• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp raporu nasıl aliniyor? Nereye gitmek ne söylemem lazım. Üzerinden kaç saat geçmesi lazim

Gördüğün şiddete bahane bulmaya,kendini bunun sebebi olarak görmeye başladıysan geçmiş olsun.Ne dese bunca insan boş.Sadece şunu söyliyim sana,şiddetin bahanesi olmaz kimse bunu haketmez.Bunun yanında şimdi özür dilese bile yarın öbür gün yine yapacak.O kapı açılmış kapanmaz artık.

Peki işlem nasıl sürdü nelr dediler bı anlatır mısınız. Çok tutarlar sorgularlar diye korkuyorum
Sen korkuyosun ya rapor ve ifadeden sonra adam korksun birak cunku takibe aliyorlar arada eve gelip sana siddet var mi diyr soruyor polis adamin odu kopuyor en azindan kendine ceki duzrn veriyor. Bir tanidigimizin aynen anlattigim gibi oldu. Mevzu neydi bilmiyorum ama almalisin raporu biran once

Tüm mesajları okumadım ama eşiniz sizin ailenize mi gidiyor?
Hani sizin, eşimi istemediler ben gidemem dediğiniz eve istenmeyen damat gidiyor ve siz gidemiyorsunuz?? Kafam karıştı.
Darp raporunu boşanmak için değil elinizde bulunması için alacaksınız zaten.
Birde anahtar mevzusu vardı galiba. Polis gelir çilingir çağırır açtırır kapıyı. Tüm yasalar, kanunlar kadına hizmet ederken kadınların böyle olmaları şaşırtıcı!

Bakın tekrardan yazıyorum. Nisanliyken ailesiyle ev hakkından sıkıntısı oldu ben yanında destekçisi oldum hep ne varki
Başı boş gezip dolaniyodu.
Kafayı yemek uzereydi.
Bize sık sık gelip gittiği için tartışma çıkıyordu. Nisanliyken. Bende gelip gidicek diye bişe söylediklerinde karşı cikiyodum.
O zamanlar kardeşim bana el bile kaldırıyordu ben en çok ta artık oradan kurtulmak istedim. Kii iki sene sonra başıma bununda geleceğini bilemezdim.

Öğlen arası gidicem inseallah hastaneye.
Benim rapordan korktuğum teksey ise. Çok icine girmeleriydi..
Arkadaş yazmış gelip kontrol ediyorlar diye işte her zaman polis gelicek korkusuyla durmak istemiyorum.

Yoksa ailem gerçekten çok seviyordu onu.

Şimdi de kendi ailesine gitmez benimkine gider.

Akşam annemle gelmiş. Kapıyı açmıyorum diye onun sebebiyle girdi

Öncelikle geçmiş olsun tüm mesajlarınızı okudum dikkatimi çeken bir şey var sizdeki bu polis korkusunun sebebi nedir? Polis sorgulayacak eve gelip kontrol etmesinin stresini yaşamak istemiyorum yazmışsınız da. Polisin amacı sizi eşiniz olacak kişiden korumak. Bu nedenle ona gözdağı vermek. Şiddet gören siz iken nedir bu yersiz korku anlamadım

Acile gideceksin devlet hastanesi olmak zorunda
Darp raporu diyeceksin
Tutanak tutulacak
Hastane polisi gelir zaten.sikayetci misiniz diye sorar
Ya sikayetciyim diyeceksin yada hayir diyip sadece darp raporunu alacaksin.

Bakın tekrardan yazıyorum. Nisanliyken ailesiyle ev hakkından sıkıntısı oldu ben yanında destekçisi oldum hep ne varki
Başı boş gezip dolaniyodu.
Kafayı yemek uzereydi.
Bize sık sık gelip gittiği için tartışma çıkıyordu. Nisanliyken. Bende gelip gidicek diye bişe söylediklerinde karşı cikiyodum.
O zamanlar kardeşim bana el bile kaldırıyordu ben en çok ta artık oradan kurtulmak istedim. Kii iki sene sonra başıma bununda geleceğini bilemezdim.

Öğlen arası gidicem inseallah hastaneye.
Arkadaş yazmış gelip kontrol ediyorlar diye işte her zaman polis gelicek korkusuyla durmak istemiyorum.
Polis senin guvenligin icin geliyor bir nevi goz dagida oluyor cok sık degil 2 3 ayda falan anca oyle birakmiyorlar yani kendilerini hatirlatiyorlar bu siddet goren kadinlar icin cok iyi bisey bence

Hanımlar ben çok korktum rapor almaya neden çünkü evliliğim bitsin istemiyorum çünkü onu çok seviyorum.
Ama bugün anladimki bu iş bitmiş evin kilidini değiştirmiş ben ablamdayken eve gidip açamadım.

Şimdi annemi iş yerinden çağırdık. Ve gelip konuşcaz ve artık ona göre yol alcam.

Beni soğutun kurbanının olayım evliliğim bitiyor:KK42:

Merakla bekliyordum ne zaman seviyorum diyeceksin diye çok geçmemiş üstünden Kilidi değiştirmesi suç. Bu net ama bence o da seni önemsiyor ama değer veriyor mu bilemem. Valla ben 20 yaşımdaki halimi düşünüyorum sınav ve dersten başka derdim yoktu. İkinizde çok küçüksünüz aslında. Sakin ol herkesi değil kalbini dinle. Onsuz yapamayacaksan hiç darp raporuna filan girip iyice çıkmaza sokma olayları. Onun sana vurduktan sonra ne hissettiği bence tüm hukuktan daha önemli ki bunun adı da vicdan. Sen şikayet edersen vicdanı rahatlayacak, eğer boşanmayacaksan uğraşma boşuna.

off keske dun su raporu alsaydin! hala almadin degil mi ? izlerde kaybolmustur.
Ne kadar firsatci, kurnazmis hemen kilidi degistrimis. Polis zoruyla falan girebilirsin belki, pek bilgim yok ama bilen arkadaslar yazarlar! Evine git bu is bitmeden ya da cozulmeden bir yere ayrilma . O ev senin de !

Hanımlar ben çok korktum rapor almaya neden çünkü evliliğim bitsin istemiyorum çünkü onu çok seviyorum.
Ama bugün anladimki bu iş bitmiş evin kilidini değiştirmiş ben ablamdayken eve gidip açamadım.

Şimdi annemi iş yerinden çağırdık. Ve gelip konuşcaz ve artık ona göre yol alcam.

Beni soğutun kurbanının olayım evliliğim bitiyor:KK42:
Böyle insana aşık olsam yaptığı hayvanlıktan sonra küt diye kesilir sevgim. Seni biz nasıl soğutalım kendi yapamıyorsa?

Ya başka ne için gideceksin polise? Polis sana şiddet uygulamaya mı geliyor sanki, kocan olacak herife göz dağı vermeye, seni korumaya geliyor. Neden korktuğunu anlasam keşke...

Gittim darp raporu almaya hastaneye girişim yapıldı direk hastane polisine yönlendirdiler. İçeri girdim sordular darp varmı nerde oturuyor vs vs. Ben dedim ki oğlumun velayeti nafaka tazminat için istiyorum.
eğer ki eşimi içeri hapse bı yere gotureceklerse istemiyorum iptal edin işlem yapılmadan. Onlarda giriş yapıldı. Ben hayır istemiyorum dedim. İşlem yapan iptal ederse gidin ettirin dedi.
Gittim ağlıyordum bunları konuşurken adam abla geç sakinles dedi. Oturdum iptal ettiniz mi dedim evet dedi.
Ama abla tekrarlanirsa gel dedi. İşte öyle.
O adam 30 yasinda çocuk demis bı kişi yaşını soyliyim. Dedim.

Ben nasıl yapicam. Gerçekten çok seviyorum. Offff

Gittim darp raporu almaya hastaneye girişim yapıldı direk hastane polisine yönlendirdiler. İçeri girdim sordular darp varmı nerde oturuyor vs vs. Ben dedim ki oğlumun velayeti nafaka tazminat için istiyorum.
eğer ki eşimi içeri hapse bı yere gotureceklerse istemiyorum iptal edin işlem yapılmadan. Onlarda giriş yapıldı. Ben hayır istemiyorum dedim. İşlem yapan iptal ederse gidin ettirin dedi.
Gittim ağlıyordum bunları konuşurken adam abla geç sakinles dedi. Oturdum iptal ettiniz mi dedim evet dedi.

Sen o kocan olacak adamı nafaka, tazminat deyince göreceksin. Burada okuyoruz. İçlerinden bambaşka biri çıkıyor para ödeyeceklerini duyunca. O zaman dersin rapor alsaydım keşke diye. Neyse kendin yaşa gör aman.

Dun konu acmissin darp raporu nasil nerden alicam diye ortaligi velveleye vermissin bugun zar zor gitmissin hastaneye yine almamissin:KK57:
Sizde siddet gormenin kirginligi gecmis 1 günde masallah.
O kapi kilidi degismeseydi yine de gitmezdiniz herhalde.
Sanki adami iceri alip iskence edecekler karisini dövdü diye.
Üstelik agzi burnu kirilanlarin bile iki nasihatle baristirilip gonderildigi bir ülkede.
Siz barişma ihtimaline karşi bilincli hareket ediyorsunuz.
Ve de klasik olarak meshur "Seviyorum ne yapayim" cumlesine siginiyorsunuz.

Kocanizdaki bu hem suclu hem guclu olup da kapinin kilidini degistirecek rahatliga şaşmamak gerekiyor bu durumda.

Inanamiyorum yaa soyleyecek bi soz bulamiyorum hem yaptiginiza hemde kocam dediginiz adamin yaptigina..

Belkide seni anlayamiyoruz bilemiyorum vardir bunda da bi hikmet ama iste kararlarimizin sonucunu yasiyoruz bunu unutmayin..

Yemin ediyorum kafam allak bullak. Gitmek istiyorum ama sonrası için korkuyorum. Ya iş gerçekten kötüye giderse diye. Çünkü ben çok üstüne gittim bunalttim yoksa böyle bişe yapmazdı o. Bilmiyorum durumum hiç iyi değil. Bebeğim yanımda uyuyo ona zarar vermez kavgada bile alıp kucağına susturmaya çalıştı ağladıgim için ama kucağına almasına bile müsaade etmedim. Yarım saat önce geldi kaç sefer bastı Zile acmayinca geri gitti
Üstüne gittim yoksa böyle bir şey yapmazdı cümlesi aynen şunun gibi o katil değil maktul kışkırttı tahrik var yoksa beni niye dövsün ? Di mi yani tahrik ettiğiniz için hakkediyorsunuz. .valla siz bunu sindirmişseniz değil darp raporu almak altın kafes sunarlar gitmezssiniz.ama unutmayınız ki tüm kadın cinayetleri başta bu şekilde başlar her ölen kadın katili ile bir kaç çocuk yapmış ve severek evlenmistir

Back
X