Darp raporu nasıl aliniyor? Nereye gitmek ne söylemem lazım. Üzerinden kaç saat geçmesi lazim

Hastaneye gidin çocuğu alıp ve ailenizden yardım isteyin ne olursa olsun hele de bebeğiniz varken geri çevirmezler. O pislikte Allah'ından bulsun!

Korkuyorum cesaretim yok. Çocuğum küçük 10 aylık onunla naparim nere giderim
10 aylık bebek gayet durabilir yanınızda hastanede vs.
Ayrıca ailenizle de görüşün, laf etseler bile sizi çok sevdiklerinden. Ancak onlar size kucak açar bu dünyada.
Geçmiş olsun, bir an önce gidin hastaneye.

Ailem mı bı zamanlar karşı çıktım bu adam için. Nisanliyken. Şimdi ise karşı çıktığım adam için karşılarına çıkacak yüzüm yok.
gurur yapmayın gidin ağlayın yalvarın gerekirse
o kocanız olacak... neyse sahipsiz sanmış sizi

yarın öbürgün çocuğunuzu da hırpalamayacağını ne biliyorsunuz
korkmayın

Vallahi çok korkuyorum. Bı yanım yeter bı yanim... Çok Karman cormanim. Duygularima hakim olamıyorum

Hemen gidin raporu alın. Sustukça devamı gelir.
Ailenizde kızlarının dayak yemesine göz yummaz ne yapmış olursanız olun evlatsınız.
Sizde annesiniz çocuğunuza kapınızı kapar mısınız?
Hemen alın raporu korkmayın

Allah cezasını versin elleri kırılmasın kopsun inşallah.
Hiç korkma git hemen al raporunu.
Bak sen de annesin.Çocuğunun saçının teline zarar gelse dünyayı yakmazmısın?Ailen için de bu böyle.Evlatsın sen.Ne yaparsan yap onlara sığın.Daha güvenli kollar bulamazsın.Hiç çekinme.

Nolur git biran önce polise, böyle devam mı edecek,belli ki ilk değil,polisten rica et ailene ulaştırsınlar madem çok korkuyorsun.Ailen seni geri çevirecek kadar vicdansız mı,illaki kabul edeceklerdir.Bebeğine de yazık ya of!

Bursadayım desen yanına gelirim, yardımcı olmak için. Babanıza bir alo diyin birşey olmaz. Madem ayı dokunmaması gerektiğini bilmiyor, bir darp raporu babanın bilmesi yeterli gelir kendisine.

Hemen bebeğinizle hastaneye gidin orada size yardımcı olurlar gerekirse bebeği oyalarlar sonrasında da ailenize gidin , çekinmeyin siz şansınızı deneyin. kapıya atacak değiller sende annesin bende anneyim evladımız darda olsa kol kanat germez miyiz??
Allah yardımcınız olsun inş aileniz yanınızda olur laf etseler kızsalar bile şu anki halinizden iyidir

hemen polise gidin,polis sizi kendi götürecek gerekli yerlere..hatta direkt 183 ü arayıp yardım isteyebilirsiniz..koruma eşliğinde evden çıkarırlar gerekirse..

Yorumlarınızı okudukça daha da çok ağlıyorum. Ama yapamıyorum sadece ablamı çağırdım. Esyalarimi toplayıp ona verdim götürmesi için.
Bende yarın sabah arkadaşa gidicem kalmaya. Kimseye tek kelime etmeden.
Yaşasın şimdi istediği gibi. Benden bu kadar.

Yorumlarınızı okudukça daha da çok ağlıyorum. Ama yapamıyorum sadece ablamı çağırdım. Esyalarimi toplayıp ona verdim götürmesi için.
Yani boşanmayı düşünüyorsanız darp raporu alın elinizde belgeli bişey bulunsun.Birde ablanıza eşyaları verecekseniz arkadaşınızda eşyasız ne yapacaksınız?
Neden ablanızın yanına gitmiyorsunuz?

Terk etseniz de etmeseniz de şikayetçi olsanız da olmasanız da alın şu raporu
Korksun biraz
Tepki verin yeterki pusup kalmayın

Tebrikler. Polise haber vermeyin ki herif sinirlensin peşinizden gelsin. Sırf kendinizi düşünmeyin, bebeğiniz var sizin. Ya ona zarar gelirse?
Neden bu acizlik?

Ne demek 10 aylık bebek millet 40li bebeklerle yurtdışına gidiyor. Gidin hastaneye alın raporu bu geceyi o evde geçirmeyi nasıl düşünebilirsiniz çocuğunun annesini dovecek kadar gözü dönmüş adam eşyaların olmadığını görünce sabaha sağ koyar mi sizi?

Ailen yoksa kadın sığınma evi araştır bul. Sosyal hizmetler psikolojik ücretsiz danışmanlık iş imkanları sağlıyorlar .. tabi öncelikle ailenle konuş geri çevirmezler emin ol. Ablan fln varsa önce onlara ulaş.

Kavga ve aile içi şiddet şikayetlerinde eskisi gibi polis kapıdan bakıp gitmiyor. Şikayetçi olmazsanız bile bayan bir polis eşliğinde gelen polisler sizinle özel olarak konuşuyor. Eskisi gibi değil korkmayın. Ama karar sizin eğer boşanmayacaksanız bu yola girmeyin hiç. Sonuçta hayat sizin olayları sorunları biz bilemeyiz. Rabbim yardımcınız olsun.

Back
X