Darılmakta haklı mıyım?

Çok haklısınız bence, sadece 1 gece ayarlanabilir olmalı...
Belki de altın takacak durumu yoktur.
Altinimi çoktan hazırlamış :) gelmeyecek olsam haftalar öncesinden almam diye araya sıkıstırmıstı

Daha öncesinin nasıl olduğu önemli bu konuda. Mesela sevgililik, nişanlılık zamanlarınızda yanınızda oldu mu? İstemenizde nişanızda veya önemli anlarınızda yanınızda mıydı? Sürekli konuşup dinler miydiniz birbirinizi, sıkıntınız olduğunda sizi dinledi mi gibi gibi. Düğüne gelemezse kınaya gelseymiş bari diyeceğim ama demekki kocası arıza çıkarıyor. Kıskanç biriyse tek yollamıyordur. Bilemedim dediğim gibi daha öncesi önemli sadece buna gelemiyorsa dinlerdim arkadaşımı.

Şimdi bunu unutun ve düğününüze odaklanın. Sizin için parmağını kıpırdatmayan biri için bu tatlı heyacan icinde stres yapmaya değmez. Düğün olur biter eger birgün sizi ararsa onunla ilgili herşeyi yüzüne söyleyin. Ve kimi nereye koyduğunuza hep dikkat edin. Bakın siz eşim izin vermese bile bir yoluni arardım dediğiniz arkadaşınız ilk engelde amannn eşimin kursu var ne yapayım demiş. Benim gibi acı kazıklar yiyerek ogrenmezsin umarım önceliklerini

Ben sözüme cagirmistim ama haftaiciydi eşinin iznine gelmişti tatildelerdi o yüzden gelmemişti. Ama kendisi beni sözüne falan çağırmadi aile arasında die. Evlilik sürecindeki tüm hazirliklarim icin telefonda her gün konuşuyorduk Bilmiyorum ya sanırım ben fazlaca büyütmusum. Bana göre önemli bişey. Gelemezse ben de mesafe koyarım. O da yillarca etrafına anlatır. Dugunune gidemedim die mesafe koydu diye.. aman

Sözüne çağırmaması başlıca soğumam için bir sebep benim için. Benimde bir arkadaşım sözüne çağırmamıştı düğününde il dışındaydım sonra ben nişan kına düğün hepsine çağırdım acaba dememek için hepsinde bahane buldu gelmedi. Benim için kötü günde yanımda olmak kadar mutluluğumu da paylaşabilmeli bir dost. On yıllık arkadaşımdı üzüldüm ama hayat unutturuyor boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…