Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

Bnce fazla miktarda sürdügün için arıtamadn saclarından fazla miktarda sürmezen gayet rahat arıtırsın ben hic artmada problem yasamadm almadan önce yorumları okudgmda arıtamadklarndan sikayet edenleri gordm aldm denedm ama bnde hiç oyle bi sorun olmadı ama sacları yumusacık yapıo ben uclarada suruyorum canlı duruyor ve kolay kolay kırılmıyor saclarım 1 senedr kestrmyorm kestrmeme ve düzlestiri kullanp saclarımı yakmama kararı aldm ve saclarım 12 cm uzamıs 1 senede kırıklarım cok fazlaydı gttm hepsini aldrdm kut gibi olmstu saclarm omuzlarmdaydı katlı kesimdi baya katlattırmıştım kuaföre perçem kestrmeye gttgmde kuaforumde uzun zmndr gelmiyosn dedi ewet surekli saclarımı kesrmeme ararı aldm dedm yoksa uzataıyorum ben bu sacları dedm ama baya uzamıs yaa en son kestgmzde en kısa katın şu kadardı die gsterdi ewt ama bana uzamıyo gibi gelio falan dedm nyse işte uzuyo ama biz fark etmyrz :) smdi tam gögsümün altnda ama ben 4 parmak daha uzatmak istyrum bakımlar yapıyorum kısa surede uzasın istyrm yorumları görünce aklıma dax geldi buzdolabnda duruyodu aldm hemen surdm saclarıma yarın sabah yıkarım artık ördüm bi güzelde yatcm smdi grüsmek üzere smdiki halinin fotolarını cektm uzarsa foto koyucam :)

Bnce fazla miktarda sürdügün için arıtamadn saclarından fazla miktarda sürmezen gayet rahat arıtırsın ben hic artmada problem yasamadm almadan önce yorumları okudgmda arıtamadklarndan sikayet edenleri gordm aldm denedm ama bnde hiç oyle bi sorun olmadı ama sacları yumusacık yapıo ben uclarada suruyorum canlı duruyor ve kolay kolay kırılmıyor saclarım 1 senedr kestrmyorm kestrmeme ve düzlestiri kullanp saclarımı yakmama kararı aldm ve saclarım 12 cm uzamıs 1 senede kırıklarım cok fazlaydı gttm hepsini aldrdm kut gibi olmstu saclarm omuzlarmdaydı katlı kesimdi baya katlattırmıştım kuaföre perçem kestrmeye gttgmde kuaforumde uzun zmndr gelmiyosn dedi ewet surekli saclarımı kesrmeme ararı aldm dedm yoksa uzataıyorum ben bu sacları dedm ama baya uzamıs yaa en son kestgmzde en kısa katın şu kadardı die gsterdi ewt ama bana uzamıyo gibi gelio falan dedm nyse işte uzuyo ama biz fark etmyrz :) smdi tam gögsümün altnda ama ben 4 parmak daha uzatmak istyrum bakımlar yapıyorum kısa surede uzasın istyrm yorumları görünce aklıma dax geldi buzdolabnda duruyodu aldm hemen surdm saclarıma yarın sabah yıkarım artık ördüm bi güzelde yatcm smdi grüsmek üzere smdiki halinin fotolarını cektm uzarsa foto koyucam :)

saçlarim ince telli ve az gürlesmesini va kalın telli olması icin ne önerirsiniz daha önceden yılan yagı kullandım bıraz faydasını gördüm ama daha cok gürlestiren ne önerirsiniz?

arkadaşlar ben 1,5 aydır kullanıyorum benim saçım çok çok yavaş uzar şu anda beş aylık uzamasının yarısına erişti :) ve röfle boya düzleştirici etkilerinden çok azalan güçsüzleşen saçlarım eski gücüne sağlığına kavustu ama ben şampuan içine çam terebendinde kullanıyordum son ıkı haftadır çok sertlestı ucları o yuzden röfle gibi işlem görmüş saçlar şampuanla çam terebendin kullanacaksa arada bir ara versin bence :)

tek tek yağları alıp karıstırmaktan hem daha ucuz hem daha kolay bır urun bu havada donacaktır varsa on dakıka guneste bekletın yoksa sac kurutma tutun 10 sanıye sıvılasıyor o zaman daha rahat uygulanabılıyor

ben kuaförüme sordum saçlarımın uzamasını röfle +dip boya+artı uzayan kendı dıp sacım oldugu ıcın cok net anlasılıyor o bıle bu uzama cok ıyı dedı resımde eklemıstım bakmak ısteyenlere ben tavsıye edıyorum oyle zor falan cıkmıyor kı ıkı ayrı sampuan kullanıyorum ben ılkınde evıgen ampul+az zeytınbyagı+bal var ıkıncısı cam terebendın bırer sampuanla cıkıyor cok rahat yılbasına kadar daha kullanıp sonra bırde sınamekı denemeyı dusnuyorum bakalım bıde onu deneyelım :)

kızlar belki saçma gelecek ama kirpiklerimize de sürsek ona da bakım yapar mı sizce

olabilir tabi neden olmasıntatlım sende foto varmı bende alayım şu bahsedilenden..uçlarada iyi geliyomu acaba sadece dibemi kullanılıyo ben daha önce dibe uygulandığını ve saçtan zor çıktığını duymuştum ama acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz :44:

canım fotografı netten buldum ve bendeki bu..saç diplerine ve uçlarına da sürüyorsun..içeriği tamamen dogal yağlardan oluşmakta..herkes sacımdan cıkmadı diyor ama ben sacımdan çok rahat çıkarttım.

tmm canım çok teşekkür ederim netten bulmuştum sanırım bunu..alayım bende..bu arada tırnak uzaması içinde kullanan vardı bunu daha önceleri ööle konulardada çok dolaşıyodm da ordan kalmış aklımda

kokusu da mukemmel :) saçları da yumuşacık yapıyor benm bayağı kırıklarım var bide avonun serumunu aldım tamamdır. bi 10cm uzasa ne de guzel olurr

Düzenli kullanmaya yeni başladım. Dip boyamı yaptıralı 1 hafta oluyor, adet oldum (adetim bitene kadar mutlaka diplerim çıkar) bakalım daha 2 defa kullandım saçlarımı yıkadıktan sonra havlu ile suyunu alıp saç uçlarıma ve diplerime masaj yaptım 50-60 dakika arası beklettim sonra yıkadım. Çok sürdüğüm için saçlarım yağlı kaldı ertesi gün tekrar yıkadım, geçti. Şampuan olarak da Bioblasa başladım bakalım göreceğiz seneler sonra saçlarımı uzatabilirsem büyük başarı olacak beni için.

Ben 1-1.5 aydır kullanıyorum. pek çok bakım yağı kullandım ama en istikrarlı kullandığım bakım ürünü bu oldu. söylendiği gibi saçlar yağlı kalmadı bende. ısıtıp akışkan kıvama sokup kullanıyodum ama katı kullanmak çooook daha mantıklı. makyaj temizleme süngerleri vardır ya onu alıorum annemin önünde oturuyorum hadi sür diyorum o süngerle sürmek çok daha mantıklı oluyo öyle bol kepçe sürmüyorum minnacık bi yağ koca saça yetiyo ben masaj falan da yapmam tarıyorum! her hafta pazar ya da cmt günü uyguluyorum. kokusu harika saç rengi çok parlak oluyo ve saç yumuşacık oluyo. kesinlikle gözünüz korkmasın ben kocamustafapaşadaki vatan kozmetikten aldım büyük boyunu 21 liraydı sanırım. saçlarım kırılmıyo kadıköyde 27 liraya gördüm kim kime ne fiyata okutabilirse veriyo kanmayın derim . brazilya fönü yapmıştım saç çok yıpranmıştı toparladı diyebilirim. öyle yağın içine o vitamin bu vitamin atıp karışım yapacağınıza böyle ürünleri kullanırsanız aynı etkiyi yakalarsınız. koca şişe yağ alıyoruz mesela saçtan akıyo gidiyo bu inanılmaz bereketli. ablamdan hc saç bakım yağına övgüler duyuyorum. elimdeki bu ürün beni daha götürür sonra onu deniycem biraz tuzlu ama nelere nelere para verdik öldürmez bi ürüne saç alışınca başka bi ürüle şok yapılmasından yanayım. sonra yine daxıma dönücem ben mutluyum sorunuz olursa seve seve yanıtlarım

dax supergroyu 2-3 yıl önce kullanmıştım büyük boyunu almıştım ama sadece 2 kere falan kullandım çünkü ozaman arındıramamıştım. sanırım fazla sürüyodum. tarihi geçmiştir diye attım dün tekrar küçük kutusundan aldım bu sefer az az sürerek deneyeceğim. güzel bakım yapıyor

saçı geçtim tırnaklara çok iyi geliyo tırnakları uzamayanlar ve kırılanlar kesin kesin ellerinde varsa tırnaklarına sürsün ben oldum olası tırnaklarımı yiyorum uzatmaya karar vermiştim ama incecik ve hemen kırılan bi türdendi elinde olan kullanmak istemeyen varsa tırnaklarına sürsün benim tırnaklarım kazık gibi çıkıyo! kalyon uzatıyo bu yağ sertleştiriyo! tavsiyemdir arkadaşlar tırnak sorunu olan sürsün

şu anda saçımda dax var 45 dk daha bekleyip yıkıycam ve saçlarıma iş yerinden övgüler var ne kadar parlak diye tek sebep olabilir o da dax! aldığımız yağlar orjinal olmayabiliyo fakat dax garantili organik. içim rahat en azından saçımda organik bir ürün var. geçen ay b vitamiyle birlikte kullandığımda saçlarım acaip uzamıştı bu ay daha normal seviyede uzadı. ama hiç uzamayan saçlarım inanıyorum ki yaza kadar belime gelicek :13: kullandıkça sizi hatırlıycam ve buraya gelip tecrübelerimi yazıcam

canım dax ın tırnak içinde var bi ürünü dax sulphur onu mu diyosn yoksa bu saç için olanı mı uygulayalım :44:

canım b vitamini derken bemiks mi kırdın içine naptın yoksa başka ampullerden filan mı kullandın :26:

bu arada şunu da eklim şampuanım down under fruit kicks şu lacivert üstünde üzüm böğürtlen resmi olan şampuan. ben kuru ve yıpranmış saçlar için olanını kullanıyorum. kokusu, güneşin zararlı ışınlarından koruması, saçı yağlandırmadan nem vermesi açısından süper. saç kremi olarak da elseve nem kolojeni kullanıyorum. saçı oldukça neme doyuruyo ondan da memnunum. elsevein koyu sarı maskesi de süperdi ama kışın o kadar bakıma gereksinim duymuyorum yazın yine kullanmaya başlıycam inşallah

ürün resimlerini eklemen mümkün mü canım bende elseve in maskesini alıcam ama kararsızdım eğer aklımdakiyse alayım şampuanınıda merak ettim

benim dayım şeker hastasıydı ve çooook zayıftı şimdi rahmetli oldu. b vitaminini de onundu kullanmamıştı o zaman 80 liraya mı ne alınmıştı bi b vitamini onun kullanmadığı ilacı ben kullanmıştım bemiks değildi daha başka yoğun güçlü bi b vitaminiydi. ben kırmızı et yemiyorum hafızam çok felaketti konsantrasyonum bozulmuştu onun ilaçlarını kullandım inanılmaz enerji verdi hafızamı topladım gün boyu enerjim bitmedi. bemiks te var ama o günde 2 tane kullanılıo ben sabah 1 tane içip gün boyu idare etsin istiyorum. onun için bemiksi kullanmadım.

anladım canım Allah rahmet eylesin..bende alıcam ama hep unutuyorum yada kararsız kalıyorum neyse bakıym sanırım alıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…