- Konu Sahibi yarennn_21
-
ben bir kaç ay önce kullanmıştım dax supergro.yu küçük kutuda olanından almıştım denemelik olsun diye. ilk başta başka bakım yağlarıyla birlikte kullanıyordum banyoda bir sıkıntı olmuyordu çıkıyordu güzelce sonra bir gün tek başına sürdüm bekledim banyoya girdim yıkıyorum yıkıyorum çıkmıyor. delirdim. 4 kez filan şampuanladım iyice ovarak, herhalde olmuştur dedim çıktım banyodan, saçlarımı kurutmaya başladım o da ne saç dipleri kalıp halinde yağ! bir daha duşa girdim üşenmeden, 3-4 kez daha yıkadım çıktım duştan gene kuruttum gene yağ içinde saçlar! o gün öyle gezdim artık. ertesi gün çivi çiviyi söker mantığıyla saç bakım yağı sürmüştüm sonra yıkayınca çıkmıştı. belki başka sıvı bakım yağlarıyla birlikte kullanmak bir çözüm olabilir. uzaması da hızlanmış gibiydi, kokusu da hoş. vazelinin yumuşağı gibi bir şey. ama dediğim gibi iki gün 7-8 yıkamayla bile saçımdan çıkmayınca korktum almadım bir daha.
ben bir kaç ay önce kullanmıştım dax supergro.yu küçük kutuda olanından almıştım denemelik olsun diye. ilk başta başka bakım yağlarıyla birlikte kullanıyordum banyoda bir sıkıntı olmuyordu çıkıyordu güzelce sonra bir gün tek başına sürdüm bekledim banyoya girdim yıkıyorum yıkıyorum çıkmıyor. delirdim. 4 kez filan şampuanladım iyice ovarak, herhalde olmuştur dedim çıktım banyodan, saçlarımı kurutmaya başladım o da ne saç dipleri kalıp halinde yağ! bir daha duşa girdim üşenmeden, 3-4 kez daha yıkadım çıktım duştan gene kuruttum gene yağ içinde saçlar! o gün öyle gezdim artık. ertesi gün çivi çiviyi söker mantığıyla saç bakım yağı sürmüştüm sonra yıkayınca çıkmıştı. belki başka sıvı bakım yağlarıyla birlikte kullanmak bir çözüm olabilir. uzaması da hızlanmış gibiydi, kokusu da hoş. vazelinin yumuşağı gibi bir şey. ama dediğim gibi iki gün 7-8 yıkamayla bile saçımdan çıkmayınca korktum almadım bir daha.
kızlar belki saçma gelecek ama kirpiklerimize de sürsek ona da bakım yapar mı sizce
olabilir tabi neden olmasıntatlım sende foto varmı bende alayım şu bahsedilenden..uçlarada iyi geliyomu acaba sadece dibemi kullanılıyo ben daha önce dibe uygulandığını ve saçtan zor çıktığını duymuştum ama acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz :44:
Eki Görüntüle 566845
canım fotografı netten buldum ve bendeki bu..saç diplerine ve uçlarına da sürüyorsun..içeriği tamamen dogal yağlardan oluşmakta..herkes sacımdan cıkmadı diyor ama ben sacımdan çok rahat çıkarttım.
canım dax ın tırnak içinde var bi ürünü dax sulphur onu mu diyosn yoksa bu saç için olanı mı uygulayalım :44:saçı geçtim tırnaklara çok iyi geliyo tırnakları uzamayanlar ve kırılanlar kesin kesin ellerinde varsa tırnaklarına sürsünben oldum olası tırnaklarımı yiyorum uzatmaya karar vermiştim ama incecik ve hemen kırılan bi türdendi elinde olan kullanmak istemeyen varsa tırnaklarına sürsün benim tırnaklarım kazık gibi çıkıyo! kalyon uzatıyo bu yağ sertleştiriyo! tavsiyemdir arkadaşlar tırnak sorunu olan sürsün
şu anda saçımda dax var 45 dk daha bekleyip yıkıycamve saçlarıma iş yerinden övgüler var ne kadar parlak diye tek sebep olabilir o da dax! aldığımız yağlar orjinal olmayabiliyo fakat dax garantili organik. içim rahat en azından saçımda organik bir ürün var. geçen ay b vitamiyle birlikte kullandığımda saçlarım acaip uzamıştı bu ay daha normal seviyede uzadı. ama hiç uzamayan saçlarım inanıyorum ki yaza kadar belime gelicek :13: kullandıkça sizi hatırlıycam ve buraya gelip tecrübelerimi yazıcam
bu arada şunu da eklim şampuanım down under fruit kicks şu lacivert üstünde üzüm böğürtlen resmi olan şampuan. ben kuru ve yıpranmış saçlar için olanını kullanıyorum. kokusu, güneşin zararlı ışınlarından koruması, saçı yağlandırmadan nem vermesi açısından süper. saç kremi olarak da elseve nem kolojeni kullanıyorum. saçı oldukça neme doyuruyo ondan da memnunum. elsevein koyu sarı maskesi de süperdi ama kışın o kadar bakıma gereksinim duymuyorum yazın yine kullanmaya başlıycam inşallah
canım dax ın tırnak içinde var bi ürünü dax sulphur onu mu diyosn yoksa bu saç için olanı mı uygulayalım :44:
pek bir fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası bir sürü yağ var içinde e elimde olan ürün de belli ben de ekstra almıyorum sulphuru saç için aldığımı tırnağıma kaşıma sürüyorum. kaşım sanki koyulaştı gibi ama elime bulaşmışken kaşıma da sürüyorum :)
canım b vitamini derken bemiks mi kırdın içine naptın yoksa başka ampullerden filan mı kullandın :26:
benim dayım şeker hastasıydı ve çooook zayıftı şimdi rahmetli oldu. b vitaminini de onundu kullanmamıştı o zaman 80 liraya mı ne alınmıştı bi b vitamini onun kullanmadığı ilacı ben kullanmıştım bemiks değildi daha başka yoğun güçlü bi b vitaminiydi. ben kırmızı et yemiyorum hafızam çok felaketti konsantrasyonum bozulmuştu onun ilaçlarını kullandım inanılmaz enerji verdi hafızamı topladım gün boyu enerjim bitmedi. bemiks te var ama o günde 2 tane kullanılıo ben sabah 1 tane içip gün boyu idare etsin istiyorum. onun için bemiksi kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?