Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır muhtemelen ama o da filmlerdeTaşın altına elini koyan erkekler vardır belki ama ben daha görmedim.![]()
Al benden de o kadar. Eskort konusundan sonra baya kizdimBu nick konu açtığında asla cevap yazmama kararı aldım not ettim resmen sinilendim![]()
Benimde işyerinde bi arkadaş 1 hafta davet ettı ,planlar programlar yapıldı.Ben iptal etmezdim. Bana kalirsa cok ayip birsey. Biz bir kez misafirlige gittik. Kari koca kavga etmisler kadin kimseyle konusmadi hep tvye bakti. Rezillikti. Öylede yapmayin. Daha sonra Alin hincinizi
Bende bir daha gitmedim. Esimin akrabasi ve 50li yaslarda insanlardi. Cocuk gibi bize surat yapip kotu davrandi. Kendisi bilir ne yapalim :)Benimde işyerinde bi arkadaş 1 hafta davet ettı ,planlar programlar yapıldı.
Menulerini anlattı.O gun cıkısta gitcz evine,sabah iptal eetm ben programı demişti
Ev sahibi gelmeyin diyo cok garip gelmişti bana da:)bidaha da gitmedik evine:)
Koca koca insanlar pess..Bende bir daha gitmedim. Esimin akrabasi ve 50li yaslarda insanlardi. Cocuk gibi bize surat yapip kotu davrandi. Kendisi bilir ne yapalim :)
Herkes tecrübesine göre yardımcı olacak ama, ben olsam dört dörtlük soframı kurardım. Yapmasanız iyice gerilecek ortam. Ama yaparsanız eşiniz çok kötü hissedecek kendini. Yüz vermenize de gerek yok, siz karakterinizi koyun ortaya.
Kadin hem ev işi yaparken, hem işe giderken eşi kendini kötü his etmiyorda, iftardami kötü his edecek?
Ben olsam iptal ederdim. Evde pizza/dondurma keyfi yapardim ve bundan sonra paramin bir kuruşunu vermezdim. Ayirten sadece kendime yemek/çamaşir yapardim. Böyle erkekler imadan anlamaz. Cok feci his ettireceksin yaptiklari yanlişlari.
Canım yemekleri dışardan sipariş et .ev yemekleri yapan yerler var , temizliğe de birini çağır geç değilse ve ödemelerini de ona yaptır mümkünse değilse mecbur sen odiceksin. Bugünü atlat sonra otur konuş. Ayrıca tartışmada lütfen öyle vileda sapı fırlatmak falan da hiç hoş değil. Eşinizin zaten tutulacak bir yanı yok bu konudaHanımlar bu akşam için kendi ailemi ve eşim olacak öküzün ailesini iftara davet ettim.
Ama dün akşam biz eşimle çok büyük kavga ettik hakaretler küfürler havada uçuştu. Ben viledayı ona fırlattım.
Bana sen kadınsın her şeyi yapmak zorundasın diyor elini hiç bişeye sürmüyor. Ben de çalışıyorum yetişemiyorum yemek temizlik falan . Kavgada bundan çıktı . Kadın rolleri erkek rolleri.
Ben de dün akşam çıldırdım. Misafiri iptal ediyorum gelmeyecekler eğer sen bana yardım etmezsen dedim
Çok da umrumda ben annemleri dışarda yemeğe götürürüm . Sen kendi aileni ne yaparsan yap dedi
Şimdi de sabah erkenden AÖF sınavına gitmiş. Ne yapmalıyım ev pislik içinde yemek yok yetiştiremem bile belki
İstemiyorum tükürdüğümü yalamak istemiyorum
Onun bana zerre acıması yokken onu memnun etmek istemiyorum
Öte yandan ailesiyle bir derdim yok
Onlara çok büyük ayıp etmiş olurum
Herkes olaylardan haberdar olacak
Benim ailem çok üzülecek
Ben bu adamdan boşanmayı düşünüyorum
Ama olur da olmazsa bir daha ailesinin yüzüne nasıl bakıcam
Elim kolum kalkmıyor ağlayıp duruyorum
Rezil olucam
Bu ev benim ne istersem o olucak gibi ağır laflar etti aklıma geliyor onun ailesi için kılımı kıpırdatmak istemiyorum
Sağlıklı düşünemiyorum
Siz böyle bir durumda ne yapardınız
evet traji komik olmuşSonuç ne ? Yemek ipyal
Temizlik kavgası dediğin böyle olur. Bende o sahneyi gözümde canlandırdım okurken komik geldi de yaşarken de çok adrenalin dolu
Ben de bazı üyeleri göz ardı ettim...konuyu görüyorsun ama konu sahibinin yazdığı bölümleri görmüyorsun...yoksa başlık ve diğer üyelerin yorumları gözüküyor."Konu neden silinmiş ...konu nerde ...niye alintilamadiniz kızlar " diye yorum yapanlara sorma diye yazıyorumbir şey soracagim arkadaşlar.
gözardı ettiğimiz kısının açtığı konuları da görmeyiz değil mi?
konu sahibini gözardı etmeyi dusunuyorum da, bazıları söyleyince farkettim. Hiç bir konusuna cevap vermemiş, tüm konuları açıp bırakmış ve online olmasına rağmen yazmamış hiç.
kaç sayfa boşuna okudum. Bos zaman kaybi. Bilen yazabilir mi acaba?