davet edilmemek

Konu sahibinin ailesinin davranışlarının yanında kayinvalide ve görümce melaike gibi kalıyor. Sizin yerinizde olsam ailemle arama mesafe koyup nişanlımın ailesine iyi davranırdim. Böyle ufacık şeylerden şikayet etmeye devam ederseniz ileride nisanlinizla / eşinizle çok sorun yaşarsınız.

Ben alıngan bir insan değilim lakin nezaketen davet edilmek isterdim.
Bu konu da siz haklısınız,böyle şeyler karşındaki insana verdiğin değeri gösterir.
Neden kv nin yanında görüntülü konuştunuz ki,hiç gereği yokmuş bence..
Hediye konusunda özgür olmalıydınız,talimattan hoşlanmadım.
Nişanlınız alsın o zaman hediyeyi,siz karışmayın..

Geçen haftalarda da benim görümcemin kızının doğum günüydü ben daha parti olduğunu bile öğrenmeden hediyesini kurmuştum kafamdan çağırmasa bile gidecektim. Takılma böyle şeylere...

Gitme çağırılmamışsın zaten.
Gidersen kv nin yanında bir hükmün kalmaz

Bence sız pohpohlanmayı ıstemıssınız. Prenses sende gelıceksın denmesını beklemıssınız. Daha bunlara takılıcaksan sımdıden.

Edeceginiz lafi kvye yuz yuze soylesene. O ne oyle ailesi gozunde sen kim bilir nasil duruma dusuyorsun. Surekli boyle cocuk gibi sikayet mi ediyorsun. Adami da sıkmışsın ki kavga etmişsiniz.

Kayınvalideye niye bozuluyorsunuz onu anlamadım. Doğum günü görümcenin çocuğunun, dolayısıyla çağrılacak biri varsa o çağırmalı...

Onun dışında ben de ayrıca çağrılmayı beklerdim. Evli olsam hadi neyse de nişanlıyken ayrıca davet etmek gerekir bana göre...

Hediye konusunda haklısınız görgüsüzlük olmuş. Hani lüzumsuz birşey almaktansa ihtiyacı olanı alın demesi normal olabilir ama gözlük alın, çakma olmasın demek hiç hoş değil... Ayrıca çocuklara çok pahalı hediye alınmasını uygun bulmuyorum.

Siz aslında haklı iken haksız duruma düşmüşsünüz. Bir tepki vermeyip nişanlınız Doğum gününe gitme konusunu açtığı zaman diyebilirdiniz fikrinizi.

Gidecek olursanız hediye konusunda sorun yaşamazsınız inşallah. Ne almayı düşünüyorsun beraber seçelim deyin, eğer gözlüğe niyetlendiyse ve çok bütçe ayırırsa, madem bu aralar elin bu kadar rahat, gel düğün için şu eksiğimizi de alalım deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…