- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
- Konu Sahibi usamemhemmam
Çocuğu bırakamam ne demek.
Çocuğunuda al hastaneye git ve al.
Yapmanız gereken tek şey bu.
Çocuğunuda al hastaneye git ve al.
Yapmanız gereken tek şey bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 aylık bebek gayet durabilir yanınızda hastanede vs.Korkuyorum cesaretim yok. Çocuğum küçük 10 aylık onunla naparim nere giderim
gurur yapmayın gidin ağlayın yalvarın gerekirseAilem mı bı zamanlar karşı çıktım bu adam için. Nisanliyken. Şimdi ise karşı çıktığım adam için karşılarına çıkacak yüzüm yok.
Çocuğunuz sizden af dilese siz affetmez misiniz? Korkmayın, ailenize sığının. Allah korusun başınıza neler gelebilir. Yavrunuz için korkularınızı görmezden gelin.Vallahi çok korkuyorum. Bı yanım yeter bı yanim... Çok Karman cormanim. Duygularima hakim olamıyorum
Yani boşanmayı düşünüyorsanız darp raporu alın elinizde belgeli bişey bulunsun.Birde ablanıza eşyaları verecekseniz arkadaşınızda eşyasız ne yapacaksınız?Yorumlarınızı okudukça daha da çok ağlıyorum. Ama yapamıyorum sadece ablamı çağırdım. Esyalarimi toplayıp ona verdim götürmesi için.
Bende yarın sabah arkadaşa gidicem kalmaya. Kimseye tek kelime etmeden.
Yaşasın şimdi istediği gibi. Benden bu kadar.
Terk etseniz de etmeseniz de şikayetçi olsanız da olmasanız da alın şu raporuYorumlarınızı okudukça daha da çok ağlıyorum. Ama yapamıyorum sadece ablamı çağırdım. Esyalarimi toplayıp ona verdim götürmesi için.
Tebrikler. Polise haber vermeyin ki herif sinirlensin peşinizden gelsin. Sırf kendinizi düşünmeyin, bebeğiniz var sizin. Ya ona zarar gelirse?Yorumlarınızı okudukça daha da çok ağlıyorum. Ama yapamıyorum sadece ablamı çağırdım. Esyalarimi toplayıp ona verdim götürmesi için.