- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
Şu ana kadar hep öyle yaptım. Konuşmadı konuşmadım hiçbir tepki de vermedim gario mimiklerineDaha once bu konuyu okusaydim tatammm abartma diyebilirdim ama simdi haklisin diyorum.
Laf carpmaya da gerek yok, en iyisi gormezden gelmek.
Bir derdi var demişsiniz ama en ufak bir münakaşamız yok ortak bir konumuz da yok. Ne olabilir sizce sadece sevmediği in mi beniVar senle bir derdi. Sen kibar davran, selam vermeye inadına güler yüzlü davranmaya devam et bence. Zamanla zaten çıkar, sen sorsan da tavır alsan da bir işe yaramaz. Sen iyi, sıcak davrandıkça insanların gözünde de düzgün iyi davranan insan sen olursun, belki kibarlığınla onu bile dize getirebilirsin. :) böyle yaranmaya çalışır gibi değil, ama o yarım ağız günaydın dedi mesela, gülümse gerçekten içten bir günaydın de ve önüne dön, gibi. Mesafeni koruyarak ama sıcak, ekstra hiçbir adım atmadan :) senle derdi varsa iyice sinir olur, yoksa da çözülür.
Aynen ben siz şeklinde devam ediyoruö zaten bir anda sevgi böceği olamamO canım da dese siz "siz" demeye devam edin. Fazla da üzerinde durmayın yahu herkes başka bir alem. Bir yorumda aklından şüphe ederim demiş arkadaşaynen katılıyorum. Hem samimiyetinden hem aklından şüphe etmek lazım.
Ama hiç ortak bir konumuz yok birimler bile farklı işyerinde nasıl bir kıskançlık olabilir? Güzel de bir kadınKıskanmıştır nokta!
Beni geriyor zaten dengesiz tavırlar. Bir ibsanın davranışları bu kadar tutarsızsa uzaklaşırım zaten sizinki neden böyle davranıyormuşHiç yokmuş gibi davran.benim işyerinde de var böyle ağız burun eğmeyle birşeyler ablattığını sanan bi gereksiz,tamamen çıkardım görüş açımdan ve iletişim kurduğum kişiler arasından şimdi çok daha iyi hissettiğimi farkediyorum boş yere canımı sıkıyordum otuzuna merdiven dayamış bir kadınının ağız burun hareketleriyle ne yapmaya çalıştığına kafa yoruyordum hayretler içerisinde.bitti gitti çok şükür.
Sizde bian evvel çıkarın görüş açınızdan.çok rahatlayacaksınız inanın bana.
Evet garip biri bu kadar zaman ilgilenir gibi görünmedim aynı şekilde devam edeyiö yaniBoyle tuhaf insanlar var gercekten .bir bakarsin selam verir sonra sen selam verecek olursun tuhaf tuhaf bakar.bosver ilgilenme.
Siz nasıl terslediniz açık açık yaptkklarını yüzüne mi vurdunuz?Kesinlikle psikolojik olarak sorunları olan biri. Benim eski işyerimde vardı böyle bir tip
Sabah günaydın der akşam yüzüme küfür eder gibi ters bakışlarını yakalardım. Sonradan ilaç falan kullandığını sorunları olduğunu öğrendik ama bunu bilmiyorken bile uzak durdum.
Hep kendi ön planda olsun isterdi birde hep.
Kafada biraz sıkıntı olunca böyle oluyor. Onu yok sayın baktınız hala saçmalamaya devam ediyor bir güzel tersleyin direk düzelir,denenmiş sonuc alınmış bir yöntemböyle tipler karşı taraf sustukça tepeye çıkar ama tersleyince ödleri kopar.
Birkaç gün yüzüne bakmadım günaydın iyi akşamlar demeyi kestim, aslında onun yaptığını ona yapmaya başladım. O biraz huzursuz olmaya başladı. Tersleme konusuna gelince de ben yapacakken başka bir arkadasım onun bize ağız burun büktüğüne rastladığı anda senin derdin ne ne ağzını burnunu büküyorsun diye çıkıştı. Üstelik o kadar kalabalık bir ortamda oldu ki bu kızadı bozardı yok ben bir sey yapmadım etmedim diye inkar etti. Yalan mı söylüyorum bir değil iki değil kaçıncı bu yeter artık dedi. Kadın ondan sonra kuyruğunu kıstırıp bizden kaçmaya başladı .Siz nasıl terslediniz açık açık yaptkklarını yüzüne mi vurdunuz?
Ben de cevap vermiyim en iyisi bie şey diyinc2Birkaç gün yüzüne bakmadım günaydın iyi akşamlar demeyi kestim, aslında onun yaptığını ona yapmaya başladım. O biraz huzursuz olmaya başladı. Tersleme konusuna gelince de ben yapacakken başka bir arkadasım onun bize ağız burun büktüğüne rastladığı anda senin derdin ne ne ağzını burnunu büküyorsun diye çıkıştı. Üstelik o kadar kalabalık bir ortamda oldu ki bu kızadı bozardı yok ben bir sey yapmadım etmedim diye inkar etti. Yalan mı söylüyorum bir değil iki değil kaçıncı bu yeter artık dedi. Kadın ondan sonra kuyruğunu kıstırıp bizden kaçmaya başladı .
Aslında ilgilenmemek daha mı iyi olurHiç ummadığı anda tepkinizi gösterip sert durun neye uğradığını şaşırsın.
Öyle yapıyordum zaten aynı devam edeyim zaten çizgisi çok düz bir insanımdır. Elektrik alamadığım insana bile saygı duyarım hoşlanmayabiliriz birbirimizdenYokmus gibi davran.
Yuzune bile bakma
Sen selam verme
O verirse karsilik olarak selam ver.
Bu sekilde davran
Cok da dusunme
Normalde görmezden gelince onun da artık saçma sapan davranmamasi lazım ancak böyle tiplere karşılık vermedikçe de iyice saçmalaya başlıyorlar. O yüzden size saçmaladığı bir anda direk tavrınızı koymanız en iyisi.Aslında ilgilenmemek daha mı iyi olur
Nasıl yaniYahu kadın olmanız bile yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?