması gerek. Bebegim geç yatıyorum bende tükendim sabah a karşı uyudum. Eşim 09 da geldi oda yattı derken kızım 11 de uyandı aramıza aldım kızım agladı altı pisti bu sırada eşim uyandı. Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS.. Öyle bir küfür ediyor ki ne dedim ben noldu yani. Düşünün ki komsu üsten vurdu ve bana s.ktr babanın evine dedi. Allahım ölsem keske çok acı çekiyorum ben ne dedim ona naptım komşulara rezil edecek kadar bagırmak küfür nedir.. Sonra agladım agladım agladım.. Yavrumuda aldım.. Şimdi ne yapım ben gitmek istiyorum ben ama gidemem malesef ailem çok çok tutucu artı onların derdi başından aşkın.. Kalsam atanamadım özel de çalısıyıdum şuan bebek var işte yok.. Ne yapacağım ben ailem aynı şehirde olsa gerçekten belki derdim var çok uzak yerdeler çocukla nasıl giderim... Artık dayanamıyorum dayanacak gücüm kalmadı. Tek yaptığım şey ağlamak.. Ve ihtiyaçlar dışında onunla konusma istemiyorum. Bugun konuşmadım şuan yine işe gitti.. Yarın izinli aynı evin içinde onunla ne yapacağım... Lütfen iğneleyici yorum yapacak olanlar yazmasın zira zaten param parçayım.

@Kriziantemcicegi
Çok üzücü :KK43:
Eşinizin çalışmasını yorgun olabileceğini anlayabiliyorum ama hakaretler küfürler savurmasını anlayamıyorum. Bir eşin diğerine yapmaması gereken bir tepki bu. Ve hiç normal değil. Hep mi böyle? Çözemiyor musunuz, konuşamıyor musunuz? Boşanın demeyeceğim. Oturup sakince konuşsanız? Profesyonel destek alsanız? Umarım düzelir hersey.. Allah yardımcınız olsun.

Bebekten önce ilişkiniz nasıldı?

Bi alt değiştir dediniz diye bu kadar olay çıkarması çok saçma. Ya çok kötü bir eşiniz vardı ya da atladığınız yerler var.

Yaşanılanlar hiç hoş değil fakat sabaha kadar çalışmış birinden bebeğin altını açmasını istemek nekadar doğru bilemedim sizde uyumamışsınız ama evdesiniz bebek uyuduğunda uyuyabilirsiniz.tepkiler aşırı olmuş ne diyim Allah yardım etsin belkide aşırı uykusuzluktan yaptı öyle ama bu onu haklı çıkarmaz o ayrı

Canım eşin gece çalışmış 9 da evine gelmiş sen sabaha doğru uyumuştum kızın 11'de uyanmış keşke hiç eşini uyandırmadan değiştirseydin bebeğini. Kendine de yazık etmişsin bebeğinede...
Eşin çok çok abartmış yani olacak iş değil
Ama artık olan olmuş kendinizi biraz geri çekin ikiniz de sakinleşince

Sizin onun desteğine ihtiyacınız olduğunu anlatın.
Bu arada eşiniz hep böyle mi çalışıyor ve size hiç yardım etmez mi?

@Kriziantemcicegi
Çok üzücü :KK43:
Eşinizin çalışmasını yorgun olabileceğini anlayabiliyorum ama hakaretler küfürler savunmasını anlayamıyorum. Bir eşin diğerine yapmaması gereken bir tepki bu. Ve hiç normal değil. Hep mi böyle? Çözemiyor musunuz, konuşamıyor musunuz? Boşanın demeyeceğim. Oturup sakince konuşsanız? Profesyonel destek alsanız? Umarım düzelir hersey.. Allah yardımcınız olsun.

O kadar yorgunm ki bu msj okurken bile aglıyorum. Defalarca konuştum. Düzelmeyecek gibi.. Hep küfür bana etmiyor ama ne fark ediyor ki ne yapacağım ben çaresiz kaldım

Çok üzüldüm gece çalışan erkeklerde sabah uyku problemi sinir yapabiliyor. Haklısınız elbette sizin için de zor ama eşiniz sınırlıysa tavsiyem geceden gelince yalnız bırakmanız.

Adınıza çok üzüldüm, aileyi boş verip hayatınıza bakmanızda fayda var ama bebekle de çok zor Allah yardımcınız olsun ..

Canım eşin gece çalışmış 9 da evine gelmiş sen sabaha doğru uyumuştum kızın 11'de uyanmış keşke hiç eşini uyandırmadan değiştirseydin bebeğini. Kendine de yazık etmişsin bebeğinede...
Eşin çok çok abartmış yani olacak iş değil
Ama artık olan olmuş kendinizi biraz geri çekin ikiniz de sakinleşince

Sizin onun desteğine ihtiyacınız olduğunu anlatın.
Bu arada eşiniz hep böyle mi çalışıyor ve size hiç yardım etmez mi?

Şuan biraz yogun. Uykusu olmadığı zaman yardım eder ama uykusu varken benimde var..

Yalvardım halim yok bende sabah yattım lütfen altını değiş sonra beni ilgilenicem sen uyu dedim güzellikle rica minnetle.. Demez olaydım kalktı ortalığı yıktı oraya buraya vurdu kapılara VS..

Ben bu su katılmamış öküzlüğü anlamıyorum ya, hayır yani kalkıp tepinerek harcayacağı enerjiden daha azını çocuğun altını temizleyerek harcar, hem eşinin gönlünü etmiş olur, hem çocuğuna bir faydası dokunur, hem de ardından mis gibi uyurdu.

Şiddet var mı?
Gerçi bu da şiddet de, demek istediğim fiziksel olarak saldırı, hırpalama vb. yoksa, madem ailenizden destek yok, en azından şimdilik, siz iş-para durumunu, kalacak yer, çocuk bakımı vb. ayarlayana kadar devam edin ve bulaşmayın hiç ona. Bugün geçer, yarın olur o da geçer ağlamayın. Bir sabır süreci gibi düşünün, evden çıkıp gideceğiniz zamanı şimdiden planlamaya ve onun araştırısını-birikimini yapmaya başlayın elinizden geldiğince, ayrılık düşünceniz var ise.

Adınıza çok üzüldüm, aileyi boş verip hayatınıza bakmanızda fayda var ama bebekle de çok zor Allah yardımcınız olsun ..

Keske keske keske ailem yanımda olsa maddi bişey istemiyorum gidince surat yapmasalar o yeter.. Ama gidince lafları beni öldürür burda da hakaret orada hakaret.

Ben bu su katılmamış öküzlüğü anlamıyorum ya, hayır yani kalkıp tepinerek harcayacağı enerjiden daha azını çocuğun altını temizleyerek harcar, hem eşinin gönlünü etmiş olur, hem çocuğuna bir faydası dokunur, hem de ardından mis gibi uyurdu.

Şiddet var mı?
Gerçi bu da şiddet de, demek istediğim fiziksel olarak saldırı, hırpalama vb. yoksa, madem ailenizden destek yok, en azından şimdilik, siz iş-para durumunu, kalacak yer, çocuk bakımı vb. ayarlayana kadar devam edin ve bulaşmayın hiç ona. Bugün geçer, yarın olur o da geçer ağlamayın. Bir sabır süreci gibi düşünün, evden çıkıp gideceğiniz zamanı şimdiden planlamaya ve onun araştırısını-birikimini yapmaya başlayın elinizden geldiğince.

Hayır fiziksel şiddet yok hatta siniri geçince ben geldim elini çizdim dayanamadım çünkü.. Fakat o sinir halinde yapsam onu da yapar beklerim ondan. Böyle biri değilsi ki ayrılsam akrabalar ailem nasıl ayrıldın öyle birinden der. Aileme göre kendisi melek.. Ama ben dayanamam çıkmazdayım. Bebegimi alıp gitmek istiyorum. Sabah gelip beni evde görmesin istiyorum.

Hayır fiziksel şiddet yok hatta siniri geçince ben geldim elini çizdim dayanamadım çünkü.. Fakat o sinir halinde yapsam onu da yapar beklerim ondan. Böyle biri değilsi ki ayrılsam akrabalar ailem nasıl ayrıldın öyle birinden der. Aileme göre kendisi melek.. Ama ben dayanamam çıkmazdayım. Bebegimi alıp gitmek istiyorum. Sabah gelip beni evde görmesin istiyorum.

Anlıyorum, zor bir durum.Annenize gitseniz, beyninizi yerler bir de onun öfkesi ile uğraşırsınız...
Yani gidecek yeriniz varsa, samimi bir arkadaş vb. en azından 2-3 gecelik sizi misafir etse bi sinirler yatışsa, siz de biraz dertleşseniz bi nefeslenseniz diyeceğim ama; yani eşinizin tavrını da bilmediğimden eve dönüşünüzü soruna çevirir mi belli olmaz.

Back
X