Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

ben bugün ilk defa denedim bu ürünü.bilmiyorum ben mi çok sürdüm ama ben de çıkaramadım bi türlü saçımdan 4 kere falan şampuanladım zamanım olmadığımdan daha fazla uğraşamadım.çıktığımda bazı kısımlar yağlı kalmıştı malesef ve öyle dolaşmak zorunda kaldım neyseki saçım dalgalı da kamufle edebildim.ama yağın çıktığı kısımlar yumuşacık olmuştu gerçekten çok hoşuma gitti.bidahaki sefere daha az sürücem..

bende ilk sürdüğümde aynı sorunu yaşadımm...
sanırım kıvamından dolayı anlayamadım ne kadar sürdüğümüü..
3 kere yıkadım saçlarımı kuruttum baktım yağlı.. 2 kez daha yıkadım
2. yaptığımda daha az sürdüm ve daha çok masaj yaptımm hatta yatmadan önce yaptım öyle uyudum..
sabahta şampuandan önce hiç adetim değil ama sabunla yıkadım daha kolay arındı..

bu ürünü yıllardır duyuyordum ara ara.dün denk gelince aldım hemen,içeriği de çok doğal.kullanır kullanmaz yorum yazıcam tekrar

şu anda kafamda bakalım,sardım da streçle.maksat konuyu güncel tutmak
ha bir de yine daxın bakım serumunu aldım .yeşil,indian sage olanını.

Son düzenleme:
Saçınız hızlı uzayacak diye hiç umutlanmayın arkadaşlar. Ben 3 ayı geçti kullanalı hala bir hareket yok.

Çok güzel bir ürün arkadaşlar, ben 3-4 aydır kullanıyorum haftada 1-bazen 2 haftada 1 ve uzamayı gerçekten hızlandırıyor.

dökülmelerim durdu,saçlarım bi kendine geldi.. ama uzamasıyla ilgili bi farklılık yok.. eskiden nasılsa şimdi de öyle uzuyor

Kızlar bende çok hevesliyim vallahi kullanmaya bir hevesle hint yağı almıştım ama daha uygulayamadım hangisini kullansam bilemiyorum dax kullanıp sonuç alanlar fotoğraf ekleyebilirler mi öptüm

ben de bugün aldım karışım yapmaya üşeniyorum artık bu kolay diye aldım ve ilk denememi yaptım. haftada 2 kez kullanmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda güzel sonuçlardan bahsederim inşallahh

Bir sürü kişi olumlu yorum yapmış nasıl anlamadım.. Bu güne kadar kullandığım en kötü saç bakım yağı. En başta yağ saçtan çıkmıyor (Az sürmeme rağmen) ve çıksın diye 3-4 kere şampuanlamaktan bakım yerine saça zarar veriyor. Uzamasına katkısı zaten hiç yok. Aldım bari çöpe gitmesin diye saçım çok kabardığında ufacık bir parçayı alıp saç uçlarıma yediriyorum durulanmayan saç kremi olarak kullanıyorum.

Bnde parfümeriden almıştım 56 gramını 7 tl ye almıstım ama baya uzun sure yetiyo en kucuk boyu sanırım 56 gr ama ben uzun suredr kullanıyorum içindeki yağ karısımlarıda etkili yağlar bnce minerallerde varmıs işe yarayabilir ben aldm ama duzenli kullanmadm hiç o yuzden uzama knusunda bsey dyemiycem

Bu ürün bende de mevcut ama etiketinde bulunan telefon numarası ne hikmetse firmaya ait değil!
Bence bu ciddi bir problem, bu yüzden ürün dolabımda aylardır bekliyor.
Benim gibi merak edip firmayı arayan (ulaşamayan) yok mu acaba?
Açıkçası üretici firma yabancı olduğu için ülkemizdeki ürünlerin sahte olmasından endişe duyuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…