Davalık olma nedenim evladımın ismi

Hakim, kimliğe babanın vermek istediği ismi de ekletir mi?

• Ankete Katılan
    146
  • Anket Kapalı .

Thesingle mom

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
66
106
8
Selamlar herkese, boşanma nedenim kürtaj olmam konusundaki baskıydı. Baba evimde evladımı kucağıma aldım, yıllar sonra baba kişisi ismini ona danışmadığım için bana dava açmış. Benzer bir olaya şahit olduğunuz mu sizce değiştirilir mi çocuğumun adı?

Sen istemediğin sürece değiştirilmez diye düşünüyorum. Bu adamla hala evlimisin

Ankete birşey işaretleyemedim çünkü hiçbir fikrim yok. İyi bir avukat bulun bence kendinize. Birde bu baba kişisi daha önce hiç çocuğunu arayıp sordu mu? Bir ihtiyacını karşıladı mı çocuğunuzun? Hiç maddi desteği oldu mu? Bunları yapmadıysa nasıl yüzsüzce böyle bir dava açabiliyor hayret valla.

Baba ayrı şehirde yaşıyor sadece mahkememiz oldukça yani iki üç ayda bir görüyor evladını, bir kaç saat. Boşanma davamız iki yıl önce açıldı ama malesef uzatmaları oynuyor hala.

B.k yer o zaman
Adam gibi babalik yapma sonra da cocugun ismine laf et??? Dam ustunde saksagan gel bana bazi bazi yani, once adam gibi babalik yapsin sonra hak iddia etsin.

Nafakayı düzenli ödemiyor icraya vermediğim için ama gebeliğim boyunca maddi manevi hiç bir şekilde yanımda olmadı. Hep beddualar hakaretler etti, iletişimi kestim tabi bunlardan dolayı.

Nafakayı düzenli ödemiyor icraya vermediğim için ama gebeliğim boyunca maddi manevi hiç bir şekilde yanımda olmadı. Hep beddualar hakaretler etti, iletişimi kestim tabi bunlardan dolayı.

Davanin dusmesini talep edin o zaman dimdirekt
Maddi manevi hicbir katkisi yok sizce bu cocuk ustunde herhangi bir hakki var mi?
Dogumda orda olsaymis siz de fikrini sorardiniz elbet
Hakimi yuzune tukurtmesin bence

Cok enteresan,
Ama bosanma olmadigi icin sanirim velayet ikinizin de uzerine, buradan yuruyecek.
Brnce iyi bir avukat bulun, hem bosanmaniz icin hem de tum haklarinizi almaniz icin.

Saniyorum ki bu isim davasini kazansa bile velayet tamamen size gecince yeniden isim degistirebilirsiniz.

Baba ayrı şehirde yaşıyor sadece mahkememiz oldukça yani iki üç ayda bir görüyor evladını, bir kaç saat. Boşanma davamız iki yıl önce açıldı ama malesef uzatmaları oynuyor hala.
Bir şeycik olmaz :) gönlünüzü ferah tutun.
Babalık yapmadığı çoçuğun ismi mi dert olmuş kaç yıldan sonra...

Geçici velayet bende.

Amacı ne. Kendi istediği ismin konulması mı, ya da tazminat falan mı istiyor? Ayrıca ona kalsa o çocuk hiç olmayacakmış, bir de ismini koyacakmış öyle mi. Saçmalık resmen.
Amaç egosunu tatmin etmek, benimle uğraşmak... Sözde babası olduğu için istediği isimle hitap etmek istiyormuş dilekçede yazan o. Zaten kürtaj olmamı isteme nedeni de egosuydu. Ben hamile halimle baba evine dönemeyecektim mecbur isteğini yerine getirecektim beyefendinin, o konuda dahi başka bir amaç yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…