Davranış değişikliği

Boyle tuhaf insanlar var gercekten .bir bakarsin selam verir sonra sen selam verecek olursun tuhaf tuhaf bakar.bosver ilgilenme.

Kesinlikle psikolojik olarak sorunları olan biri. Benim eski işyerimde vardı böyle bir tip
Sabah günaydın der akşam yüzüme küfür eder gibi ters bakışlarını yakalardım. Sonradan ilaç falan kullandığını sorunları olduğunu öğrendik ama bunu bilmiyorken bile uzak durdum.
Hep kendi ön planda olsun isterdi birde hep.
Kafada biraz sıkıntı olunca böyle oluyor. Onu yok sayın baktınız hala saçmalamaya devam ediyor bir güzel tersleyin direk düzelir,denenmiş sonuc alınmış bir yöntem böyle tipler karşı taraf sustukça tepeye çıkar ama tersleyince ödleri kopar.

Bir derdi var demişsiniz ama en ufak bir münakaşamız yok ortak bir konumuz da yok. Ne olabilir sizce sadece sevmediği in mi beni

Aynen ben siz şeklinde devam ediyoruö zaten bir anda sevgi böceği olamam

Beni geriyor zaten dengesiz tavırlar. Bir ibsanın davranışları bu kadar tutarsızsa uzaklaşırım zaten sizinki neden böyle davranıyormuş

Siz nasıl terslediniz açık açık yaptkklarını yüzüne mi vurdunuz?

Siz nasıl terslediniz açık açık yaptkklarını yüzüne mi vurdunuz?
Birkaç gün yüzüne bakmadım günaydın iyi akşamlar demeyi kestim, aslında onun yaptığını ona yapmaya başladım. O biraz huzursuz olmaya başladı. Tersleme konusuna gelince de ben yapacakken başka bir arkadasım onun bize ağız burun büktüğüne rastladığı anda senin derdin ne ne ağzını burnunu büküyorsun diye çıkıştı. Üstelik o kadar kalabalık bir ortamda oldu ki bu kızadı bozardı yok ben bir sey yapmadım etmedim diye inkar etti. Yalan mı söylüyorum bir değil iki değil kaçıncı bu yeter artık dedi. Kadın ondan sonra kuyruğunu kıstırıp bizden kaçmaya başladı .

Hiç ummadığı anda tepkinizi gösterip sert durun neye uğradığını şaşırsın.

Ben de cevap vermiyim en iyisi bie şey diyinc2

Yokmus gibi davran.
Yuzune bile bakma

Sen selam verme

O verirse karsilik olarak selam ver.

Bu sekilde davran
Cok da dusunme

Yokmus gibi davran.
Yuzune bile bakma

Sen selam verme

O verirse karsilik olarak selam ver.

Bu sekilde davran
Cok da dusunme
Öyle yapıyordum zaten aynı devam edeyim zaten çizgisi çok düz bir insanımdır. Elektrik alamadığım insana bile saygı duyarım hoşlanmayabiliriz birbirimizden
Ama saygısızlığı ve ani U dönüşlerini sevmiyırım saçma geliyor

Aslında ilgilenmemek daha mı iyi olur
Normalde görmezden gelince onun da artık saçma sapan davranmamasi lazım ancak böyle tiplere karşılık vermedikçe de iyice saçmalaya başlıyorlar. O yüzden size saçmaladığı bir anda direk tavrınızı koymanız en iyisi.

Aman. Çokta tırıvırı.

Sana canımlı cicimli konuşsun boşver sen seviyeni mesafeni koru.

Canım hayırlı cumalar mesajına

Teşekkür ederim hanfendi, sizin de cumalarınız hayrolsun de geç. Soğuk davran ancak incitmeden. Idrak edebilen biriyse anlar zaten o da yılışık yılışık hareketler yapıp riyakar olmaz hiç yoktan. Sonuçta yüz yüze bakıyorsunuz. Aynı ortamdasınız daima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…