Darp raporu nasıl aliniyor? Nereye gitmek ne söylemem lazım. Üzerinden kaç saat geçmesi lazim

Ailem mı bı zamanlar karşı çıktım bu adam için. Nisanliyken. Şimdi ise karşı çıktığım adam için karşılarına çıkacak yüzüm yok.
Kucağındaki çocuğa bak ne yaparsa yapsın ondan vazgeçer misin? Kızarsın belki küsersin gönül koyarsın ama biri ona zarar verse sen korursun dimi? Git ailene kimse kızını böyle bir evde bırakmaz

Yani boşanmayı düşünüyorsanız darp raporu alın elinizde belgeli bişey bulunsun.Birde ablanıza eşyaları verecekseniz arkadaşınızda eşyasız ne yapacaksınız?
Neden ablanızın yanına gitmiyorsunuz?
Yok boşanmaya cesaretim yok. Yapamam nasıl yaparım. Daha yaşım 20 boşanmak bana çok ötede geliyor. Korkuyorum. Kocam olucak adamdan değil geri hayatım nasıl ilerleyecek diye. Birde esyalarimi gönderdim ki direk ordAn dolmuş a binip kolayca gidebilmek için.

Yok boşanmaya cesaretim yok. Yapamam nasıl yaparım. Daha yaşım 20 boşanmak bana çok ötede geliyor. Korkuyorum. Kocam olucak adamdan değil geri hayatım nasıl ilerleyecek diye. Birde esyalarimi gönderdim ki direk ordAn dolmuş a binip kolayca gidebilmek için.

Ya yazicak bisey bulamadim sadece allah yardimcin olsun icini ferahlatsin demeye geldim
Keske cesaret edip alsanda o raporu aileni arasan
Allah o ayinin ellerini kirsin pislik herif

Boşanmayıp adamın senin ve çocuğunun hayatına kastetmesini mi bekleyeceksin? Ailene gitsene.
Okursun, çalışırsın. Onsuz çok da güzel bir hayat kurarsın kendine.

Bilmiyorum bunca şey yaşandı kırılan yürek kalp herşey ama bırakıp gidemiyorum. Eve almıyorum şimdilik. Bundan sonrası için muhatap dahi olmaz tanıyorum. Gece sadece yatması için alicam sabaha bilet alıp gidicem.

Korkma sonuçta herkesin bir sıkıntısı olur ve bir gün geçer 20 yaşında olman boşanmak için bir sıkıntı değil hatta 70 yaşında olsan boşanma derdim Bu yaştan sonra ama senin daha kocaman bir hayatın var ve bu hayatı kiminle mutluysan onunla geçirmek Hakkın ve aileler belki kızarlar ama evladından vazgeçmezler

Boşanmayıp adamın senin ve çocuğunun hayatına kastetmesini mi bekleyeceksin? Ailene gitsene.
Okursun, çalışırsın. Onsuz çok da güzel bir hayat kurarsın kendine.
Aileme gidemiyorum ablam kaç sefer kaynana sebebinden dolayı gitti ama her seferinde babam zorla bagir çağır gönderdi. Şimdi aynı şeyler benim başıma yasancak. Ve ben bana el kaldırdığını soyliyemem.

Bilmiyorum bunca şey yaşandı kırılan yürek kalp herşey ama bırakıp gidemiyorum. Eve almıyorum şimdilik. Bundan sonrası için muhatap dahi olmaz tanıyorum. Gece sadece yatması için alicam sabaha bilet alıp gidicem.
Gidemiyorum diyorsun gidicem diyorsun. Hani gidemiyordun? Gidip napcaksın? Tıpış tıpış geri döneceksen hiç uğraşma bence. Adamın da bir cinnet anına bakar.

Aileme gidemiyorum ablam kaç sefer kaynana sebebinden dolayı gitti ama her seferinde babam zorla bagir çağır gönderdi. Şimdi aynı şeyler benim başıma yasancak. Ve ben bana el kaldırdığını soyliyemem.
Neden söyleyemiyorsun yahuuu adam utansın sen utanmayacaksın. Şiddet gördüğünü söylersen geri göndermez baban. Mantıklı düşün.

Şöyle bir şey daha söyleyim eğer kıskanç bir kocanız varsa arkadaşınıza gitmeniz ciddi manada büyük sıkıntılara yol açar zira hem dövüp hem de dizimin dibinde otursun diyen erkekler yüzünden kadın cinayetleri oluyor

Korkma sonuçta herkesin bir sıkıntısı olur ve bir gün geçer 20 yaşında olman boşanmak için bir sıkıntı değil hatta 70 yaşında olsan boşanma derdim Bu yaştan sonra ama senin daha kocaman bir hayatın var ve bu hayatı kiminle mutluysan onunla geçirmek Hakkın ve aileler belki kızarlar ama evladından vazgeçmezler
Çok sağolun gerçekten çok teşekkür ederim destekleriniz için ama gitmek istemiyorum bir süre uzaklasmak. Çok iyi gelicek bana. Ondan sonrası için de hayatımın akışına bakarım inseallah

İlk o sebeple çağırdım ablamı uyurken kal burda uyandimi biseler yedirirsin diye. Ama sonrasina cesaretim yok. Şimdi bile gidicem ama gitmek ten bile korkuyorum
Dayaktan mı gitmekten mi daha çok korkuyorsunuz? O size öyle vururken hâlâ seviyor muydunuz? İyi düşünün ve karar verin. Hemen dava açmasanız bile darp raporu almak ya da ailenize söylemek güç değil. Siz yavrunuzu, kendin istedin diyerek böyle bir ateşte bırakır mıydınız?

Neden söyleyemiyorsun yahuuu adam utansın sen utanmayacaksın. Şiddet gördüğünü söylersen geri göndermez baban. Mantıklı düşün.
Yemin ediyorum kafam allak bullak. Gitmek istiyorum ama sonrası için korkuyorum. Ya iş gerçekten kötüye giderse diye. Çünkü ben çok üstüne gittim bunalttim yoksa böyle bişe yapmazdı o. Bilmiyorum durumum hiç iyi değil. Bebeğim yanımda uyuyo ona zarar vermez kavgada bile alıp kucağına susturmaya çalıştı ağladıgim için ama kucağına almasına bile müsaade etmedim. Yarım saat önce geldi kaç sefer bastı Zile acmayinca geri gitti

Şöyle bir şey daha söyleyim eğer kıskanç bir kocanız varsa arkadaşınıza gitmeniz ciddi manada büyük sıkıntılara yol açar zira hem dövüp hem de dizimin dibinde otursun diyen erkekler yüzünden kadın cinayetleri oluyor
Yok anahtarimi bile aldı. Burası onun evi ya ben gidicekmisim. Kizar böyle şeye ama cinayet işleyecek kadar değil. Büyük bı tövbe edecek pişman duyacak. Ve şimdi raporu almasamm bile baktım hayatım düzene giriyor biseler yapar çalışmaya baslarim. İlk işim arkadaş a. Gitmek olucak

Dayaktan mı gitmekten mi daha çok korkuyorsunuz? O size öyle vururken hâlâ seviyor muydunuz? İyi düşünün ve karar verin. Hemen dava açmasanız bile darp raporu almak ya da ailenize söylemek güç değil. Siz yavrunuzu, kendin istedin diyerek böyle bir ateşte bırakır mıydınız?
Gitmek. İleriki hayatım. O elini kaldırdığı zaman zaten hemen raporu alıp boşanma isteği vardı ama zaman geçtikçe soğudukça yapamadim. Sevmek mi çok kizginim ona yaptığından ama yetişme tarzım boşanmayı kaldırmıyor korkuyorum

Darp raporunda sadece alıp elimde kalsa boşanmada bana ne gibi savunmam olur. Neyime yardımcı olur tam anlatamadim ama anlayın nolur

Darp raporunda sadece alıp elimde kalsa boşanmada bana ne gibi savunmam olur. Neyime yardımcı olur tam anlatamadim ama anlayın nolur
Çocuğunun velayetini alırsın, devlet sana koruma sağlar, tazminat, nafaka alabilirsin gibi gibi. Niyetin yok da neyse

Bu konudan cikarilacak o kadar cok ders var ki :( klise olacak ama keske gencler bu konulari okuyup evlenmeye karar verse!
Ben senin yerinde olsam darp raporu alirdim. Polise gitmesen bile bi kenarda dursun!
Cok gec ama 20 yasinda evlenmez, egitimime devam ederdim ama ailen karsiysa yapacak birsey yok!
Ailemin siddetle karsi geldigi birisi ile evlenmezdim cunku hep onlar hakli cikiyor!
Ailen arkanda degil, isin yok , nereye gideceksin ? Kocan fiziksel siddetin yani sira psikolojik siddette uyguluyor ! dayak yemissin hala ben kizdirdim aslinda iyi diyorsun. Ne yaparsan yap sana vurma hakki yok! 10 aylik bebegi kavga da susturacagina yaninda kavga etmesin madem iyi bir baba!!!!

Peki çok mu şiddetli vurdu sana?
Sana burda herkes raporu al dedi
Niye dinlemiyorsun?
Elinde belge olurdu en axından
Dava açmasan bile

Back
X