Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum koluma bir vurdu uyuştu resmen dün akşam çocuğa yumurta ve muz alırmısın marketten dedim sen al niye herşeyi benden bekliyorsun dedi dedim ne bekliyorum ne görevin var bu evde dedim çocuğa bakmaz ev işlerine elini sürmez bende 8-5 çalışan insanım tükendim artık herşeye yetişmekten ne demek benim vasfım yok diye üstüme yürüdü koluma vurmasıyla uyuştu resmen ağlamaktan başka hiçbirşey yapamadım ve bunları 2bucuk yaşındaki evladımın gözü önü de yaptı çocuk anne ağlama diye yüzümü seviyor işine gelmeyince çalışma bırak işi otur evine sahip çık diyor evde dağınıklık istemez çocuğun dağınıklığına Bile tahammül edemez sürekli pissin dağınıksın diye aşağılamaları insan gibi tartışamıyoruz bile direk üstüme yürür ya küfür hakaret eder bana kancık köpek diyor ya bu hayatımda hiç duymadığım küfürleri duyuyorum ve bunları kabul ediyorum kabul ettiğimi bildikçe daha fazlasını yapıyor nasıl olsa gidemez benden ayrılsan asgari ücretle geçinemezsin diyor gerçekten bir anne bir kadın ne kadar tükenebilirse o kadar tükendim