• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp raporu nasıl aliniyor? Nereye gitmek ne söylemem lazım. Üzerinden kaç saat geçmesi lazim

Acil e gideceksın giriş yaparken darp raporu diyeceksın. Ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur

Hastanenin polisine git raporunu al..anında alirsn iyi olur

Hastaneye acile gidip rapor alabilirsin ama rapor tek basına işe yaramaz dava açmak istersen polise gidip şikayetçi olman lazım

Küçük bebeğim var yeterince etkilendi kavgadan. Onunla o kadar bekliyemem. Ki nasıl yapicam. Cesaretim yok

Küçük bebeğim var yeterince etkilendi kavgadan. Onunla o kadar bekliyemem. Ki nasıl yapicam. Cesaretim yok

Allah kolaylık versin. Al bebeğini hastaneye git. Orada emzirme odası ve oluyor orada rahat rahat emzirirsin, altını değiştirirsin beklerken. Muayene çok sürmez de işte sıra bekletirler herhalde

Ailem mı bı zamanlar karşı çıktım bu adam için. Nisanliyken. Şimdi ise karşı çıktığım adam için karşılarına çıkacak yüzüm yok.

Herkes mutlu olmak icin evlenir. Boyle olacagini bilemezdiniz ki. Ailenibze anlatin destek alin. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Back
X