davet ve eşim

Eğer sadece bayanların geleceği bir toplantıysa ve KV tarafından da davet edildiysen gitmen gerektiğini düşünüyorum .. hatta misafir gibi değil ev sahibi gibi davranmalısın gittiğinde de .. ailelerin bu günlerde birbirinin yanında olması gerekli.

Neden çağrılmadığınıza çok kafa yormayın onlarda kendilerince birşey düşünmüşlerdir belki nasıl karşılanacaklarını bilmiyorlardır ve olumsuz birşey olursa senin karşında sorun olsun istemiyorlardır ...

asla hizmet etmem ki :) kv. gittiğimde bile yapmam pek gidersem bile geç giderim :)

iyi aferin bir yere davet edilmişsin de on şey düşünmüşsün hakkaten. dayının istenmesine de gitmeyiver. demekki çok bir umrundaymış. kocanın maça gitmesi veya az vaktinin olması vs vs davetle ilgisi yok. kendi dayının ki olsa adamı maça göndermeden giderdin üstelik. gitmezsen ayıp edersin. ama adamın beyni yorulu bu kadar ufak bir olayda kaç şey düşünür mü insan???

işben eşimin bu durumunu nasıl açtım. artık çıkalım gezelim demiyorum. arkadaşlarımla zaman geçiriyorum sinemaya kahve içmeye avm ye gidiyorum. giderkende gözünün önünde bir güzel süsleniyorum. eve gelincede gayet mutlu görünüyorum. eşimde artık hafta sonları mümkün mertebe benle bişeyler yapmaya iyi zaman geçirtmeye çalışıyo. bırakın evin bi kaç işi eksik kalıversin. eşinizden zaman yada eğlence dilenmeyin. onsuzda mutlu olabildiğinizi bi görsün 2 yada 3 afta sonu ard arda yapın bunu.

davet için bşey yazamıycam . çünkü bende olsam gitmek istemezdim ama aile ilişkilerinin gelecekteki sağlığı açısından gitmek zorunda kalırdım.

Pardonda ne icin yorulacan?
Oraya gitsen hizmet etmeyecegim diye sartlandirmissin zaten kendini
Eee sonrasindada esin bi guzel gezdircek tozdurcak seni tam senin istedigin gibi gezerkenmi yorulacaksin ?? Ki hic sanmam

Ayrica oraya gidince bi cay meyve yada herneyse koysaniz masaya elinizemi yapisir
Once davet edilmedim tanismaya diye sitem ediyorsunuz
Sonrada bir suru sey kurup kafanizda davet edildiginiz yere gitmek istemiyorsunuz sizde bi alemsin!!!!

asla hizmet etmem ki :) kv. gittiğimde bile yapmam pek gidersem bile geç giderim :)

Sakın hizmet etmeyin, siz gelinsiniz, üstelik koca insanlar size haber bile vermemiş, bütün ağırlığınızla baş köşede oturun.
Hafazanallah elinize falan yapışır.
Bu davet olayı bana bir sözü hatırlattı.
Çağırırlarsa gitmeyelim, çağırmazlarsa küselim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…