Saç Bakım Ürünleri Dax Supergro Sa glendirici bakm ya

vay be hepiniz yararını gördüyseniz ben de hemen yarın gidip alıcam. hem eczaneye hem parfümeriye sorucam bulamazsam büyük alışveriş merkezlerinde ararım artık ..

ya kızlar daxı çokmu sürüyorum acaba yıkıyorum şampuanımda çamterebentinde var ama tarayamıyorummm banyodan çıkınca saçım hemen kuruyo dipleri fln nolur bilen varsa bişe desin neeyden olabilir sizce napmalıyım?

ilk denememde şu noktalara dikkat edileceğini öğrandim. kızlar fazla sürmeyin!! arındırması çok zor oluyor.2-3 kere şampuanlamak bile fayda etmiyor!!! şampuan köpürmüyor. parmak uçlarınızı çok az bulayıp saç diplerinize yedirin.
yani friksiyon yapın. 2 saat bekleyip yıkayın. ikinci denemede buluşmak üzere a.s

dax ın saçlarıma yapmış olduğu etki ise yumuşak ve ahenkle dans ediyor.laelaelaelaelae ayrıca saçtaki kurulukta gitmiş gibi geliyor.:teytey:

çok kuru oluyor birbirine geçiyor taranmıyor iyice durulayamıyorummuki yada çok mu sürdüm

kuruluk çam terebentinden oluyo canım benimde şampuanımda çam terebentin vardı ve şaçlarımda ince telli olduğu için birbirine karışıyo saç kremi kullanıyorum sen kullanıyomuydun saç kremi.

herkes faydasını gördümü yani kızlar bende alıyım o zaman ama şimdi ben hc saç bakım yağı kullanıyorum bi daha almayı düşünmüyorum pahalı çünkü 35 ytl oda iyi geldi saçlamrıma ama.bunu fiyatı iyi dax ın bende alıyım o zaman .herkes memnun yani dime kızlarrr.

kuruluk çam terebentinden oluyo canım benimde şampuanımda çam terebentin vardı ve şaçlarımda ince telli olduğu için birbirine karışıyo saç kremi kullanıyorum sen kullanıyomuydun saç kremi.

evt cnm saç kremi de kullanıyorum demekki çamterebentini çok koydum saç kremide sönükleştiriyor daha çok o yüzden sadece uçlara sürüyorum artık

arkadaşlar yazılarınızı okuyup 2 hafta önce dax aldım.harika bişey.normalde 1 ayda uzadığı kadar uzadığını farkettim bugün.teşekkürler deneyimlerinizi paylaştığınız için..

Arkadaşlar bende dax (mavi kutu) kullanıyorum. Benim saçlarım kuru ve ince telli oldukları için, saç uçlarına kullanıyorum. Yoksa saçlarım uçuşuyor. Yağlı olduğu için dikkatli kullanılmasını öneririm. Yağlı saçlarda gözenekleri daha da açabilir. Dökülmelere neden olmasın sonra. Açık söylemek gerekirse kutunun üzerinde yazdıkları gibi etkili değil.

ya arkadaşlar bende almayı düünüyorum ama işe yararmı hiç bilmiyorum bide saçlarım daha kötü olmasın

Accoustic ben banyo yapmadan önce saç diplerime sürüyorum ayrıca benim kırıklarım da var saç uçlarımıda sürüyorum üstünde 15 dk durun yazıyo ama ben daha fazla bekletiyorum şimdilk memnunun saçlarım düzelmeye başlıyor saçların 1 cm uzuyosa bunla 3 kat fazla uzuyomuş

Kızlar ben buldum bunu almayı düşünüyorum nasıl bişey saçı gerçekten çok uzatıyomu ayda 2 cm uzasa yeter bana ya belime kadar uzasın istiyorum saçlarım omzumdalar şuanda

Arkadaşlar saç dökme gibi bir etkisine rastlayan oldu mu ya da kepeklenme gibi cilt problemlerine neden olmadı değil mi? Çünkü bir an önce başlamayı düşünüyorum. Ama nerden alıcam aktarlarda mı var?

Teşekkürler
saygılar

ya ben bu ürünü almaya çekiniyom çoğunluğu saçlardan arınması zor demiş ama bu üründan daha iyi bi ürün var hc biraz fiyatı pahalı onu alınca sonuçları size yazarım

canım neresinde demirtepenin detay verirmisin bana?

demirtepede sümer marketin karşı kaldırımında . eskiden yanında kimlik mağazasının outlet mağazası vardı.
bir de tunalının sonunda esata çıkarken de sol tarafta sgm var. orada da bulabilirsin canım. fiyatı 18.50 ytl.
ben çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…