Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

ya ben de alıcam, forum da varsa söliim bizimkilere onlar bana alsın..
ama bişey merak ediyorum nasıl kullanıyosunuz? bakım yağı gibi mi yoksa şampuanın üstüne krem niyetine mi? anlamadım..

ya ben de alıcam, forum da varsa söliim bizimkilere onlar bana alsın..
ama bişey merak ediyorum nasıl kullanıyosunuz? bakım yağı gibi mi yoksa şampuanın üstüne krem niyetine mi? anlamadım..

ben bakım yağı gibi kullanıyorum canım.Saç diplerime sürüyorum sadece eğer saçlarının uçlarında kırık varsa onlarada sürebiliyosun bende yeni kestirdim kırık oluşmasın diye şaç uçlarıma da sürcem

ne kadar alıyosunuz elinize her saç dibine sürülmüyo ama üst kısımlarda kalıyo yapanlar ayrıntılı olarak sölesin lütfen

ben bildiğin saç boyası fırçasıyla sürüyorum. çok rahat oluyor tavsiye ederim. fırçanın ucunu hafifçe dax'a batırıyorum, sonra da aynı boya yapar gibi saçları tutam tutam ayırıp diplere sürüyorum. işte bu kadar basit

slm arkadaşlar ben beyaz renk bulamadım daha doğrusu beyaz olarak yok siz hangisini kullanıyorsunuz bende ona göre alayım

ya arkadaşlar şu daxı benden başka kullanan yok mu yaa!!nie kimse söölemio gelişmeleri saçlarınıs ne durumda kıslar yaa 1 ayda ne kadar uzadı???

benimde kırık saç uçlarıma ii geldi aslında..ama daa çok uzatsın istiorum ben yaatam bir ay oldu belki kullandıkça daa çok usatır bide son yaptıımda saçıma sürüp yattım bide ördüm saçlarımı katı olduu için yastıada bulaşmıo..dewam edicem ben yasminberk belki zaman geçtikçe daa etkili olur saçına geceden sürüp soora saçını örüp yatmanı tawsiye ediorum sana ben bundan soora hep ööle yapıcam bide ben haftada 2 kes yapıorum p.tesi we salı acaba daa sık mı kullanmak lasım?fairy fairy sen haftada kaç kes uyguluosun acaba?

arkadaşlar bu kremi satın alanlardan bir ricam olacak. ürünün içindekiler bölümünde DİMETHİCONE veya DİMETHİCONOL var mı? bakıp yazarlarsa sevinirim.

arkadaşlar bu kremi satın alanlardan bir ricam olacak. ürünün içindekiler bölümünde DİMETHİCONE veya DİMETHİCONOL var mı? bakıp yazarlarsa sevinirim.

canım dax da böyle bi madde yok

canım demirtepede sgm var biliyomusun ben ordan aldım 18.50 ytl 2 kere kullandım saçlarım daha yumuşak oldu inşallah daha hızlı uzatır bekliyorum şimdilik

canım neresinde demirtepenin detay verirmisin bana?

sağ ol tatlım bende alıp denemeyi düşünüyorum....

CNM örülecek saç olsa ahhhhhhhh örmezmiyimmmm.... saçlarım yanınca katlı küt kestirdim. yani örülmüyor... saçlarım hiç taranmıyordu artık kremsiz taranıyo ve uçları bayağı bi toparlandı ama uzamasını istiyorummmmmmm bi an önce.. ben ayrıca banyodan sonra saçımı kuruturken nohuttan daha küçük bi miktar avucuma sürüp saçlarımın uçlarına sürüyorum,fön zarar vermesin diye... hşçakal

ya canım sende tek bi örgü şeklinde yapma hani ewde yapa ya kıslar tost tutam tutam alıp örerler sende önce sür daxı sora örebildiin yerleri ör en altları örebilirsin heralde kolaylıkla sora yat ööle sabah kalktıında yıkarsın..umarım yapabilirsin..

kızlar siz daxı temiz saça mı uyguluyosunuz Benim saçımda genelde jole oluyo bir kez şampuanlıyorum sonra daxı sürüyorum acaba kirli saça daha mı çok etki eder.Siz nasıl kullanıyorsunuz

ceku bu tür şeyler temis saçta daa çok etkili olur gözenekler açılmış olur we daa fasla etki eder snn yaptıın dooru.bööle kullanmaya dewam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…