Dayak atıp pişman olmak ne kadar samimi

Limon11

Kaldırım mühendisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
2.204
2.676
133
K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben

Kıymetini anlaması icin gitmen lazım bunu esinden ayrılmak istemedigin icin soyluyorum bnce bir pskologa gdin yuzde yuz duzelecktr sinir fln kalmıyacktr gitmessede kendi blir arayın polisi alın darp raporunuda hopp konuk evlerine gelsinde bulsun da hırpalasn szi pislik herifler coluk cocuk yok galiba

Adam sizi dövüyor, mahvediyor, elinizi yüzünüzü mosmor ediyor. Siz hala “SOVOYOROOOOOMM”
Müstehak desem olmayacak ya!!!!

Olacak olacak. Deyiverin siz. Banım yeni kalktı ben neler derdim de yine yollar mune beni diye korkuyorm :bicak:

Bazı geri alınamayacak şeyler vardır hayatta, yaptıktan sonra bedel ödemeniz gereken.
Kanunsuzluk, usulsüzlük, ahlak dışı davranışlar, yaralama, öldürme, hırsızlık vs.
Sizin ki yaralamadan öldürmeye doğru yol alıyor.
Şuan şikayetçi olmazsanız geri alacak bir zamanınız olmayabilir.
Hele affetmek ne kelime....

Yahu biz burda çok samimi desek ne değişecek ? Nasıl aynı evde kalabiliyorsunuz ? Hayatta bazı konular vardır ikilemde kalır da akıl danışırsınız,burada tek çözüm yolu var.Arkanıza bakmadan çıkın o evden.Aileniz de şu duruma göz yumuyorsa aile değil zaten onlar.Bu ailemsi yapıya ihtiyacınız falan yok.Reşitsiniz,çekin kapıyı çıkın.

Lütfen ailenizi bahane etmeden kendiniz çalışarak durun ayaklarınızın üzerinde.Ben dayak yiyeceğim,ailem de sessiz kalaca öyle mi? Saniyesinde silerim o insanları.

Yazımdan sonra okudum.Seviyorum laflarını dizmişsiniz.Yani ne diyelim şimdi biz? Kocam beni dövüyor ama onu çok seviyorum?!! Yani ne diyelim şimdi?

Allah akıl versin.Devam edin sevmeye

Arkadaşım sensiz kendini öldürecek adam senin her tarafını morartmaz. Kendinizi kandırmayın bir. Al raporunu, nereye gideceksen git. Adam kendine kıyamaz merak etme, ölecek biri varsa bu sen olursun o ilişkide. Kendini öldürmek o kadar kolay değil, can çok tatlıdır. Seninki konuş diye, kendi egosu tatmin olsun diye seni dövüyormuş. Bu adam asla kendine kıyıp da öldürmez yani.

Yüzünüzü gözünüzü morartan insandan da soğuyun bir zahmet. Hayatınızda hiç mi sevilmediniz de bu tiplere bayılıyorsunuz anlamıyorum ki. Bari çocuk yapma. Böyle bataklık gibi evliliklerin olmazsa olmazı çocuk oluyor ne hikmetse. O yüzden yazıyorum.

Bacım adam seni dövüyor nasıl seviyorum diyorsun?
Biran önce git darp raporu al evden uzaklastirma al
Etme eyleme kendini sev.

sevgiden bahsetmişsiniz aynada kendinize bakarak söyleyin.
kendine birşey yapacak kadar sa..k degildir o gidenin yerine kimi bulurum zekası vardır onda.

Ah ah ah ah
Simdi biz ne diyelim.nesini seviyorsun diyecehim?
Darp raporunu al öncelikle
Polisi ara ararsan eve de gelir.polis senin gitmwne gerek yok.siddet görüyorum kurtarin beni de
Gelirler ifadesini de kendisini de.alir polis
Ailenizi de takmayin su durumda arkanizda degiller madem
Cocuk varmi?

Seviyorum diyorsunuz ya, o sevgi değil, bir hastalık. "Kıyamıyorum" nedir ya, sizi öldürmeye mi kast etmesi lazım kıyamadığım dediğiniz canavarın gerçek yüzünü anlamanız için. Dövmesi yetmiyor, bir de ailenizi araya sokuyor, ne kadar aşağılık bir adam bu? Af diliyor, sonra tehdit ediyor. Sizin kafa gitmiş arkadaşım, kusura bakmayın ama çok ciddi psikolojik sorunların içindesiniz. Bunları kim yaşasa normal kalamazdı zaten. Kendi hayatınızı kendiniz kurtarırsınız ancak. Darp raporu alın, şikayetçi olun, kadın sığınma evine gidin, iş arayın. Bu planın tek alternatifi canınızı alana kadar bu psikopatın kum torbası olmak.

K.b çok kotuyum nasıl yazacağımı bilmiyorum. Eşim iki gündür çok arası sürekli en küçük şeyden kavga çıkarıp beni hırpalıyor bugün sustum konusmam için bile beni dövdü dayanamaz oldum . Ayrı lalim diyorum hemen ailemi arıyor. Ailemle aram hiç iyi değil yani ben görüşmek istemiyorum .hemen kızınizi alın gelin diyor karismayincada ailem seni oldurum yine bosanmam diyor sürekli hakaret anneme bile .zayıf noktam konuşmasamda annem .dayanamaz oldum elim yüzüm mosmor gidecek yerim yok . Sabah erken de n darp raporu alıp sığınma evlerine yerleşmek istiyorum ama onuda çok seviyorum kiyamiyorken ben ona o hep bana dayak atıyor. Yanima geliyor konuşmaya çalışıyor ama affedemiyorum artık cesaretim hiç yok gitmeye onu gormeyide istemiyorum gidecek yerim olsa gideceğim ama kendini öldürmekle tehdit ediyor kafam çok karışık napim ben
Canm benm hemen darp raporu al iyilesmeden evvel.gozunu seveyim bu tarz adamlarla kalmayin hemen ayrilin neler oluyo hayatta en son cinayetle bitiyo bi kadin daha yitip gitmesin evladin varsa onuda dusun annesiz kalmasin

Yüzüm gözüm mormor , onu çok seviyorum diyorsunuz. Ya size hayatı zehir eden bir mahluk için nasıl hala seviyorum diyebiliyorsunuz. Akıl veremeyeceğim bu cümleden sonra.

Bırakın kendini öldürsün yiyorsa. En azından o sizi öldürmeden kurtulmus olursunuz. Kendini öldürürmüş peh. Siz de inanıyorsunuz yani. Kendini Allah'ın günü döven adama seviyorum demek de ne bileyim. Polisi arayın onlar sizi alır hastaneye götürür gerekli işlemleri yapar.

Seviyorum derken? Dayak yemeği mi seviyorsun??? Offf dayak atan hasta ama yiyen de normal olmuyor ya kesinlikle...

Siz ne o evden gidersiniz ne de adamdan ayrılırsınız. Yazık adam akşama hadi aç kalırsa evde yemek yapan biri olamayacak :( cok üzücü olur adamcağızın durumu. Siz dayağınızı yerken ne yemek yapsam diye düşünürsünüz bu sayede kıyamadığın kocacıgin da aç kalmaz:KK50::kk77:

Back
X