- Konu Sahibi yarennn_21
-
ya ben de alıcam, forum da varsa söliim bizimkilere onlar bana alsın..
ama bişey merak ediyorum nasıl kullanıyosunuz? bakım yağı gibi mi yoksa şampuanın üstüne krem niyetine mi? anlamadım..
arkadaşlar yaa sizin saçınısı ne kadar usattı şu dax bnmkini bi ayda ekstradan yarım cm usattı
arkadaşlar bu kremi satın alanlardan bir ricam olacak. ürünün içindekiler bölümünde DİMETHİCONE veya DİMETHİCONOL var mı? bakıp yazarlarsa sevinirim.
canım demirtepede sgm var biliyomusun ben ordan aldım 18.50 ytl 2 kere kullandım saçlarım daha yumuşak oldu inşallah daha hızlı uzatır bekliyorum şimdilik
ben de 2 saat civarı tutuyordum bazende 20 dk. sonra giriyordum elimle sürdüm iyice saç diplerine masaj yaparak haftada 1 kez kullandım saçlarımı yağlandırmasından korktum açıkçası
streç falanda kullanmadım zor arınmıyo zaten sürümüde çok kolay ama bildiğimiz bakım yağları gibi akışkan değil ben memnun kaldım umarım sizde farkı görürsünüz kızlar
benimde kırık saç uçlarıma ii geldi aslında..ama daa çok uzatsın istiorum ben yaatam bir ay oldu belki kullandıkça daa çok usatır bide son yaptıımda saçıma sürüp yattım bide ördüm saçlarımı katı olduu için yastıada bulaşmıo..dewam edicem ben yasminberk belki zaman geçtikçe daa etkili olur saçına geceden sürüp soora saçını örüp yatmanı tawsiye ediorum sana ben bundan soora hep ööle yapıcam bide ben haftada 2 kes yapıorum p.tesi we salı acaba daa sık mı kullanmak lasım?fairy fairy sen haftada kaç kes uyguluosun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?