• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davalık olma nedenim evladımın ismi

Hakim, kimliğe babanın vermek istediği ismi de ekletir mi?

• Ankete Katılan
    146
  • Anket Kapalı .
değiştirmez ismi mahkeme ismin yanında başka bir isim ekletmek mümkün ama bir insanın ismini sıfırdan değiştirmek neredeyse imkansız bir de alakasız olacak kusura bakmayın ama davayı çekişmeli mi açmıştınız

Bir halt yapamaz. Avukat değilim, kanunları tam bilmiyorum ama yükümlü olduğu, çocuğunun ihtiyacı olan nafakayı bile doğru düzgün ödemeyen adama hangi hakim hak verir yahu? Herhalde boşanma dilekçenize bu kürtaj baskısını da yazmışsınızdır, şahitleriniz filan da varsa, o mahkemeden bir ton laf yeyip çıkar ancak. İyi bir avukat bulup işinizi garantiye alın yine de. Adam olsaymış da, kendi egosunun peşine düşmeden önce çocuğunun ihtiyaçlarının peşine düşseymiş iskele babası herif.

Grupta yeni olduğum için alıntı yaparak dönmek zamanımı alıyor. Maddi yardımı sorulmuş, canı istediğinde nafakayı ödüyor haricinde ailem yardımcım sağolsunlar. Kpss ye hazırlandığım için çalışamıyorum şu an malesef.

Dava dosyanizda boşanma nedeniniz kürtaja zorlamak olarak geçiyor mu ?

Neden uzuyor dava ?

Nafaka ile ilgili icraya verin.Yasal olarak bebeği görebileceği zamanlarda görmeye gelmediğini resmilestirin.Hukukcu değilim ama bu şekilde ilgisiz bir adamın eski eşi (anne) çocukların kendi soyadını almasi için mahkemeye vermiş kazanmıştı.(gazete haberi)

Amaç egosunu tatmin etmek, benimle uğraşmak... Sözde babası olduğu için istediği isimle hitap etmek istiyormuş dilekçede yazan o. Zaten kürtaj olmamı isteme nedeni de egosuydu. Ben hamile halimle baba evine dönemeyecektim mecbur isteğini yerine getirecektim beyefendinin, o konuda dahi başka bir amaç yoktu.
Boşanma dilekçenizde eşinizin kürtaj isteği geçiyor mu? Boşanma davanızda kürtaj talebi kayda geçti mi? Dava dosya numaranızı biliyorsunuzdur, boşanma davanızın dosyasının bir örneğini alın, içinde kürtaj yazıyorsa süper bence, bebeği istemediğinin kanıtı olarak sunar, davanın düşmesini talep edersiniz, bence işe yarar.

Amaç egosunu tatmin etmek, benimle uğraşmak... Sözde babası olduğu için istediği isimle hitap etmek istiyormuş dilekçede yazan o. Zaten kürtaj olmamı isteme nedeni de egosuydu. Ben hamile halimle baba evine dönemeyecektim mecbur isteğini yerine getirecektim beyefendinin, o konuda dahi başka bir amaç yoktu.

Doğumunu istemediği,ü
Doğumunda bulunmadığı,
2-3 ayda bir gördüğü,
Nafaka bile ödemediği, maddi-manevi emegi olmayan çocuğun isminde hak iddia eden kafa pırıl pırılmış gerçekten.

Siz once icra takibini baslatin bence
Isim davasinda da icra davasinin dosya nosunu ekleyin
Hakimden azari yer asagi oturur siz de 4 kose olursunuz

Boşanma dilekçenizde eşinizin kürtaj isteği geçiyor mu? Boşanma davanızda kürtaj talebi kayda geçti mi? Dava dosya numaranızı biliyorsunuzdur, boşanma davanızın dosyasının bir örneğini alın, içinde kürtaj yazıyorsa süper bence, bebeği istemediğinin kanıtı olarak sunar, davanın düşmesini talep edersiniz, bence işe yarar.
Geçiyır tabiki. İspatını da sundum bu davada da sundum delilleri. Evladıma olan hakaretlerini felan hep sundum. Misal bir mesajda sen çocuk peydahladın bedelini ben mi ödeyeceğim, o sıpaya ailen baksın yazmıştı. Davalarımı takip ediyorum.

Kuzenim avukat ona yazdırdım dilekçemi, basit yargılama olduğu için beni şahit olarak yaz yardımcı olurum diğer konularda dedi. Kuzene göre hakim duygusal yaklaşmazmış :olamaz:
Ya zaten hakimin duygusal yaklaşmasına gerek yok ki, mantık çerçevesinde baksa da, bu kadar sorumsuz bir adama hak verecek değil ki.

Back
X