• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp raporu nasıl aliniyor? Nereye gitmek ne söylemem lazım. Üzerinden kaç saat geçmesi lazim

Merhaba 1-2saat surmuyo doktor veriyo hemen raporu bende aldim dikis atildigi halde çabuk bitiyor hastane polisi gelio ifade alio detaylı deil detayli Emniyette alinio

Çocuğunun velayetini alırsın, devlet sana koruma sağlar, tazminat, nafaka alabilirsin gibi gibi. Niyetin yok da neyse
Yok gerçekten yarını bekleyeceğim kuvvetli bı özür bana duzelecegine söz verip yemin ederse af edecegim. Yoksa vurdum duymaz devam Edip hayatını yaşamaya bakicaksa gerçekten alicam o raporu en azından elimde kalsın. İki sefer eve geldi almadim

Peki çok mu şiddetli vurdu sana?
Sana burda herkes raporu al dedi
Niye dinlemiyorsun?
Elinde belge olurdu en axından
Dava açmasan bile
Yok kolumu sıktı ve eliyle yüzüme vurdu sonra çekip gitti. Şimdi tekrar geldi Zile basıyor ama yine almicam

Merhaba 1-2saat surmuyo doktor veriyo hemen raporu bende aldim dikis atildigi halde çabuk bitiyor hastane polisi gelio ifade alio detaylı deil detayli Emniyette alinio
Peki işlem nasıl sürdü nelr dediler bı anlatır mısınız. Çok tutarlar sorgularlar diye korkuyorum

yarina kadar iz kalmazsa yine verirler mi? elinde kanit olacakti ne guzel , umarim yarin alabilirsin! Affetsen bile yine de al su raporu.

Bu konudan cikarilacak o kadar cok ders var ki :KK43: klise olacak ama keske gencler bu konulari okuyup evlenmeye karar verse!
Ben senin yerinde olsam darp raporu alirdim. Polise gitmesen bile bi kenarda dursun!
Cok gec ama 20 yasinda evlenmez, egitimime devam ederdim ama ailen karsiysa yapacak birsey yok!
Ailemin siddetle karsi geldigi birisi ile evlenmezdim cunku hep onlar hakli cikiyor!
Ailen arkanda degil, isin yok , nereye gideceksin ? Kocan fiziksel siddetin yani sira psikolojik siddette uyguluyor ! dayak yemissin hala ben kizdirdim aslinda iyi diyorsun. Ne yaparsan yap sana vurma hakki yok! 10 aylik bebegi kavga da susturacagina yaninda kavga etmesin madem iyi bir baba!!!!
Gerçekten nisanliyken çok sorun yaşadı ailesiyle ev hakkını vermediler ben yanında destek oldum. Ailem çok severler nisanliyken bile çok seviyorlardi tek sıkıntımız fazla sık gidip geliyordu bunalimdaydi.
Yoksa gerçekten ailem karşı değildi.
Hakkını yiyemem şuan çok kizginim ama çok efendi biridir inanın ovmuyorum.
Olayı anlatmak amacım yoksa hala onu pofpoflamaktan bana el kaldırdığını iyi oldu değil

Ablam bile duydu çok şaşırdı çünkü dışardan öyle biri değil efendidir. Şimdi gitti sahada gelmeyecek benim ailemde kalacak kendi ailesine bile gitmez.

Elimde durması için yarın alicam inseallah.

Alırsın evet
Al kanıtın olsun
Umarım bir daha böyle birsey yaşanmaz
İnseallah o kadar yıpratıcı bir durum kii. Başka ne denir bilmiyorum.. içim çok kırgın. Heran ağlamaklı halim çünkü tartışırdik ama bu kadar değil.

Böyle şiddet içeren bir çığlık duysam hep yazıcam bıkmadan usanmadan . Kızlarınızı okutun ve mutlaka meslek sahibi yapın , kendi ayakları üzerinde dursun ki kendisine bir eşya bir mal gibi saygısız davranan eşleri olduğunda kıçına tekneyi basacak cesaretleri olsun .

Bunu birkez yapan tekrar yapar bunu asla unutmayın . Eve almamak , arkadaşınızda kalmak çözüm değil alın darp raporunu sokun gözüne birdahaki sefere dava açacağınızı söyleyin ki kendini düzeltsin. Siz bir eşya değilsiniz size vurmaya asla ve asla hakkı yok . En azından kendinize saygınız varsa bunu yapın.

Konu sahibi burda o kadar tecrubeli kk uyeleri size ayni seyi yazmis. Cunku aklin yolu birdir.

Fakat sizin gitmeye falan niyetiniz yok. Bence burda da bosuna zaman kaybetmeyin, insanlarin vaktini calmayin.
Cunku verilen tavsiyeleri giz ardi ediyorsunuz.
Ileride olacaklari da yazmis arkadaslar. Yarin ozur diler afdedersin, bir daha ki sefere siddetin dozu daha da artar diye.
Hayat sizin hayatiniz tabiki, nasil isterseniz oyle yasarsiniz.

Size tek tavsiyem biraz cesaretli olun.

O raporu mutalak al 10 aylik cocuk bekler bir kac saat hastanede ne olacak. Cocuk hasta olsa goturmeyecek misin hastaneye? Bekleme odasinda beklersin emzirme odasi var emzirir altini degistirirsin ne olacak? El kadar bebek filan diyip vazgecme pisman olursun. Elleri kırılsın al raporunu dursun. Sonra keske alsaydim dersinn

Yemin ediyorum kafam allak bullak. Gitmek istiyorum ama sonrası için korkuyorum. Ya iş gerçekten kötüye giderse diye. Çünkü ben çok üstüne gittim bunalttim yoksa böyle bişe yapmazdı o. Bilmiyorum durumum hiç iyi değil. Bebeğim yanımda uyuyo ona zarar vermez kavgada bile alıp kucağına susturmaya çalıştı ağladıgim için ama kucağına almasına bile müsaade etmedim. Yarım saat önce geldi kaç sefer bastı Zile acmayinca geri gitti

Yok anahtarimi bile aldı. Burası onun evi ya ben gidicekmisim. Kizar böyle şeye ama cinayet işleyecek kadar değil. Büyük bı tövbe edecek pişman duyacak. Ve şimdi raporu almasamm bile baktım hayatım düzene giriyor biseler yapar çalışmaya baslarim. İlk işim arkadaş a. Gitmek olucak

Darp raporunda sadece alıp elimde kalsa boşanmada bana ne gibi savunmam olur. Neyime yardımcı olur tam anlatamadim ama anlayın nolur

Yok gerçekten yarını bekleyeceğim kuvvetli bı özür bana duzelecegine söz verip yemin ederse af edecegim. Yoksa vurdum duymaz devam Edip hayatını yaşamaya bakicaksa gerçekten alicam o raporu en azından elimde kalsın. İki sefer eve geldi almadim

Kaç kişi git al demiş Git al raporunu kurtul illa bosanacaksin diye bir durum yok. Ha bu arada ailen eşini istemedi ve esin şimdi gidip orada kalacak beynim yandı her yerde başka bir yorum esiyor resmen. :kızgın:

Yok boşanmaya cesaretim yok. Yapamam nasıl yaparım. Daha yaşım 20 boşanmak bana çok ötede geliyor. Korkuyorum. Kocam olucak adamdan değil geri hayatım nasıl ilerleyecek diye. Birde esyalarimi gönderdim ki direk ordAn dolmuş a binip kolayca gidebilmek için.

arkadasım da 20 21 yaşında boşanmıştı 2 yaşında çocugu vardı taaaaa kaç sene önce. kısmeti çıktı geçenlerde evlendi yaşı 30. kızıda büyümüş oldu. gelinlikde giydi düğün de yaptı. şimdi çok mutlu. hayatınıda yaşadı. gençliğini yaşadı gençliğni....sende gençliğini yaşa önünde uzun bir hayat var. allah sağlık versin. kısmetinde çıkar çocugunda olur mutluda olursun. belki bir işbulur ayakların üstünde kendin durursun. yaş daha 20 ne ki

rapordan korma muayne olacaksın rapor isticeksin. o raporu illa polise götür diye ısrar etmıyoruz. sakla güzel bi yere sakla. belki bir gün kafan atar yaparsın yapacagını olmaz mı. .. bahanen de var. canım acıdı hastaneye gıttım bu kadar

Ailem mı bı zamanlar karşı çıktım bu adam için. Nisanliyken. Şimdi ise karşı çıktığım adam için karşılarına çıkacak yüzüm yok.

Öyle düşünme ailen onlar senin. En kötü aile bile o mahlukatın işkencesinden iyidir.
İnşallah gidip almışsındır darp raporu..

Back
X