davet ve eşim

gulerresim

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2007
109
15
298
Bursa
selam kısaca sormak istiyorum eşimin dayısı 33 yaşında geçen hafta kv. kızın ailesiyle tanışmaya gittiler eşim demese haberim bile olmayacaktı, kızın ailesi bu pazar iadei ziyarete geliolar çağırdılar yerimde olsanız gidermiydiniz, bide eşim c.tesi akşamı 7/9 arası stdayumda maç izlemeye gidecekmiş ben çalışıorum sadece 1günpazar izinliyim c.tesi öğlene kadar çalışıorum, eşime dün ya maça gidersin pazar beraber vakit geçiriz dedim davete gitmem ya da c.tesi maça gitme vakit geçirelim pazar bende davete katılayım dedim? bide sabah msj attı ben maça gideyim telafi için pazar günü davetten çıkınca seni alayım yemeğe ve alışveriş mrkz. gidelim dedi ne düşünürdünüz

Niye eşinizle pazarlığa girişiyorsunuz? Neyin diyeti?

Bence eşinin teklifi çok yerli yerinde hiç bir şeyi ihmal etmeden ikiniz ede vakit ayırmış :) sevgiler......

eşinin tavrını beğendim
maçına da gidiyor seni de ihmal etmiyor
bence kv davetinde bulunman lazım zaten
böyle şeyler konu bile edilmemeli
benim görüşüm..

Bence eşinin teklifi çok yerli yerinde hiç bir şeyi ihmal etmeden ikiniz ede vakit ayırmış :) sevgiler......

ayırmış lakin davete gitmem şartıyla, açık konuşmam gerekirse eşim 2haftada bir maça gidiyor ama ben tüm vaktimi ya onunla ya da temizlik yaparken geçiriyorum kendime vakit ayırmıyorum ayırdığım vakitte de dinlenmeyi tercih ediyorum evimde, bu durumda canımı sıkıyor artık hem eşim eğlenecek hem de ailesine mahcup olmayacak gittiğim için ama ben bir günde 1 yer geziyorum 3 saat maximum çalıştığım için pazarları çıkmıyorum bile dışarı ama ben ailesiyle eğlenmeyeceğim ki ben eşim için gidiyordum ama o benim için maçtan vazgeçmiyor hiçbir zaman 2 haftada bir yok zaten ayda 4 günümüz var onu da bu şekilde kaybediyoruz, yani eşim hem eğlenip hem de ailesinin gönlünü yapacak ama yorulan yıpranan ben olacağım

eşiniz gayet mantıklı bi teklif yapmış.herkes istediğini yapıcak ama en sonunda birlikte olucaksınız yine.
eşim haber vermese haberim olmicak demişsiniz.eşinizin dayısına kız istemeye gitmişler,bence size haber vermelerini gerektiren bi durum yok ortada.
madem eşinizle vakit geçirmek istiyosunuz davete gitmeyin bütün pazarı birlikte geçirin.eşiniz gelmezken davete siz niye gidesinizki???

eşinin tavrını beğendim
maçına da gidiyor seni de ihmal etmiyor
bence kv davetinde bulunman lazım zaten
böyle şeyler konu bile edilmemeli
benim görüşüm..

ama kv. hiç söylemediler bile bana kızın ailesiyle tanışacağız diye daveti geçtim tek gelinim sülalelerinde, eşim dayısıyla konuşmuş o söylemiş bende eşimden duydum, hatta kv. aradım hayırlı olsun diye bişeyler duydum dayımla ilgili dedim aaaaaaaa ne duydun dedi bilip bilmediğimi ölçmek için

Eşin mantıklı bir çözüm bulmuş.
Sen maç olayına takılmışsın ama maçı başka zaman ayrı bir tartışma konusu olarak ele alsan iyi olur.
Yani ailesine karşı maçı kullanma bence.

Davete gitmen iyi olur bu arada :)

bende öyle dedim haftasonu çıkmayacağım sen git maça ben evde olucam dedim gelince bişeyler yaparız evde, ama onun derdi davete gitmemle ilgili hem maça gideyim hemde annelerinin gönlünü yapayım

Sonuçta birlikte yaşamıyorsunuz değil mi bu insanlarla? Ben olsam gider vazifemi yapar gelirdim. Siz yabancı değilsiniz elbette haberiniz olmalıydı ama art niyet olsa şimdide istemezlerdi sizinle birlikte olmayı.

sanırım yeni evlisin
sen bu kadar ince eleyip sık dokursan yok o böyle yok ben şöyle diye dırdırcı olur çıkarsın
ne eşler var h.sonu böyle durumlarda eşine hiç vakit ayırmayan
gene seninki ayrımış şükret bence

belki tanışmaya h.içi gittiler (orasını kaçırdım tarih olarak)
seni çağırmaya çekindi belki yakınıyosun çünkü çalışıyorum diye
dediğim gibi takılma herşeye..

Git arkadaşım, n'olucak ya, altı üstü hayatından bir gün feda edeceksin... Değer mi yani, ileri de eşin ben çok istediğim halde gitmedin derse, veya kv'giller davet ettik umarsamadı bile diye alınsa. İlla benim dediğim olacak diye, huzursuzluk riski mi alıcan? Daha nice hafta sonunu keyfine göre yaşarsın inşallah, ama onlar senden bir haftasonu istemişler sadece.

haftasonu gittiler daveti geçtim ben söylemediler bile, ben arayınca bildiğimi öğrendiler

haftasonu gittiler daveti geçtim ben söylemediler bile, ben arayınca bildiğimi öğrendiler

malesef canım kimi insan saklamayı çok sever
bence davete gitmen iyi olur :)
sana söylememesi olayına da çok bozulduysan kv bir şekilde kırmadan ilet
anlasın..

Bunun üzerinde durma bence.
Kimbilir belki reddedilme ihtimali vardı,belki kızın ailesi çok razı değildi,bir gelsinler görelim dediler.
Onlar da istedik-vermediler durumuna düşmemek için kimseye söylemediler.

senden resmen saklamışlar neyi saklıyorlar ki
birde ne öğrendin diye soruyor kadın yaaa ne tuhafmış
hayatta katılmazdım o davete ben davet konularında çok hassasımdır
şimdi ne diye çağırıyorlar hizmet ettirmeye kesin

asla hizmet etmem ki :) kv. gittiğimde bile yapmam pek gidersem bile geç giderim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…