Keşke gelsin demeyipp sessiz kalsaydınız. Böyle durumlarda ben cevap vermeyip konuyu değiştiriyorun mesaj yerine ulaşıyorKızlar birazcık uzun oldu k.bakmayın olur mu? Az önce eşimin ailesini aradık babalar günü için hoş beş muhabbet iyi, kayınvalidem aldı eline telefonu bişey dicem oğlum kız kardeşin sizinle birlikte gelsin siz dönerken evinize. 2 ay tatili var(özel okulda öğretmen) 15-20 gününü sizde geçirçin (yurt dışındayız.1 aylığına tatile geleceğiz Türkiye ye. )Pigment te evde nasılsa biraz değişiklik olsun .Benide görüyor yani bana sormak yok direk oğluna emri-vaki yapıyor. Bende ayıp olmasın buyursun gelsin dedim. Eşimde diyor sizde gelin babamla Kv de :Eee ben bi babana sorayım.Onlarda hazır gelmeye yani.
Biz zaten 1 ay Türkiye de olacağız.Hasret gidercez ne gerek var şimdi bizle gelmeye? Gelmesin demiyorum 15 tatil de gelsin mesela. Takıldığım insan bi banada sorar, kendi kendilerine düşünmüşler planlamışlar kızdım açıkçası biraz pat diye.Eşime de bişey demedim. Geçen yıl ben çalışıyordum 5 günlüğüne öğrenci pasaportu alarak benim kız kardeşim de geldi. 4 gün evde 1 gün işe götürdüm ama yine çok güzel vakit geçirdik. Gelsin görümcemde problem yokta, gerildim nasıl vakit geçiricez birlikte akşama kadar? Eşim akşam gelecek eve işten.Hiç bi samimiyet sıcaklık yok demek istediğimi anladınız mı?
Eşimin ailesi ile pek ısınamadık birbirimize hep onları pohpohlayayım isterler de, ama saygıda kusur etmem ben, eşim üzülmesin diye. Hem kv, hem görümce tam bi aferim delisi. Kp.desen çok kaba. Eşim beni övse mesela çok güzel yapar zeytin yağlı dolmayı diye surat asarlar hemen,akşam yemeğinde dolma yapılmış eşime sorulmuştur bu nasıl diyeTövbe yarabbim gülesim geldi yine bunlar en basit örnek . Neyse Asıl sorun şu:Ne bilim şimdi görümce gelse ben onunla aynı evde nasıl vakit geçireceğim.Ne konuşacağız hep bi mesafe var aramızda sözümüz, tarzımız vs. hiç uymaz.En iyi şekilde ağırlamaya çalışırım tabide eşimin kardeşi sonuçta. Nasıl olacak şimdiden keyfim kaçtı, dert ettim kendime siz olsanız ne yapardınız? Harf, kelime, paragraf, imla hatası yapıp güzel gözlerinizi yorduysam affola. Çoook sevgiler....
Haaha öyle galiba bilet siparişi şaka bi yana hiç sorun etmem parayıda ne bilim yaZaten gidecekmişsiniz o zaman demeleri gerekirdi şimdiden bilet mi alacak abisi onun siparişi mi
Ben buyursun gelsin demezdim susardım sorulmadı ki derdim gerekirse de
Neden evde oturacaksınız ki
Öğretmen görümce yurtdışına evde oturmaya gelmez ki gezersiniz, o şehrin komşu yerlerin turistik her deliğine girersiniz masraflar görümceden
Kız buyursun gelsinide çok içten demedim normal ses tonuyla dedim. Hem zaten planlar yapılmışbelki birbirinize ısınmanız için fırsat olur. ayrıca evde oturmaz zaten o muhtemelen gezer. sizde kalarak da otel parasından kurtulmuş olurayrıca hem buyursun gelsin deyip hem sonradan caymak olmaz. istemediğinizi baştanbelli etseydiniz.
Ortadoğu ülkesi öyle çok gezilesi yeri yok 3 günde biter bizde kalacak ama ben nasıl davranıcam bilmiyorum. Tepki koysam eşim benim aileme çok saygılı kırılır üzülür.Çocuk değil ki, öğretmen, yetişkin insan. Gelsin, kendi parasıyla gezeceği yerleri gezsin. Siz ilk 1-2 gün gezdirirsiniz, her gün çocuk peşinde koşar gibi başında duramazsınız yani.
Ve evet, siz de varken sadece abisine yöneltilmiş bir soru çirkin olmuş; bu ailede kararları koca alır gibi ne o öyle direkt kocaya sorulması? Bir de “Pigment de evde” demesi? Erden biliyorsun, belki evde değilim, benim adıma ne karar alıp yorum yapıyorsunuz yani…
gel demen yeter ya kafaya koymuşlardır onlar zatenKız buyursun gelsinide çok içten demedim normal ses tonuyla dedim. Hem zaten planlar yapılmış
Benim mesajlar niye yerine ulaşmıyor yahuKeşke gelsin demeyipp sessiz kalsaydınız. Böyle durumlarda ben cevap vermeyip konuyu değiştiriyorun mesaj yerine ulaşıyor
Haaha öyle galiba bilet siparişi şaka bi yana hiç sorun etmem parayıda ne bilim ya
Şikayet ederseniz siz suçlu olursunuz bırakın gelsinler, bi kaç hafta idare edilmeyecek bi şey değilKızlar birazcık uzun oldu k.bakmayın olur mu? Az önce eşimin ailesini aradık babalar günü için hoş beş muhabbet iyi, kayınvalidem aldı eline telefonu bişey dicem oğlum kız kardeşin sizinle birlikte gelsin siz dönerken evinize. 2 ay tatili var(özel okulda öğretmen) 15-20 gününü sizde geçirçin (yurt dışındayız.1 aylığına tatile geleceğiz Türkiye ye. )Pigment te evde nasılsa biraz değişiklik olsun .Benide görüyor yani bana sormak yok direk oğluna emri-vaki yapıyor. Bende ayıp olmasın buyursun gelsin dedim. Eşimde diyor sizde gelin babamla Kv de :Eee ben bi babana sorayım.Onlarda hazır gelmeye yani.
Biz zaten 1 ay Türkiye de olacağız.Hasret gidercez ne gerek var şimdi bizle gelmeye? Gelmesin demiyorum 15 tatil de gelsin mesela. Takıldığım insan bi banada sorar, kendi kendilerine düşünmüşler planlamışlar kızdım açıkçası biraz pat diye.Eşime de bişey demedim. Geçen yıl ben çalışıyordum 5 günlüğüne öğrenci pasaportu alarak benim kız kardeşim de geldi. 4 gün evde 1 gün işe götürdüm ama yine çok güzel vakit geçirdik. Gelsin görümcemde problem yokta, gerildim nasıl vakit geçiricez birlikte akşama kadar? Eşim akşam gelecek eve işten.Hiç bi samimiyet sıcaklık yok demek istediğimi anladınız mı?
Eşimin ailesi ile pek ısınamadık birbirimize hep onları pohpohlayayım isterler de, ama saygıda kusur etmem ben, eşim üzülmesin diye. Hem kv, hem görümce tam bi aferim delisi. Kp.desen çok kaba. Eşim beni övse mesela çok güzel yapar zeytin yağlı dolmayı diye surat asarlar hemen,akşam yemeğinde dolma yapılmış eşime sorulmuştur bu nasıl diyeTövbe yarabbim gülesim geldi yine bunlar en basit örnek . Neyse Asıl sorun şu:Ne bilim şimdi görümce gelse ben onunla aynı evde nasıl vakit geçireceğim.Ne konuşacağız hep bi mesafe var aramızda sözümüz, tarzımız vs. hiç uymaz.En iyi şekilde ağırlamaya çalışırım tabide eşimin kardeşi sonuçta. Nasıl olacak şimdiden keyfim kaçtı, dert ettim kendime siz olsanız ne yapardınız? Harf, kelime, paragraf, imla hatası yapıp güzel gözlerinizi yorduysam affola. Çoook sevgiler....
Hislerinizi anladım ve hak da verdim fakat onların da oğullarının evi, öncelikle ona sormaları normal geldi.Kızlar birazcık uzun oldu k.bakmayın olur mu? Az önce eşimin ailesini aradık babalar günü için hoş beş muhabbet iyi, kayınvalidem aldı eline telefonu bişey dicem oğlum kız kardeşin sizinle birlikte gelsin siz dönerken evinize. 2 ay tatili var(özel okulda öğretmen) 15-20 gününü sizde geçirçin (yurt dışındayız.1 aylığına tatile geleceğiz Türkiye ye. )Pigment te evde nasılsa biraz değişiklik olsun .Benide görüyor yani bana sormak yok direk oğluna emri-vaki yapıyor. Bende ayıp olmasın buyursun gelsin dedim. Eşimde diyor sizde gelin babamla Kv de :Eee ben bi babana sorayım.Onlarda hazır gelmeye yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?