Darlanıyorum

Janem1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
18
23
3
29
Hanımlar merhaba,
Ben yeni evliyim, eşimle de şuanlik aramız iyi çok şükür, ama ben alışamadığım için midir bilinmez eşimle uyurken bana sarılıp uyuyunca darlanıyorum nefes alamıyorum sanki uyuyamıyorum ateş basıyor, kendisi kırılgan bişey desem yanlış anlar diye de korkuyorum. Genel olarak insanlarla teması çok fazla sevmeyen biriydim ama elimde değil bu Gündüz de gelip sarılması vs tamam hoşuma da gidiyor beni sevdiğini hissediyorum ama bı yandan da boğuluyorum sanki, rahatsız oluyorum bu duruma alışır mıyım sizce, ne yapmalıyım, çok sacma bı konu biliyorum ama bunu bı tek ben mi yaşıyorum acaba

Derde gel

O zaman sarılma araya yastık köy

uyurken yatarken daralmanız normal bence böyle bir durumda. biraz sarılın sonra kendi rahat edebileceğiniz bir pozisyona geçin. sorarsa da rahat hissetmedim dersiniz. buna da alınacaksa sorun var zaten tüm gece sarılarak yatılması mümkün değil bana kalırsa.

Dert değil zaten bu, sadece elimde değil ama bende mi bi sorun var diye düşünüyorum zamanla alışır mıyım acaba bu duruma , o zaman da eşim alınır tabi ki
Sende sorun var
Yeni evlisin bırak sarılsın adam keyfini çıkar
Alışmaya çalış

Of dersin pofff dersin

Bakmışın ki adam yatağın diğer ucunda yatıyor
Sonra buraya açacağın yeni konun kocam ilgisiz soğuk yatakta bile benden uzak dersin

Son düzenleme:
yoo neden sorun olsun

ben 15 yıldır evliyim hala bunalıyorum bırak beni diyorum arada

lakin eşim bundan alınır mı diye tereddüt etmeniz sıkıntı yani birbirinizi hiç mi tanımıyorsunuz

ben rahatsız olurum ve bunu oğlum daha küçücükken öğrendi

mesela ben koltukta otururken tepemde olduğunda dahi nefesim kesiliyor gibi olup tepki veriyorum

eşim ona göre davranıyor huyumu biliyor ama bunalınca da açıkça söylüyorum

siz de bir süre sonra bir süre tolere etmeyi bir süreden sonra söylemeyi oturtursunuz

ama eşiniz ile konuşun iletişim kurun

rahatsız olduğunuz hususları söyleyin ona alınır mı buna kırılır mı derken aranıza duvarlar örmeyin, iletişimi kapatmayın

Söyleyin eşinize, kırılmaz bunda kırılacak bir şey yok zaten. Ben de biriyle temas halinde yatıp uyuyamam rahatsız olurum. Normal bir şey bence.

8 senedir evliyim. uykusuzluktan bayilcak halde degilsem sarilarak uyuyamam asla:) hatta ustumuze de ayri yorgan, battaniye vs orteriz. oyle battaniye cekistirerek uyumayi sevmiyorum cunku
aramizda hic de sorun olmadi bu durum. rahat olun bence:)

Ben de öyleyim. Biz çözümü uykuya ilk dalmada 5-6 dakika kaşık pozisyonunda sarılıyoruz. Uykuya tam dalacağı zaman hemen en uca geçiyorum allahtan eşim uykuya çabuk dalıyor

ben iddia ediyorum ki dunyada benim sevgilimden daha dokunmatik biri yoktur, ben de tam tersiyim. yani adama olan sevgim o an dolup tasacak olsa bile maksimum tokalasmak gelir icimden

cok bunalinca soyluyorum ben, tamam biraz uzaklas ya falan diyorum. bazen sakaya vuruyor bazen bozuluyor ama ne yapayim ben de zaten anlayis gosteriyorum ama bazen bunaliyorum artik. siz de her sarildiginda degilse bile artik darlandiginizda soyleyebilirsiniz bence.

Niye anormal olasınız kime göre neye göre,herkesin sevgiyi gösterme anlayışı farklıdır.Bende dokunulmaktan hoşlanmıyorum sürekli,sarılarak yatmayı da sevmiyorum,fenalık geliyor.Eşinize uygun dille söylemeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…