Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

ya ben bu ürünü almaya çekiniyom çoğunluğu saçlardan arınması zor demiş ama bu üründan daha iyi bi ürün var hc biraz fiyatı pahalı onu alınca sonuçları size yazarım

canım hc saç bakım yağını anlatıyım ben sana ben 2. şişedeyim evet pahalı gerçekten am.sonuç iyi işte benim saçlarım yıpranmıştı çok ve uzamıyordu.hc yi kullanmaya başladım şimdi saçından ne kırık ar ne bişey uzamasıda güzel.memnunum ama bu dax ıda merak ediyorum açıkçası.bu şişe bitsin dax denemeyi düşünüyorum herkes iyi diyor bakalım.

canım ,
dax çok güzel bir ürün.
benim kırıklarıma da iyi geldi.
katı yağ kıvamında .kullanımı da kolay.
burada bir arkadaşın dediği gibi ben de saç boya fırçası ile dipler sürüyorum,sonra da uçlarına .
çok memnunum çok.
şampuanımın içine de vitamin kırdım,bal ve badem yağı ekledim.
şimdilik iyiyiz bakalım....

sizlerin yazdiklarini okuyunca merak edipde internette arastirdim. ebay de buldum. pek pahali degil 6 euro civarlarinda. üzerinde condotioner diye yaziyor ve bu benim bildigime göre sackremi gibi bisey. fakat satici jöle diye satiyor. bu az kafami karistirdi. yipranmis saclaraymis. icindeki maddelerede baktim. gercekten nerdeyse sadece organik yaglardan ( avocado yagi, aloe vera, susam yagi gibi) olusuyor. icindeki tek tavsiye edilmeyen madde petrolatum (vaselin olmali).

bunu satan yerde bi baska sac bakim kremi var. ismi almer`s Hair Success Gro Treatment. buna direk saclari uzatan krem yazmislar. fiyati dax super gro dan az daha fazla (16 euro). aranizda bu ürünü kullanan veyadda duyan varmi???

hangisini alacagima sasirdim :uhm:

yaa ben internetten arattım öyle bir ürün bulamadım canım yaaa biraz anlatsana

ya ben çok kararsız kaldım dax almak konusunda saçların seyreldi normalde gürdü boyadan sonra döküldü dax iyi gelirmi bilmiyorum kimi kişiye iyi gelmiyo bide şaçlarım çok yıpranık ve kırıklar oluşuyo :1ninca:bu ürünün faydası olurmu CADIARZU

CANIM SATICI JÖLE DİYE SATIYORSA VE DE conditioner yazıyorsa bu saç şekillendirici olarak kullanılanı yani bikaç arkadaşın bahsettiği kırmızı kutu olan olmasın yani bakım yağı olarak kullanılan değil benim anladığım kadarıyla ve o saçı kaskatı yapıyomuş sprey etkisi yapıyo heralde. ona göre dikkatli sipariş ver bakım yağı olan beyaz kutudakiymiş ben de almadım ama merak ettim hc saç bakım yağı siparişini verdim bugün yarın gelecek inş. bi onu deniyim önce de bakalım

hayir kirmizi kutuda olan degil. sizin bahsettiginizi diyorum. beyaz kutuda olani sac sekillendirici diye geciyor. acaba buraya ebay den buldugum ürünün linkini koymam mümkünmü? sonra konu silinmesinde. linki koyabilirsem hangisini dedigimi gösterte bilirim.

yayen bende dax kullanıorum normalde saçlarım çok fasla kırıktır ama uçlarına da sürüorum we ii gelio yok etmio tabi ama bakımlı gösterio ben tawsiye ederim..tabi karar senin..

wala bnm 2 ay olcak 2 ayda toplam 1 cm usatmıştır extradan..yane bana dendii kadar etki yapmadı maalesef

bende de öyle valla 1 ay kullandım çok fazla uzattığını söyleyemem ama saçımı daha bakımlı gösteriyo yinede güzel kullanıyorum ben

içinde vazelin varmış, vazelini çatlamış el ve ayaklar için kullanıyoruz, nemi abzorbe edio ve böylece yumuşuyor.yani cildin üstünü örttüğü için. gözenekleri kapayıp saç dökmez mi şimdi bu?.:uhm:

ya peki kızlar nasıl kullanılıo bi anlatın daha lütfen
ürünün üstünde banyodan 15-20 dk önce saç diplerini ve uçları kırıksa bir miktar uçlara sürülür yazıyo ama ben 1 saat fln tutuyorum sonrada yıkıyorum yalnız ii yıkamak gerekiyor baya yoğun birşey hemen çıkmıyorbenneyaptımki

wala ben geceden sürüp sabaha kadar tutuorum sabah kalkınca yıkıorum ayrıca bnm kırık saç uçlarıma İİ SONUÇ werdi yalan söölicek diilim inanıp inanmamak sana snn sorunun yayen burda bisürü insan memnun olduunu söölüo zati..

canım peki kestirip mi kullandın..bende kırık var ama kestirmek istemiyorum..kıyamıyorum kırık ama olsun :) bölede kullansam etkili olur mu? teşkekürlerr :*

saç uzatmıyo sanırım ..ben 2 haftadır kullanıyorum akşam sürüyorum saç diplerime sabah yıkıyorum ..2 haftada uzama olmadı ...sadece saç bakımı için kullanılabilecek bir ürün diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…