- 4 Temmuz 2018
- 66
- 106
- 8
- Konu Sahibi Thesingle mom
-
Hiç öyle değilmiş bu işler. Nafakayı her zaman ödeyemiyorum azaltın diye kendi söylüyor, hakim azaltmıyor o kadarca. Maddi durumu çok iyi nafaka ise makul aslında ama para ona daha fazla lazım demekkiSiz once icra takibini baslatin bence
Isim davasinda da icra davasinin dosya nosunu ekleyin
Hakimden azari yer asagi oturur siz de 4 kose olursunuz
Babalık bile yapmamış ki ne isim hakkıymış ne tuhaf bi adam .Kuzenim avukat ona yazdırdım dilekçemi, basit yargılama olduğu için beni şahit olarak yaz yardımcı olurum diğer konularda dedi. Kuzene göre hakim duygusal yaklaşmazmış
Geçiyır tabiki. İspatını da sundum bu davada da sundum delilleri. Evladıma olan hakaretlerini felan hep sundum. Misal bir mesajda sen çocuk peydahladın bedelini ben mi ödeyeceğim, o sıpaya ailen baksın yazmıştı. Davalarımı takip ediyorum.
Geçiyır tabiki. İspatını da sundum bu davada da sundum delilleri. Evladıma olan hakaretlerini felan hep sundum. Misal bir mesajda sen çocuk peydahladın bedelini ben mi ödeyeceğim, o sıpaya ailen baksın yazmıştı. Davalarımı takip ediyorum.
İki üç ayda bir görüyor evladımı. Hayır, yakınımın adını koymadım. Güzel anlamlı, evladımın sıkıntı çekmeyeceği bir isim koydum.Egoya bak kayınvalidemin erkek versiyonu
Çoçuğa babanızın ismini falan mı koydunuz görmediği çocuk için niye böyle hırs yaptı ki?
Bence siz dava açın onun soyismini bile taşımasın
O kadar kötü ki önceki yazışmalar, hepsini tek tek okumak zorunda kaldım delil sunmak için. Benimle uğraşacağını bildiğim için silmemiştim mesajlaşmaları. Hakaret dolu mesajlaşmaları tekrar okumak(üstelik evladımla alakalı olanları) beni çok etkiledi. Çocuğum ilgi bekliyor benden bir tek annesi var zaten ebeveyn olarak başında, neden bunu bize yaşatıyor?Sınavıma da çok az kaldı. Allah'ım bu günler geride kalacak mı ya
ya ne saçma.. hakime ne diyecek? adam sormayacak mı isim konulurken siz nerdeydiniz, niye şimdi?? diye. bu pişkin ne diyecek? o ara istemiyordum, görmedim bile çocuğu diyemez herhalde!! ama haklı bir gerekçe sunarsa ve biyolojik olarak da babası olduğu için hakim nasıl yanaşır bilemem. konu sahibi ısrarla çocuğun ismini söylemeyince merak ettim. yani isim dini yada siyasi bir isimdir mesela. o isme bir sebepten takmıştır kafayı. yada soyadla birleşince garip anlamlar çıkıyordur falan öyle durumlarda hakim ne der bilemiyorumörneğin nufusa geçmiş garip isim soy isimler var. sabit top gibi mesela
Dava tarihine kadar açmayı düşünüyorum. Adli tatil giriyor araya dava uzak bir tarih o yüzden, sınav öncesi karşı tarafı harekete geçirecek şeyler yapmak istemiyorum, kendisi bahanede. Hoş savcılığa şikayet ederim daha önce yapmadığım şey değil ama canımın sıkıldığıyla kalacağım.kuzeninizin dediği gibi hakim duygusal yaklaşmaz
delillerle ilerler
icra takibi açsaydınız keşke
Amacı pislik yapıp huzurunuzu bozmak
O nasılki babaysa sizde annesisiniz ayrıca bosanma sürecide devam ediyor
Mahkeme demezmi ey be gavat cocugun adını kimliğini baba cıkarır nerdeydin bugune kadar
o zaman derdi huzur vermemek size. hakim haklı sebep sunmadıkça değiştirmez. siz de zaten orda olacaksınız. size de soracaklar. aynen anlatırsınız.Öyle bir isim değil dediğim gibi sadece istediği isimle hitap etmek istiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?