Hanımlar merhaba,
Ben yeni evliyim, eşimle de şuanlik aramız iyi çok şükür, ama ben alışamadığım için midir bilinmez eşimle uyurken bana sarılıp uyuyunca darlanıyorum nefes alamıyorum sanki uyuyamıyorum ateş basıyor, kendisi kırılgan bişey desem yanlış anlar diye de korkuyorum. Genel olarak insanlarla teması çok fazla sevmeyen biriydim ama elimde değil buGündüz de gelip sarılması vs tamam hoşuma da gidiyor beni sevdiğini hissediyorum ama bı yandan da boğuluyorum sanki, rahatsız oluyorum bu duruma alışır mıyım sizce, ne yapmalıyım, çok sacma bı konu biliyorum ama bunu bı tek ben mi yaşıyorum acaba
Derde gel
O zaman sarılma araya yastık köy
uyurken yatarken daralmanız normal bence böyle bir durumda. biraz sarılın sonra kendi rahat edebileceğiniz bir pozisyona geçin. sorarsa da rahat hissetmedim dersiniz. buna da alınacaksa sorun var zaten tüm gece sarılarak yatılması mümkün değil bana kalırsa.Hanımlar merhaba,
Ben yeni evliyim, eşimle de şuanlik aramız iyi çok şükür, ama ben alışamadığım için midir bilinmez eşimle uyurken bana sarılıp uyuyunca darlanıyorum nefes alamıyorum sanki uyuyamıyorum ateş basıyor, kendisi kırılgan bişey desem yanlış anlar diye de korkuyorum. Genel olarak insanlarla teması çok fazla sevmeyen biriydim ama elimde değil buGündüz de gelip sarılması vs tamam hoşuma da gidiyor beni sevdiğini hissediyorum ama bı yandan da boğuluyorum sanki, rahatsız oluyorum bu duruma alışır mıyım sizce, ne yapmalıyım, çok sacma bı konu biliyorum ama bunu bı tek ben mi yaşıyorum acaba
Sende sorun varDert değil zaten bu, sadece elimde değil ama bende mi bi sorun var diye düşünüyorum zamanla alışır mıyım acaba bu duruma , o zaman da eşim alınır tabi ki
Ben de öyleyim. Biz çözümü uykuya ilk dalmada 5-6 dakika kaşık pozisyonunda sarılıyoruz. Uykuya tam dalacağı zaman hemen en uca geçiyorumHanımlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?