Açıkçası bana da saçma geldi ve samimi gelmedi ama iyi düşün belki çok sıcakkanlı biri diye kendimi telkin ettimİlk tanışmada boynuma sarılıp atlayan birinin aklından şüphe ederim ben
Hiçbir şey söylememek yani dimi. Siz cevap verir miydiniz peki günaydın vs diyince. İnsanlar kalabalık falan oluyor cevap vermesem bana yabani diyecekler gibi geliyorŞuursuzluğundan olsa gerek. Ben olsam yokmuş gibi davranırdım. Kendi haline bırakın.
Hiçbir şey söylememek yani dimi. Siz cevap verir miydiniz peki günaydın vs diyince. İnsanlar kalabalık falan oluyor cevap vermesem bana yabani diyecekler gibi geliyor
Bir de işyerinde kimseye böyle davranışlarından bahsetmediğim için sanki samimi değiliz canım mı pardon falab desem beni kınayacaklar gibi geliyor vekonuyu bilmedikleri için ve kimsenin onurunu kırmaktan hoşlanmam
Çok mu kuruyorum bilmiyorum ama sanki hakkımda da konuşuyor öyle hissediyorum bu dengesizliği acayip itti beni. Neden böyle zikzaklı olur ki insanlarTabi ki günaydın dersiniz ama fazlasına gerek yok. Boynunuza atlar 2 dk.sonra sizi tanımaz :))) gerek yok. Dengesiz insandan her şey beklenir.
Şuan gülümsemesi falan hiç samimi gelmiyor. Aynı işyerindeyiz ama bağlantılı birimler değil. İnsanlar bana sordular tartıştınız mı niye ağzı burnu kayıyor diye :) acaba ona da sormuş olabilirler mi bu kıza neden böyle davranıyorsun diyeBelki kiskaniyor olabilir tabi emin degilim bu konuda...dengesiz de olabilir...ters ters bakiyor dedin ya ne olfu de ya da basinla soruyor gibi yap...
Siz olsanız bana böyle hitaplar kullanmayın bizim bir dostluğumuz yok siz demeniz kafi der miydinizBelki kiskaniyor olabilir tabi emin degilim bu konuda...dengesiz de olabilir...ters ters bakiyor dedin ya ne olfu de ya da basinla soruyor gibi yap...
Şuan gülümsemesi falan hiç samimi gelmiyor. Aynı işyerindeyiz ama bağlantılı birimler değil. İnsanlar bana sordular tartıştınız mı niye ağzı burnu kayıyor diye :) acaba ona da sormuş olabilirler mi bu kıza neden böyle davranıyorsun diye
Evet yeniyim ve mesela yeni tanıştığım insanlarla oturuyorum uzakta başkalarıyla oturuyor sonra özellikle yanımıza geliyor yanımdakilerle konuşuyor bana merhaba bile demiyordu bunu çokca tekrarladı. Seninle konuşmuyorum bunu belli ediyorum şeklinde bir vurgu sezdim amaç ne bilmiyorum şimdi tekrar günaydınlar saçma geldi banaAranizda kesim bi durum var ama bilmiyorum...sana sordularsa ona da sormus olabilirler...isyerinde yeni misiniz? Yeniyseniz kacirtmaya calisio olabilir
Siz olsanız bana böyle hitaplar kullanmayın bizim bir dostluğumuz yok siz demeniz kafi der miydiniz
Evet yeniyim ve mesela yeni tanıştığım insanlarla oturuyorum uzakta başkalarıyla oturuyor sonra özellikle yanımıza geliyor yanımdakilerle konuşuyor bana merhaba bile demiyordu bunu çokca tekrarladı. Seninle konuşmuyorum bunu belli ediyorum şeklinde bir vurgu sezdim amaç ne bilmiyorum şimdi tekrar günaydınlar saçma geldi bana
Evet aslında samimi bulmadığımdan ve ayıp yani 30 un üzerindedir yaşı ağzını burnunu şekilden şekile sokuyordu beni görünce şimdi ne alaka yaniCanim gunaydin dedikten sonra mi oyle demeyi dusundunuz? Hani siz deyin falan mi diycektiniz? O da denebilir ama direkt tartisma konusu...canim gunaydin demesi belki de artik yakin olmaya calisiodur size...oyle yorumladim
Yani ben en aynı devam edeyim mi günaydın derse sadece cevap bir şey demezse selam vermeme :)Kesinlikle kacirtmaya calisio sizi...yenilere yaparlar oyle...meydan onlara kalsin diye...laf sokma falan yapmiosa biraz daha izlemede kalin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?