Düğünüme kısa bi süre kaldi ve ben nikah şahidi olarak düşündüğüm, aynı sırayı paylaştığım lise arkadaşımın düğünüme katılamayacağını bugün öğrendim :/ yani sormasam düğün günü öğreneceğim. Sebebi de eşinin kursunun olması ve arkadaşımı göndermemesi. Eşi de lise arkadaşım olur bu arada.
Aksilik olmazsa kına geceme katılabilirmiş ama ben istemsizce bozuldum. Farklı şehirde yaşıyorum normalde, düğünü onun olduğu yerde, yani kendi memleketimde yapıp gideceğim. Değerimi bu durumla ölçmeyeyim dedim ama kendimi alıkoyamiyorum. Empati kurayım dedim, ben bu durumla karşı karşıya kalsam, eşim beni neredeyse 10yillik arkadasimin düğününe göndermese, en azindan gidebilmenin yollarını arardım diye düşündüm, annemle-babamla veyahut kardesimle. Yani konu bensem tekte giderdim de kendimi tamamen yerine koydum. Onun herhangi bir yol arayıp aramadığını bilemiyorum tabi. Başka şehirde yaşayan arkadaşa sormuş sen gidiyor musun diye. Trip atip neyse sen esinle kötü olma, hayırlısı vs. desem de istemsizce kırıldım. Bu süreçleri hep beraber konuştuk çünkü, ben gelmeyeceginden şüphe etmemiştim.
Objektif bakış açısı gerek sanırım, trip atmakla haksızlık mı yaptım sizce