- Konu Sahibi yarennn_21
-
ya ben bu ürünü almaya çekiniyom çoğunluğu saçlardan arınması zor demiş ama bu üründan daha iyi bi ürün var hc biraz fiyatı pahalı onu alınca sonuçları size yazarım
canım hc saç bakım yağını anlatıyım ben sana ben 2. şişedeyim evet pahalı gerçekten am.sonuç iyi işte benim saçlarım yıpranmıştı çok ve uzamıyordu.hc yi kullanmaya başladım şimdi saçından ne kırık ar ne bişey uzamasıda güzel.memnunum ama bu dax ıda merak ediyorum açıkçası.bu şişe bitsin dax denemeyi düşünüyorum herkes iyi diyor bakalım.
sizlerin yazdiklarini okuyunca merak edipde internette arastirdim. ebay de buldum. pek pahali degil 6 euro civarlarinda. üzerinde condotioner diye yaziyor ve bu benim bildigime göre sackremi gibi bisey. fakat satici jöle diye satiyor. bu az kafami karistirdi. yipranmis saclaraymis. icindeki maddelerede baktim. gercekten nerdeyse sadece organik yaglardan ( avocado yagi, aloe vera, susam yagi gibi) olusuyor. icindeki tek tavsiye edilmeyen madde petrolatum (vaselin olmali).
bunu satan yerde bi baska sac bakim kremi var. ismialmer`s Hair Success Gro Treatment. buna direk saclari uzatan krem yazmislar. fiyati dax super gro dan az daha fazla (16 euro). aranizda bu ürünü kullanan veyadda duyan varmi???
hangisini alacagima sasirdim :uhm:
sizlerin yazdiklarini okuyunca merak edipde internette arastirdim. ebay de buldum. pek pahali degil 6 euro civarlarinda. üzerinde condotioner diye yaziyor ve bu benim bildigime göre sackremi gibi bisey. fakat satici jöle diye satiyor. bu az kafami karistirdi. yipranmis saclaraymis. icindeki maddelerede baktim. gercekten nerdeyse sadece organik yaglardan ( avocado yagi, aloe vera, susam yagi gibi) olusuyor. icindeki tek tavsiye edilmeyen madde petrolatum (vaselin olmali).
bunu satan yerde bi baska sac bakim kremi var. ismialmer`s Hair Success Gro Treatment. buna direk saclari uzatan krem yazmislar. fiyati dax super gro dan az daha fazla (16 euro). aranizda bu ürünü kullanan veyadda duyan varmi???
wala bnm 2 ay olcak 2 ayda toplam 1 cm usatmıştır extradan..yane bana dendii kadar etki yapmadı maalesef
canım ben kozmetik ürünler satan biyerden aldım 18.50 ytlpeki fiyatı ne kadar? nerelerde satılıo
ürünün üstünde banyodan 15-20 dk önce saç diplerini ve uçları kırıksa bir miktar uçlara sürülür yazıyo ama ben 1 saat fln tutuyorum sonrada yıkıyorum yalnız ii yıkamak gerekiyor baya yoğun birşey hemen çıkmıyorbenneyaptımkiya peki kızlar nasıl kullanılıo bi anlatın daha lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?