- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 29
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
niye kendinizi bu duruma düşünüyorsunuz.
ordan ayrılınca nisanliniza şikayet etmiş durumuna düşmüssunuz.
onlarda amaan ne gereksiz alınganmış biz iyi niyetliyiz düşündüğüne bak demislerdir arkanızdan büyük ihtimal.
bu toplara hiç girmeden o gün geldiğinde gitmek istemiyorsanız bir bahane uydurup hediyesini gönderirseniz daha az dikkat çekerdi.artık yapamazsınız.
istediğiniz küçük bir hediye alın gidin.
bu kadar da beklentiye girdiğinizi hissettirmeyin.daha çok üstünüze gelirler.
ben olsam hazır çağrılmamışim gitmezdim.
hiç gündeme de getirmezdim
maalesef alınganımcok alingansin evlilik yurutemezsin. nisanlini ailesi dolduruyorsa sen de kendini dolduruyorsun.~
ben o an ne diyebilirdim..Ama nişanlısı gidicez demiş ? Ne desin duymazdan mı gelsin ? Bence fikrini belirtmeli böyle bi konuda bunun sonu yok çünkü.
Yarın evine gelirkendr oğlunu arar başkasına çağırırkende .
Huzursuzluk çıkmadın diye susunca hep huzursuz oluyosun .
büyütüyor muyum emin değilim işte..Sanki biraz büyütüyorsun gibi geldi bana
Zaten nişanlından geleceğin haberini aldığı için söyleme gereği duymamıştır.
Tabi söylese daha iyi olurdu ama gene de büyütülecek bir durum değil
Oğluna bunun siparişini verebilir sizin için bir şey diyemem annemde bir şey alacağımız zaman ihtiyacı olanı söyler mesela
Gibi gibi...bakış açısına ve nasıl anlamlandırdığınıza bağlı...
nişanlım kendi odasındaydı kalabalık ortamda değildiSizi nişanlınızla bir gördükleri için ayrıca çağırmamışlardır. İyi yönden düşünürsek, böyle...
Nişanlınız hala kalabalık ortamdayken görüntülü konuşup bir de şikayet eder gibi durumu anlatmışsınız, bu çocukça geldi. Hata etmişsiniz. Umursamaz olmalıydınız.
Hediyeyi de nişanlınız alsın, lafını bile etmeyin, siz alacak değilsiniz.
bravoSizi tabi ki de ayrıca davet etmelerine gerek var. Nişanlınız zaten o evin oğlu, önemli olan sizin müsaitlik durumunuz. Hatta bu tip durumlarda özellikle çiftlerden hanım olan aranıp davet edilir ya da evine gidilecekse ona haber verilir. Gönlünüzü almak yerine agresif davranmışlar, biraz yüz göz olunmuş sanki. Biz mesela yengemi de dayımı da ararız bir yere çağıracak olursak. Dayım bana sormayın yengenizi arayın der. Nişanlınızın da sizi kayırması gerekliydi ama yapmamış. Ben olsam gitmem. O gün işim var sorsalardı haberleri olurdu derdim. Kendinizi kıymet bilmeyen insanlara ezdirmeyin.
ben o an ne diyebilirdim..
ya ben zaten gidicektim ama orda o konu açıldı beni yok saydılar kardeşine geliyosun dimi diye soruyor ama bana haber bile vermiyor herkes çağrılmak ister.
gitme konusuna demiyorum zaten.Ama nişanlısı gidicez demiş ? Ne desin duymazdan mı gelsin ? Bence fikrini belirtmeli böyle bi konuda bunun sonu yok çünkü.
Yarın evine gelirkendr oğlunu arar başkasına çağırırkende .
Huzursuzluk çıkmadın diye susunca hep huzursuz oluyosun .
nisanlin cok iyi demis : Șimariklik yapiyorsun..Merhabalar,
Çok sinir bozucu bir durumla karşınızdayım. Konuya geçiyorum. 8 nisanda görümcemin oğlunun doğum günü partisi var. Ben nişanlıyım. Beni kimse aramadı söylemedi sadece nişanlım bizde gideceğiz seninle dedi annesi geliceksiniz demiş. Bende tamam dedim. Buraya kadar tamam, sorun yok.
Dün akşam şu en son açtığım konuyla ilgili kv me kırgın ve soğukta olsam gittim evlerine. Baktım o da öyle. Neyse teyzesi kuzenleri geldi nişanlımın. benim kv kardeşine sordu geliceksiniz dimi doğum gününe. Bende yanlarındayım, üçümüzüz. O da evet işte ne alacaksın muhabbet ediyorlar. Kv bana sormadı bile prenses sende geliyorsun dimi, seni de bekliyoruz diye. Kendimi çok dışlanmış hissettim. Bana söylemiyor, ama kardeşine yanımda soruyor.
Herneyse. Nişanlım o sıra marketteydi. Marketten geldi ve ben hemen kalkmak istedim. Ruhum daraldı. Sonra eve gittim. Görüntülü konuşuyorduk o anladı üzgünsün dedi. Ben de söyledim işte kendimi dışlanmış hissettim dedim. Sonra teyzesi geldi yanına bana dedi biz bir aileyiz söylememiz gerekmez tabi ki geliceksin. Annesi hemen ordan atladı noldu diye sonra duyunca durumu e çağırdık ya bidaha mı çağırcaz dedi! ne zaman çağırdı bana söylemedi.. bizde birisi davet edilirken kişinin kendisine laf arasında olsa bile söylenir..
Nişanlımla da kavga ettik yok şımarıklık yapıyosun sana kızım diyolar senin yaptığına bak falan..
İkinci mesele; görümcemlerin durumu çok iyi. Şimdi çocuğa da iyi bir hediye almak gerekir, ama benim anlam veremediğim benim bu kv utanmadan sipariş veriyor. Siz gözlük alın ama çakma olmasın orjinal olsun. Utanmadan bide sipariş veriyor. Biz evleneceğiz zaten masrafımız çok bir de orjinal gözlüğe kimbilir ne kadar vereceğiz. Üstelik bir kaç ay sonra kırılır gider o gözlük..
çok bunaldım çok kırıldım nişanlımı dolduruyorlar bunun farkındayım
ne yapmalıyım tecrübeli ablalarım yardım edin..
görümcem beni aramaz huyunu biliyorum öyledir o.Ben seni çok iyi anlıyorum nişanlıyken 1-2 -3 böyle eşimin ağızından çağırıldım zoruma gitti evkenincede değişmedi durum çünkü ben ozaman giderek hata yaptım. Şimdi 10 kereyse birinde gidiyorum çünkü 11.de annesi aramak zorunda kalıyo
Çantası değilsin onunla evli olduğunda da çantası değilsin nişanlı olman eş olman seni ona 24 saat bağlamıyo emrivaki yapılması hakkınıda doğurmuyo .
Parti görümcenin çocuğununsa görümcen aramalı kvyi pekte ilgilendirmiyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?