Davranış değişikliği

Ben olsam hayırdır bana merhaba yok mu derdim o arkadaşıma selm verdiği anda.

Bir de şunu yapıyordu mesela oturacak bir sürü yer var ben bir yerde oturuyorum o başkalarıyla oturuyordu bir sürü boş yer var aslında oturabileceği özellikle gelip dibimdeki sandalyeye falan oturuyordu hiç konuşmuyor tabi insan yanındaki insanı görmez mi beni huzursuz etmek için gibi geldi bu tavrı da

Ben olsam hayırdır bana merhaba yok mu derdim o arkadaşıma selm verdiği anda.
Bu son aşamada ne yapardınız merak ettim açıkçası :) nasıl bir tepki verirdiniz şimdi gene konuşmaya başladı kendiliğinden

Bu bence onu mutlu ederdi. Yok bile diyebilir mesela nasıl bir karakter yapısı anlayamadım
Mutsuz olsun diye yapmayacaksın ki yanlışını yüzüne vuracaksın yok derse de aaa neden yok küs müyüz vs derdim.hem derdi belli olurdu şimdi böyle muallakta kalmış niye vermiyor neden böyle davranıyor belli değil.

Benim kursta da boyle bir hanim var. Hanim diyorum cunku kendisi 60 yasinda. Dengesizin onde gideni. Millete selam verir bana vermez, sonra ozel hayatimla ilgili abuk subuk sorular sorar. Surekli disleksi olmasini one suruyor. Insan iliskileriyle ne alakasi varsa. Terslemedim simdiye kadar ama bir gun fena dalicam.

Ben hala benden hoşlanmadığından eminim aslında. Neden selam vermeye başladığı konusuysa biri mi uyardı ayıp ediyorsun vs. olabilir gibi. Çünkü yakın olduğu kişilerin hepsi benle iletişim kuruyor. Ama tabi yarın bir gün gene aynı tavırlara girebilir.

Aynen insan kestiremiyor da ne yapmaya çalıştığını

Zaten çağımızın sorunu samimiyetsizlik bence. Ben de yapmacık yapmacık şeyleri hiç sevmiyorum beceremem de zaten :)

Hatta tartıştınız mı diye soranlardan biri ben sizi ısındırırım birbirinize falan demişti. Ben de yok gerek yok elektrik alamadık demek ki birbirinizden böyle kalsın dedim.

Ben de hiç konuşmasın istiyorum aslında öyle daha iyi
Oyle bir sacmaliyor ki bir gorsen. Ben oyle alttan biri de degilim ama yas meselesi yuzunden hadi dedim ,bosver dedim, belki sana oyle geliyor dedim. Kursumu degistirecektim onun yuzunden ama simdi diyorum ki o gitsin.

Niye kestireyim ki ; dengesiz iste benimle konussa ne olur , selam verse ne olur , vermese ne olur.

Bir eksiklik degil yani. Istegim hic konusmamasi zaten ama sonsuza kadar sussun.
Sonsuza kadar konuşmaması için benim bir iki laf çarpmam gerekecek bence ama o zaman da yeni gelen kız durduk yere bana böyle yaptı konuşunca diyecek kendim ağız burun değiştiriyordum önceleri diyecek hali yok. Bir de sanki bir açığımı hatamı bulsa hoşuna gidecek gibi bir hissiyattayım çok mu fesatlaştım bilmiyırum ama böyle hisssediyırum

Bir de ben bunun arkadaş grubundan birinin bana ilgisi olduğunu düşünüyorum eğer bu çocuk bu konudan bahsettiyse tavır değişikliğinin sebebi bu olabilir mi

Daha once bu konuyu okusaydim tatammm abartma diyebilirdim ama simdi haklisin diyorum.

Laf carpmaya da gerek yok, en iyisi gormezden gelmek.

Var senle bir derdi. Sen kibar davran, selam vermeye inadına güler yüzlü davranmaya devam et bence. Zamanla zaten çıkar, sen sorsan da tavır alsan da bir işe yaramaz. Sen iyi, sıcak davrandıkça insanların gözünde de düzgün iyi davranan insan sen olursun, belki kibarlığınla onu bile dize getirebilirsin. :) böyle yaranmaya çalışır gibi değil, ama o yarım ağız günaydın dedi mesela, gülümse gerçekten içten bir günaydın de ve önüne dön, gibi. Mesafeni koruyarak ama sıcak, ekstra hiçbir adım atmadan :) senle derdi varsa iyice sinir olur, yoksa da çözülür.

İlk tanışmada boynuma sarılıp atlayan birinin aklından şüphe ederim ben
Siz olsanız bana böyle hitaplar kullanmayın bizim bir dostluğumuz yok siz demeniz kafi der miydiniz
O canım da dese siz "siz" demeye devam edin. Fazla da üzerinde durmayın yahu herkes başka bir alem. Bir yorumda aklından şüphe ederim demiş arkadaş aynen katılıyorum. Hem samimiyetinden hem aklından şüphe etmek lazım.

Hiç yokmuş gibi davran.benim işyerinde de var böyle ağız burun eğmeyle birşeyler ablattığını sanan bi gereksiz,tamamen çıkardım görüş açımdan ve iletişim kurduğum kişiler arasından şimdi çok daha iyi hissettiğimi farkediyorum boş yere canımı sıkıyordum otuzuna merdiven dayamış bir kadınının ağız burun hareketleriyle ne yapmaya çalıştığına kafa yoruyordum hayretler içerisinde.bitti gitti çok şükür.

Sizde bian evvel çıkarın görüş açınızdan.çok rahatlayacaksınız inanın bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…