• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp raporu nasıl aliniyor? Nereye gitmek ne söylemem lazım. Üzerinden kaç saat geçmesi lazim

Gittim darp raporu almaya hastaneye girişim yapıldı direk hastane polisine yönlendirdiler. İçeri girdim sordular darp varmı nerde oturuyor vs vs. Ben dedim ki oğlumun velayeti nafaka tazminat için istiyorum.
eğer ki eşimi içeri hapse bı yere gotureceklerse istemiyorum iptal edin işlem yapılmadan. Onlarda giriş yapıldı. Ben hayır istemiyorum dedim. İşlem yapan iptal ederse gidin ettirin dedi.
Gittim ağlıyordum bunları konuşurken adam abla geç sakinles dedi. Oturdum iptal ettiniz mi dedim evet dedi.
Ama abla tekrarlanirsa gel dedi. İşte öyle.
O adam 30 yasinda çocuk demis bı kişi yaşını soyliyim. Dedim.

Ben nasıl yapicam. Gerçekten çok seviyorum. Offff
Dünden beri takip ediyorum konunuzu.. Şu mesajınızdan sonra artık söylenecek söz yok.. Allah sizi de o adamı da ıslah etsin.. Seviyorum diyorsunuz ya.. Sizinki hastalık.. Gerçekten bir hastalık.. Yazıklar olsun sizin gibi kadınlara.. Dövsün sizi kocanız.. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu ise yaşayın doya doya..!

Gittim darp raporu almaya hastaneye girişim yapıldı direk hastane polisine yönlendirdiler. İçeri girdim sordular darp varmı nerde oturuyor vs vs. Ben dedim ki oğlumun velayeti nafaka tazminat için istiyorum.
eğer ki eşimi içeri hapse bı yere gotureceklerse istemiyorum iptal edin işlem yapılmadan. Onlarda giriş yapıldı. Ben hayır istemiyorum dedim. İşlem yapan iptal ederse gidin ettirin dedi.
Gittim ağlıyordum bunları konuşurken adam abla geç sakinles dedi. Oturdum iptal ettiniz mi dedim evet dedi.

Size burada güzel güzel anlattı herkes yardımcı olabilmek için. Konuyu okumadan önce darp raporu hakkında bir bilgim yokken şimdi gidip alacak kadar öğrendim olayı. Bir üye demiş, şikayetçi olup olmadığınızı soracaklar isterseniz şikayetçi olmayıp sadece raporu alabilirsiniz diye.

Kapının kilidini de değiştirmiş adam. Kapının dışından dışından seversiniz artık kocanızı. Çok üzücü gerçekten.

Hmm çok seviyosan birsey olmaz kocanın vurduğu yerde gül biter kapinin kilidinide değişmiş Allah muhafaza evliliğin bitecek git yalvar adama kul kurban olki seni dövdüğü için seni affetsinde barışın aman gözün mor olsa bile dayaktan aşkın gözü kordur aman sev..... bak arkadaşım butur adamlar ders mersten anlamaz dahada kudurtursun boş yere sana kurban olacak ayaklarına kapancak zannedipte hayallere kapilma sen bosanamazsin bu adamdan ye dayagini paşa paşa kır dizini otur

Anam bir de adam kapı kilidini mı değiştirmiş yuh birde hala şikayetçi değil la dava açsa eve almıyor diye kadin kazanacak hala seviyorum diyor

Yaş küçük olunca, elde meslek olmayınca, ailede sahip çıkmayınca böyle oluyor işte. Ama her halükarda hatalısınız. Şuana kadar eşini darp ettiğinde hemen hapse giren adam gördün mü? Malesef ben görmedim. Merak etmeyin sevgili eşinizi hemen hapse atmazlar. Sadece tutanak tutup size o raporu vereceklerdi muhtemelen. Bu kadar korkmanıza gerek yok. Sizin ne boşanmaya ne de o raporu almaya cesaretiniz yok. Lütfen en azından 2. çocuğu yapmayın. Ve çocuğunuz büyüdükten sonra kendinize bir meslek edinin. Halk eğitim merkezlerinden vs. Çalışın, çalışın ki kendinize güveniniz gelsin. Korkmak zorunda kalmayın. Kimseye sırt bağlamak zorunda da kalmayın.

Bence hala darp raporu alma şansın var. Hastaneye bir kez daha gidebilirsin. Evliliğine ne olur bilmem ama hiç değilse olası bir boşanmaya karşı elinde delilin olur.

Akıl istedin sayfalar dolusu verdik. Birini kullan bari.

Hanımlar teşekkür ederim ama şuan beklemekten başka yapacağım hiç biseyim yok. Hepiniz haklısınız, ama boşanmak istemiyorum yapamam edemem. Hem seviyorum hemde boşanıp ne yapicam annemin evine sigamam bogulurum. Dünden beri sütüm azaldı basım çatlıyor.
13 yasimdan beri tanıyorum onu ve gerçekten çok seviyorum. Zaten ne geldiyse başımıza benim kıskançlıgimdan geldi.

Hanımlar teşekkür ederim ama şuan beklemekten başka yapacağım hiç biseyim yok. Hepiniz haklısınız, ama boşanmak istemiyorum yapamam edemem. Hem seviyorum hemde boşanıp ne yapicam annemin evine sigamam bogulurum. Dünden beri sütüm azaldı basım çatlıyor.
13 yasimdan beri tanıyorum onu ve gerçekten çok seviyorum. Zaten ne geldiyse başımıza benim kıskançlıgimdan geldi.

Of valla şiştim.
Seviyorum yapamam mıy mıy mıy gıy gıy gıy.
Aman kocanızı pamuklara sarıp sarmalayın ki başkasının başına bela olmasın.
Siz seviyorsunuz madem, çekin çilesini.
Bu arada tabii bebeği de düşünmeyin, ilerde şiddet mi görür babasına benzer de o da masumların canını mı yakar boşverin, yeter ki siz sevin canım.

He he evet hep siz haksızsınız.
Hep kıskanç bunaltan vs sizsiniz.

Ya bu platform büyük bir platform.
Bir buton oluşturulmalı artık konu sahibinin konusunu polise ilet şeklinde.
Mune Mune değerlendirilebilir mi?

Back
X