Daveti iptal edeyim mi

Herkesi arardım dışarda yakın bir yer adresi söyler iftarı orda verirdim, çaya da eve çağırırdım. Yemekle değil sadece temizlikle uğraşırdınız. Kocanızda azcık utanırdı belki.

Bak şimdi hiç iptal etme eşine de sinirlenme çok pis değildir evin afedersin b. k götürmüyordur şimdiki süpürgeler tozu çok iyi çekiyor vileda yapma biraz zaman sana kalsın lavabolar wc önemli buraları bir güzel ov toz çok dikkat çekmez ama buralar pis olursa çok dikkat çeker ama mutfağının tozunu al mutfak da çok önemli tezgahın mutfak evyen ciflenmiş olsun bunlar tahmini 1.5 saat sürer mobilyaların da tozunu al bunlar da bariz çok gözükür 2 saat sonra mutfağa gir ister tavuk al fırına patatesle beraber ver ister ocakta önden bir çorba yap pilav da en son menüye koy tatlıyı ve içecekleri hazır al biraz zengin gözükmesini istersen meyve ve çayın yanına da kurabiye al sofrayı da biraz süsledin mi bak nasıl güzel olur eğer iftar saati 8 civarı ise yetiştirirsin eşine de hiç sinirlenme misafirlerin gelince de öyle güzel gülümseme ve tatlı dille ağırla ki eşin olacak şahıs ağzı açık kalsın kavga ettiğinizi de ailelere hiç belli etme inan misafirler gittikten sonra eşin pişman olup gelip seninle konuşacak eşe karşı bu şekilde sert tavırlar ters tepiyor canım öyle vileda fırlatma ile asla ama asla bişey yapamazsın eşine kızdın diye ailesine cephe almak olmaz inadına güzel davranacaksın bilmiyorum benim bu taktik işe yarıyor ailenle muhabbet etmeyi de özledim dedim mi valla mutfakta fır dönüyor dene derim

Bu nick konu açtığında asla cevap yazmama kararı aldım not ettim resmen sinilendim😀
Al benden de o kadar. Eskort konusundan sonra baya kizdim 😂 insanlar resmen kendi kendine konustu o konuda. Simdi de burda ayni 😂 Degisik bir tip. Sosyal deney midir nedir 😄😄

Ben iptal etmezdim. Bana kalirsa cok ayip birsey. Biz bir kez misafirlige gittik. Kari koca kavga etmisler kadin kimseyle konusmadi hep tvye bakti. Rezillikti. Öylede yapmayin. Daha sonra Alin hincinizi
Benimde işyerinde bi arkadaş 1 hafta davet ettı ,planlar programlar yapıldı.
Menulerini anlattı.O gun cıkısta gitcz evine,sabah iptal eetm ben programı demişti:D
Ev sahibi gelmeyin diyo cok garip gelmişti bana da:)bidaha da gitmedik evine:)

Benimde işyerinde bi arkadaş 1 hafta davet ettı ,planlar programlar yapıldı.
Menulerini anlattı.O gun cıkısta gitcz evine,sabah iptal eetm ben programı demişti:D
Ev sahibi gelmeyin diyo cok garip gelmişti bana da:)bidaha da gitmedik evine:)
Bende bir daha gitmedim. Esimin akrabasi ve 50li yaslarda insanlardi. Cocuk gibi bize surat yapip kotu davrandi. Kendisi bilir ne yapalim :)

bir şey soracagim arkadaşlar.
gözardı ettiğimiz kısının açtığı konuları da görmeyiz değil mi?

konu sahibini gözardı etmeyi dusunuyorum da, bazıları söyleyince farkettim. Hiç bir konusuna cevap vermemiş, tüm konuları açıp bırakmış ve online olmasına rağmen yazmamış hiç.

kaç sayfa boşuna okudum. Bos zaman kaybi. Bilen yazabilir mi acaba?

Herkes tecrübesine göre yardımcı olacak ama, ben olsam dört dörtlük soframı kurardım. Yapmasanız iyice gerilecek ortam. Ama yaparsanız eşiniz çok kötü hissedecek kendini. Yüz vermenize de gerek yok, siz karakterinizi koyun ortaya.

Kadin hem ev işi yaparken, hem işe giderken eşi kendini kötü his etmiyorda, iftardami kötü his edecek?

Ben olsam iptal ederdim. Evde pizza/dondurma keyfi yapardim ve bundan sonra paramin bir kuruşunu vermezdim. Ayirten sadece kendime yemek/çamaşir yapardim. Böyle erkekler imadan anlamaz. Cok feci his ettireceksin yaptiklari yanlişlari.

Kadin hem ev işi yaparken, hem işe giderken eşi kendini kötü his etmiyorda, iftardami kötü his edecek?

Ben olsam iptal ederdim. Evde pizza/dondurma keyfi yapardim ve bundan sonra paramin bir kuruşunu vermezdim. Ayirten sadece kendime yemek/çamaşir yapardim. Böyle erkekler imadan anlamaz. Cok feci his ettireceksin yaptiklari yanlişlari.

Aynen. Kadin bügun kendini yırtıp herseyi yapsa "bak istesen ne kadar güzel yetişiyorsun herseye" çıkarır en fazla

Hanımlar bu akşam için kendi ailemi ve eşim olacak öküzün ailesini iftara davet ettim.

Ama dün akşam biz eşimle çok büyük kavga ettik hakaretler küfürler havada uçuştu. Ben viledayı ona fırlattım.

Bana sen kadınsın her şeyi yapmak zorundasın diyor elini hiç bişeye sürmüyor. Ben de çalışıyorum yetişemiyorum yemek temizlik falan . Kavgada bundan çıktı . Kadın rolleri erkek rolleri.

Ben de dün akşam çıldırdım. Misafiri iptal ediyorum gelmeyecekler eğer sen bana yardım etmezsen dedim

Çok da umrumda ben annemleri dışarda yemeğe götürürüm . Sen kendi aileni ne yaparsan yap dedi

Şimdi de sabah erkenden AÖF sınavına gitmiş. Ne yapmalıyım ev pislik içinde yemek yok yetiştiremem bile belki

İstemiyorum tükürdüğümü yalamak istemiyorum

Onun bana zerre acıması yokken onu memnun etmek istemiyorum

Öte yandan ailesiyle bir derdim yok
Onlara çok büyük ayıp etmiş olurum
Herkes olaylardan haberdar olacak
Benim ailem çok üzülecek
Ben bu adamdan boşanmayı düşünüyorum
Ama olur da olmazsa bir daha ailesinin yüzüne nasıl bakıcam

Elim kolum kalkmıyor ağlayıp duruyorum
Rezil olucam
Bu ev benim ne istersem o olucak gibi ağır laflar etti aklıma geliyor onun ailesi için kılımı kıpırdatmak istemiyorum

Sağlıklı düşünemiyorum
Siz böyle bir durumda ne yapardınız
Canım yemekleri dışardan sipariş et .ev yemekleri yapan yerler var , temizliğe de birini çağır geç değilse ve ödemelerini de ona yaptır mümkünse değilse mecbur sen odiceksin. Bugünü atlat sonra otur konuş. Ayrıca tartışmada lütfen öyle vileda sapı fırlatmak falan da hiç hoş değil. Eşinizin zaten tutulacak bir yanı yok bu konuda

bir şey soracagim arkadaşlar.
gözardı ettiğimiz kısının açtığı konuları da görmeyiz değil mi?

konu sahibini gözardı etmeyi dusunuyorum da, bazıları söyleyince farkettim. Hiç bir konusuna cevap vermemiş, tüm konuları açıp bırakmış ve online olmasına rağmen yazmamış hiç.

kaç sayfa boşuna okudum. Bos zaman kaybi. Bilen yazabilir mi acaba?
Ben de bazı üyeleri göz ardı ettim...konuyu görüyorsun ama konu sahibinin yazdığı bölümleri görmüyorsun...yoksa başlık ve diğer üyelerin yorumları gözüküyor."Konu neden silinmiş ...konu nerde ...niye alintilamadiniz kızlar " diye yorum yapanlara sorma diye yazıyorum😂

iptal etmeye çok çekinirsen temizliği falan salla bi ortalığı toparla yeter, bir çorba yap yemeği de dışarıdan söyle ne biliyim hazır tavuk kebap lahmacun bir şey söyle.öküz beyi hesaba katma ama.

Bu adamın yardım etmeyeceği belli, siz de tek başınıza işin üstesinden gelemiyorsunuz eee niye bu topa girdiniz.
Sabahtan yemekleri hazırlayıp, çorba salata fırında köfte bamya veya sebze yemeği dışarıdan da tatlı.
Öğleden sonra ufak ufak temizlik süpürge, vileda, toz alma
Eee bunda ağlanacak şey yok, ağlanacak şey nişanlı iken prens görüp evlenince öküz görmeniz! Canın sen kör müydün evlenmeden önce de evlenince mi gözün açıldı

Back
X